reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Lilka ten wózek ma pas w kroku, tylko taki węższy niz np. miały nasze wielofunkcyjne.
Codo tej reklamacji to myśle że to był przypadek, poproistu trafił jej sie wadliwy towar bo mam mase znajomych którzy maja wózki tej firmy i sa bardzo zadowoleni i wiekszośc z nich ma juz dzieci 2,3 letnie wiec wózków dłużej juz używają

reklama
DASARIA pisze:
oduczanie usypiania zakończone klapą :( ::)
nie dośc, że Daria ściągnęła sobie pieluchę z tego rozżalenia to jeszcze zasikała całe łóżeczko ::) ::) ;D
i w rezultacie i tak ją uspałam ::)

hahah chciałabym to zobaczyć ;D
ja tez uspałam Weronike
ja ja usypiam, nie mam nerwów zostaiwac jej w tym łóżeczku bo ona potrafi tak wyć i godzine a i tak nie zaśnie
żal mi jej i wole sie z nią na ta chwilke położyc

elfiko pisze:
DASARIA pisze:
nie dośc, że Daria ściągnęła sobie pieluchę z tego rozżalenia to jeszcze zasikała całe łóżeczko  ::) ::) ;D
i w rezultacie i tak ją uspałam  ::)

hahah chciałabym to zobaczyć  ;D
ja tez uspałam Weronike
ja ja usypiam, nie mam nerwów zostaiwac jej w tym łóżeczku bo ona potrafi tak wyć i godzine a i tak nie zaśnie

a Weronika jak się w nocy rozbudzi potrafi zasnąc sama???
bo Daria nie i trzeba ja usypiac, chyba że sie nie rozbudzi to trzeba szybciutko smoka do buźki, pieluchę na głowę i śpi nadal

a ja jestem po ponad pol godzinnym zmywaniu  :p
mieszkanie wyglada...........obrzydliwie  :p
istny syf
bleeeee

znikam uspic potworka i biore sie za sprzatanie ;D

Elfik tez mysle ze miala dziewczyna pecha z tym wozkiem
a ja czekam na przelew kasiurki za TAKO i kupuje go od razu
super ze jest pas kroczny ale laska mi mowiła z aukcji ze nie ma....

aaaa jakos sie sprawe załatwi
zaden inny wozek jakos mi sie tak nie podoba jak ten

buziaki

DASARIA pisze:
elfiko pisze:
DASARIA pisze:
nie dośc, że Daria ściągnęła sobie pieluchę z tego rozżalenia to jeszcze zasikała całe łóżeczko ::) ::) ;D
i w rezultacie i tak ją uspałam ::)

hahah chciałabym to zobaczyć ;D
ja tez uspałam Weronike

a Weronika jak się w nocy rozbudzi potrafi zasnąc sama???
bo Daria nie i trzeba ja usypiac, chyba że sie nie rozbudzi to trzeba szybciutko smoka do buźki, pieluchę na głowę i śpi nadal

to zależy ,czasami wystarczy dać jej smoka i pogłaskac i zasypia a jak sie juz bardzo rozbudzi to musze ja usypiac od nowa

Melll pisze:
DASARIA pisze:
Elfiko widzę, że przegoniłaś naszą Joasię w ilości postów ;D :D :laugh:
hi hi hi gratulacje :laugh:

napewno Joasia za chwile wkroczy do akcji ;D

dajcie czas dziewczynie, rozpakuje sie, ogarnie chałupke i jak do ataku ruszy to mnie jeszcze dzisiaj przegoni. Wystarczy,że sie ustosunkuje do tych wszystkich spraw które były obgadane podczas jej wyjazdu ;D

reklama
Julka całe szczęście sama zasypia i w dzień i w nocy, nigdy nie miałam problemu z jej usypianiem...
Za to teraz wariuje na swoim krzesełku uczydełku i ani myśli iść spać :)

Acha, od kiedy śpi w krótkim rękawku do akcji wkroczyła pieluszka utuluszka hihi
jak miała długi rękawek to sobie przykładała mankiet do buzi i jak czuła materiał to od razu miała odlot :):) a teraz wtula buźkę w pieluszkę i mamy to samo :)
No i nigdy nie używaliśmy do usypiania smoka i Julka nie rekompensuje sobie też jego braku kciukiem (na początku trochę się bałam, że tak możę być)- bardzo się cieszę z tego powodu !!!:):):):):)
No to się pochwaliłam a teraz idę podjąć próbę spacyfikowania młodej :)

Do góry