reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Lilka co do wózka to mnie sie podoba też czerwono czarny, ale czy on nie ma za małych kół? Ja co jeżdzę nieraz spacerówką parasolką z małymi kółkami to szału dostaję - bardzo cieżko na piasku sie jedzie i nierównym chodniku - tragedia. Mówię ci jak będziesz jeżdziła tam na wsi na małych kołach to cię w szybkim czasie psychiatryk zabierze ;)

reklama
elfiko pisze:
Lilka ten wózeczek jest super zajefajny i ja wybrałabym ten kolorek na bank
114910184

chociaz zielony tez niczego sobie

Lila ja tez za tym kolorkie jestem :)

Maniu co do tych bluz - to jesli chodzi o sprzedaz to napewno bedzie nimi duże zainteresowanie i dobrze sie sprzedadzą - bo są takie na czasie :p

nie koniecznie musi nam się cos podobać by na tym zarobić - ludziom się podobaja różne rzeczy a te bluzy napewno dobry wybór

Tusia ten wózek ma duże koła, fajnie sie nim jeżdzi po polach, ta moja koleżanka-sąsiadka co ma małego Tobiasza ma ten wózek.

Ja na typowe spacery też juz z Weronika nie chodze, siedzimy na ogródku na kocyku lub w basenie a wózek tylko na wyprawy do sklepów czy w odwiedziny do znajomych używamy,
a wychodze raczej popołudniu na 3-4 godzinki, rano czasami do sklepu idziemy ale jak sa te upaly to wychodzimy dopiero po 16stej

Elficzku dzieki
no ja mysle bardziej o zielonym ale ten tez mi sie podoba i.............nie wiem ::) ;D

swoja droga jak wy tak wklejacie te fotki???

Lilka pisze:
Elficzku dzieki
no ja mysle bardziej o zielonym ale ten tez mi sie podoba i.............nie wiem ::) ;D

swoja droga jak wy tak wklejacie te fotki???

Lilka klikam prawym klawiszem na obrazek i zaznaczam kopiuj adres obrazka a potem u nas w odpowiedzi naciskam ikonke img i w nawiasy wklejam ten adres

reklama
Do góry