reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hejjjoooooooo i ode mnie :)

ja zatkałam Julkę suchą bułką i zaraz robię sobie kawkę :)

Dziś urządziła nam koncert 4:15 i do tej pory bryka... rano mysśałam, że to może zęby kolejne i posmarowałam jej dziąsła calgelem, ale nic nie pomogło... Dopiero butla mleka ją wyleczyła :) ::) ::) ::) ::)

No i Julka zaczęła spać raz dziennie, tak koło 13...
przerąbane ;D

reklama
Melduję się z kawką ;D

Jak fajnie i cudownie jest robić te wszystkie rzeczy, co Wy 8) Może tą radością z urlopu i siedzenia w domu przekonam Was, że fajnie jest być mamusią zostającą w domku ;)

Miałam dziś zacząć trzydniową dietę oczyszczającą, ale z soboty zostało tyle słodkości, że nie mogę dopuścić, by się zmarnowały ;) Więc dietka będzie jutro ::) :p

Idę nadrabiać :)

babulki,na której stronce jest konto Joasi,
z moją małą iskierką nie mam,za bardzo jak znaleźć,
a ja wciąż kasy nie wpłaciłam
Tylko numer stronki mi podajcie-------------plisssssssssssssssssss :-[

mam już tę stronkę................i co dalej nie ma nikogo,
gdzieście się pochowały babulce jedne ???

mania pisze:
aj ja wlasnie sie dowiedzialam ze chrzesniak mojej kumpeli z chicago w niedziele zostal przejechany samochodem swojego ojca :-[ :-[ :-[ smierc na miejscu chlopiec mial 6 lat bylo ciemno a ojcec cofal samochod, maly sie chyba nachylil i ten go nie zauwazyl :-[ :-[ :-[
Boze taka tragedia nie wyobrazam sobie zyc z taka swiadomoscia ,strasznie im wspolczuje

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

cześc Hanti ,E_mamo, Iwonko witaj na urlopie
Hanti poszły po kawe pewnie
ja uspałam Weronike
jeszcze udaje mi sie ją zmusić do spania dwa razy dziennie ale ta popołudniowa drzemka jest krótka-około pól gidziny trwa tylko
czytałam w jakies gazecie ,że lepiej dziecko przestawić i zrezygnować z porannej drzemki na rzecz dłuższej popołudniowej ale u nas sie to nie sprawdzi.Weronika rano bardzo potrzebuje tej godzinki spania bo maruda z niej straszna, to już lepiej mi zrezygnowac z tego popołudniowego spania bo mała nie ma większej ochoty wtedy na drzemke. a o spaniu w dzień dłuższym niż godzina moge pomarzyć wiec kłąde ją dwa razy i w sumie mam 1,5 godziny dla siebie :p

reklama
a ja próbuje od paru dni wysądowac o co chodzi mojemu dziecku ???
jak ją położe wieczorem spac o 19.30 to wstaje o 6.30 rano a jak ją kłade póżniej tzn.tak po 20stej to wstaje przed 6 rano i jeszcze w nocy trzy pobudki urządza. dzisiaj np. o 3 rano wstała w łóżeczku ,nakręciła sobie pozytywke i zaczęłą sie kiwac że niby tańczy ::) :o
budze sie, patrze mały skrzat tany tany robi o 3ciej rano!!! Nie chciała małpiszona juz spac ale jej szybko mleko zrobilam i z butla uspałam jeszcze ::)

Do góry