reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja tylko wpadam żebyście o mnie nie zapomniały witam sie i żegnam jednocześnie bo juz padam na pyszczek a jutro musze wczesniej wstac tzn przed 7-mą
mam nadzieje ze bede czesciej zaglądac juz niedługo
dzieciaczki śliczne obejrzaółam sobie zdjęcia
e_mamo medal za trójzęba ;D

reklama
CZesc Baiszony poznym wieczorkiem lub wczesnym rankiem hehe jak kto woli  ;D

Witam nowa lipcoweczke i mame imienniczki mojej gaby  ;D ;D

chialam Wam napisac w odpowiedzi na Gazelaczkowe rozterki no i Tusiowe tez jak zarobic nie wychoadzac z domu no i ja mysle juz od dluzszego czasu i tak my z duzym tzn na razie duzy ze sowim kumplem z pl wymyslisli tak: duzy przesyla co jakis czas paczke z ciuchami markowych firm a gosc sprzedaje u siebie haaaa a mnie sie to podoba bo ja latam po sklepach hehe i wybieram te ciuchy  ;D a losinski okazuje sie odtatnio baardzo dobrym czlowiekiem  ;) i od czasu do czasu cos wpada i dla mnie  ;D ;D ;D

ale ale...... pokaze Wam zdjecia ciuchow i moze ktoras z Was chialaby cos?
cena bluzy w sklepie to $30 plus koszt przesylki .....cielak ze mnie i tego nie sprawdzilam  :p (jutro pojade na lotnisko i sie dowiem ::) )
a koszulki od 12 do $15
w tej chwili na stanie  ;) koszulki  abercrombie & fitch  gap,quik silver(meskie), billabong i buzy roxy 

Aniu i ... jak to dobrze ze jestescie juz w domku ucaluj Mateuszka od nas mocno taka myszka kochana i tyle juz musial sie nacierpiec :-[

Kate Kobieto kochana trzyamaj sie :-* no i Kredziu co tam u Was?! jak znajdziesz czas to pisz!!!!

i ciekawe jak tam Martynia sie czuje? Kasiuuuuu czy juz lepiej??? !!!!

Elfiku Ty to masz pecha do takich dziwnych ludzi co? kurcze pogon tego szwagra co za typ paskudny! :p :mad:

Tusiu kiedy do tego laryngologa pedzisz? czy to nie jutro czase? daj znac jak wyniki, mam nadzieje ze tonic powaznego!!!

picture006xgi2.jpg
picture009xvk6.jpg

picture012xgj9.jpg
picture019xpm5.jpg

picture024xxm0.jpg
picture030xpb4.jpg

picture056xzl5.jpg
picture060xdq4.jpg

jutro postaram sie zrobic zdjecia koszulek :)

no to widzicie ;)

wiec jesli sie komus cos podoba i chialby cos z tych rzeczy to prosze mi o tym powiedziec

duzy wysyla paczke dopiero za 1,5 tygodnia wiec mam zapas czasu by znowu cos wyszperac ;D ;)

witam nowa koleżanke Amare , tak jak napisała E_mama masz dużżoooo nadrabiania u nas ;D
ale serdecznie zapraszamy !!!

tak czytam i doszłam do posta Gazelaczka tego edytowanego przez Tuśke i zgłupiałam na chwile ale już załapałam ;D ::) Tuśka łobuzie ;) :)

reklama
Do góry