reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
wczorajszy dzien u mnie obfitował w same nimiłe niespodzianki...zaczęło sie od wywalonych krków i braku światła (niestety sytuacja trwa do dziś --jest jakies zwarcie i chyba bedzie trzeba boazerię pruc ) a skonczyło się na uściskach z wc...rany juz mam dośc problemów żłądkowych

ale za to przez te problemy wyemigrowałam na noc do drugiego pokoju zostawiając Kubę z tatą i przespałam hurtem 7 godzin (pierwszy raz od roku )

oj Aniu bidulko co to z tym Twoim zoladkiem sie dzieje? To przez upaly czy sie zatrulas czyms?

Wam to dobrze z tymi sloikami, weronika tego nie tknie ,musi domowe miec ::) sama ja tego nauczylam ::)

elfiko pisze:
Gazelaczku codziennie zagladam do galerii Maciusia a tam nie ma fotek z wakacji! No prosze wkleic!

na pewno wkleje, ale nie mam czasu!!!!!! Dzis robię tort i jak znam zycie, zaraz polece do sklepu kupic juz zrobiony ::)

elfiko pisze:
oj Aniu bidulko co to z tym Twoim zoladkiem sie dzieje? To przez upaly czy sie zatrulas czyms?
jakiś wrażliwy typ sie z nieo zrobił i jak coś cięższego lub tłustszego zjem to zaraz sie źle czuje :(

gazelaczek pisze:
elfiko pisze:
Gazelaczku codziennie zagladam do galerii Maciusia a tam nie ma fotek z wakacji! No prosze wkleic!

na pewno wkleje, ale nie mam czasu!!!!!! Dzis robię tort i jak znam zycie, zaraz polece do sklepu kupic juz zrobiony ::)
ja bym od razu biegła po gotowy --- bedzie wiecej czasu dla siebie ;P

reklama
jeśli chodzi o  kino to polecam skok przez płot - bomba!!!!!!!!!!!!!

....ja tego nie piję bo mnie po tym nosi.... hihihihihihihihihih super super super!!! :)

Do góry