reklama
Anikaa
Fan(ka)
wczorajszy dzien u mnie obfitował w same nimiłe niespodzianki...zaczęło sie od wywalonych krków i braku światła (niestety sytuacja trwa do dziś --jest jakies zwarcie i chyba bedzie trzeba boazerię pruc ) a skonczyło się na uściskach z wc...rany juz mam dośc problemów żłądkowych
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
elfiko pisze:Gazelaczku codziennie zagladam do galerii Maciusia a tam nie ma fotek z wakacji! No prosze wkleic!
na pewno wkleje, ale nie mam czasu!!!!!! Dzis robię tort i jak znam zycie, zaraz polece do sklepu kupic juz zrobiony :
Anikaa
Fan(ka)
jakiś wrażliwy typ sie z nieo zrobił i jak coś cięższego lub tłustszego zjem to zaraz sie źle czujeelfiko pisze:oj Aniu bidulko co to z tym Twoim zoladkiem sie dzieje? To przez upaly czy sie zatrulas czyms?
ja bym od razu biegła po gotowy --- bedzie wiecej czasu dla siebie ;Pgazelaczek pisze:elfiko pisze:Gazelaczku codziennie zagladam do galerii Maciusia a tam nie ma fotek z wakacji! No prosze wkleic!
na pewno wkleje, ale nie mam czasu!!!!!! Dzis robię tort i jak znam zycie, zaraz polece do sklepu kupic juz zrobiony :![]()
elfiko
lipcowe mamy ´05
gazelaczek pisze:elfiko pisze:Gazelaczku codziennie zagladam do galerii Maciusia a tam nie ma fotek z wakacji! No prosze wkleic!
na pewno wkleje, ale nie mam czasu!!!!!! Dzis robię tort i jak znam zycie, zaraz polece do sklepu kupic juz zrobiony :![]()
eee tam. Uda sie napewno! Ja w Ciebie wierze ;D
reklama