reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kochany Maciusiu
,w dniu Twojego tak pięknego święta, życzymy Ci zdrówka, pomyślnego przejścia przez cały ten kolejny roczek, duuuużo uśmiechu na codzień, dlaszcego ćwiczenia się w gimnastyce artystyczno-atletycznej i spełnienia tych dziecięcych marzeń. Bądz zawsze grzecznym synkiem dla kochanych rodziców, a aniołki niech będa z Tobą
Ciocia Marta z Alkiem

reklama

party136ym.gif

Kochany Maciusiu!!
Dziś są Twoje urodziny!!!
Zatem zawsze dziarskiej miny,
do zabawy mnóstwa siły,
żeby każdy dzień był miły,
pełen śmiechu i radości,
stu urodzinowych gości,
aut, lal, klocków i pluszaków,
stu prezentów, stu buziaków,
zdrowia, szczęścia i słodyczy....
Adaś, Paula, łoś i Niuńka Tobie życzy!!

party136ym.gif
xclown9rb.gif
party143wh.gif

Edytko fajnie że wypad do kina udany.. Oby więcej takich wieczorów. :)

U nas upał nie z tej ziemi. Gotuję się we własnych potach ::) ;) Piguła była, drugi zastrzyk zaliczony, jeszcze pięć, no i Adaśko dostał czopek na gorączkę i teraz śpi bidulek.
Wszystkim ciociom dziękujemy za buziaczki dla Adasia.
On rzeczywiście częściej choruje niż inne lipcowe dzieciaczki, ale dużo infekcji łapie od Pauli, Paula natomiast w przedszkolu. I takie to błedne koło. Żal mi go tylko strasznie bo on każdy antybiotyk w zastrzyku musi brać, nawet syropu na kaszel nie przełknie tylko w czopkach ma lek przeciwkaszlowy. :( :(

Cześć babeczki z rana u mnie przed 9-tą więc też jestem wcześniej :p
Dziecko się bawi klockami, ale za chwilę musimy zejść na mleko, które nei wiadomo czy będzie zjedzone ::) bo jakieś protesty się zaczynają 8)

Edziu, żebyś wiedziała, że super jest wyjść tylko we dwoje. nam to się nei zdarza. Było już kino ale w Polsce jak byliśmy, a nasz pierwszy "samotny" wypad to było jak Alek miał 2 miesiące do sklepu na zakupy tylko we dwoje :p :laugh: Wtedy moja mamusia była u nas :) A w UK to był pierwszy taki prawdziwy wypad. Fajnie, że sie kod podobał, podono wierny książce :)

Hej!

Właśnie robię torcik dla Maciusia. Wieczorkiem robimy małą bibkę - ale w naprawdę nielicznym gronie. Przyjda dwie siostry, ktore jako jedyne z rodziny mieszkają w W-wie.

No i baaardzo dziękujemy za piekne zyczenia od rana :)
Zmykam ponadrabiać i do roboty - dziś trzeba się poświęcic jubilatowi ;) :laugh:

Martuska pisze:
Edziu, żebyś wiedziała, że super jest wyjść tylko we dwoje. nam to się nei zdarza. Było już kino ale w Polsce jak byliśmy, a nasz pierwszy "samotny" wypad to było jak Alek miał 2 miesiące do sklepu na zakupy tylko we dwoje :p :laugh: Wtedy moja mamusia była u nas :) A w UK to był pierwszy taki prawdziwy wypad. Fajnie, że sie kod podobał, podono wierny książce :)

skąd ja to znam hihi, ja też mogę policzyć na palcach u jednej ręki nasze wyjścia gdzieś razem bez Julciaka ;D

Dziś muszę gdzieś zamówić tort dla Lulki, postanowiliśmy, że zorganizujemy jej roczek dokładnie w dniu jej urodzin a nie w weekend, będzie tort, lody, owoce i szampan tylko na toast..
Nie będę robiła tradycyjnej wyżerki, bo to w końcu impreza Julki :)

reklama
Niuńka pisze:

party136ym.gif

Kochany Maciusiu!!
Dziś są Twoje urodziny!!!
Zatem zawsze dziarskiej miny,
do zabawy mnóstwa siły,
żeby każdy dzień był miły,
pełen śmiechu i radości,
stu urodzinowych gości,
aut, lal, klocków i pluszaków,
stu prezentów, stu buziaków,
zdrowia, szczęścia i słodyczy....
Adaś, Paula, łoś i Niuńka Tobie życzy!!

party136ym.gif
xclown9rb.gif
party143wh.gif

Ojej, Niunia to zrobiła tak cudownie, że my się podłączamy do życzeń !!! i jeszcze od nas:
Kochany Maciusiu
rośnij zdrowo,
żyj kolorowo,
beztrosko i bezpiecznie,
po prostu bajecznie  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Julka i Edka

Do góry