reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Iwon pisze:Jezdem ;D
Nie wiem, gdzie one się wszystkie podziewają, no ja zawsze pierwsza rano. Ósma dochodzi, a te w wyrach : ;D ;D ;D
hehe to ja tez sie melduje ;D
elfiko pisze:Iwon pisze:Jezdem ;D
Nie wiem, gdzie one się wszystkie podziewają, no ja zawsze pierwsza rano. Ósma dochodzi, a te w wyrach : ;D ;D ;D
hehe to ja tez sie melduje ;D
I ja witam z kawką. Melduję że od 6.15 na nogach. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
hej baby
Julka coś marudzi, to chyba ta druga górna jedynka, bo z pierwszą poszło nam całkiem nieźle (zgrzytamy już sobie)...
Ja już tradycyjnie z naręczem chusteczek i jeszcze przed kawką ale po szklance soku grejpfrutowego, haha, opis coś jak u Kredzi- Kredzia pozdrowienia :-*...
W kinie było super, czułam się jak na jakiejś randce hehe acha i dobrze, że czytałam wcześniej książkę bo inaczej to pogubiłabym się w niektórych wątkach ;D
U nas w nocy była straszna burza, musieliśmy zamknąć okno w sypialni, bo piorun wyrąbał gdzieś bardzo blisko aż się alarmy w samochodach na parkingu powłączały... bidna Julka się obudziła z płaczem...
Martuśka gratuluję wypadu do restauracji fajnie tak gdzieś wyjść bez ogonka co? Ja pierwszy raz od baaardzo dawna szykowałam do wyjścia tylko siebie i nie musiałam zabierać tych wszystkich butelek, słoiczków, chrupek, pieluszek... co za komfort hihihi :laugh: :laugh: :laugh:
Lila a dlaczego bank żąda od Was żyranta?? przecież banki dają kredyty pod hipotekę nieruchomości i do tego finansują do 100% wartości i jeszcze na wykończenie coś dodają...
Brunetko Mateuszkowi wychodzi pierwszy ząbek ?? Czyżby nam się ukrył bezzębniak do tej pory ?
Niuńka duuuużo zdrówka dla Adaśka !!!!! :-* :-* :-*
Kurde, Julka włączyła syrenę i wyyyyyje, jak tak będzie do wieczora to oszaleję z nią....
Julka coś marudzi, to chyba ta druga górna jedynka, bo z pierwszą poszło nam całkiem nieźle (zgrzytamy już sobie)...
Ja już tradycyjnie z naręczem chusteczek i jeszcze przed kawką ale po szklance soku grejpfrutowego, haha, opis coś jak u Kredzi- Kredzia pozdrowienia :-*...
W kinie było super, czułam się jak na jakiejś randce hehe acha i dobrze, że czytałam wcześniej książkę bo inaczej to pogubiłabym się w niektórych wątkach ;D
U nas w nocy była straszna burza, musieliśmy zamknąć okno w sypialni, bo piorun wyrąbał gdzieś bardzo blisko aż się alarmy w samochodach na parkingu powłączały... bidna Julka się obudziła z płaczem...
Martuśka gratuluję wypadu do restauracji fajnie tak gdzieś wyjść bez ogonka co? Ja pierwszy raz od baaardzo dawna szykowałam do wyjścia tylko siebie i nie musiałam zabierać tych wszystkich butelek, słoiczków, chrupek, pieluszek... co za komfort hihihi :laugh: :laugh: :laugh:
Lila a dlaczego bank żąda od Was żyranta?? przecież banki dają kredyty pod hipotekę nieruchomości i do tego finansują do 100% wartości i jeszcze na wykończenie coś dodają...
Brunetko Mateuszkowi wychodzi pierwszy ząbek ?? Czyżby nam się ukrył bezzębniak do tej pory ?
Niuńka duuuużo zdrówka dla Adaśka !!!!! :-* :-* :-*
Kurde, Julka włączyła syrenę i wyyyyyje, jak tak będzie do wieczora to oszaleję z nią....
elfiko
lipcowe mamy ´05
brunetka pisze:Poza tym idzie niebawem powitamy dziewiątego ząbka i mega ślinienia mamy ciąg dalszy. I takim sposobem nie dośc ,że upał i Mati się poci, to jeszcze do tego się ślini i efektem tego jest wiecznie mokra koszulka.
e_mama pisze:Brunetko Mateuszkowi wychodzi pierwszy ząbek ?? Czyżby nam się ukrył bezzębniak do tej pory ?
heheh kolezanka E_mama ten po kinie chyba drinkowala i teraz czyta co drugi wyraz hihih ;D
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elfiko pisze:brunetka pisze:Poza tym idzie niebawem powitamy dziewiątego ząbka i mega ślinienia mamy ciąg dalszy. I takim sposobem nie dośc ,że upał i Mati się poci, to jeszcze do tego się ślini i efektem tego jest wiecznie mokra koszulka.
e_mama pisze:Brunetko Mateuszkowi wychodzi pierwszy ząbek ?? Czyżby nam się ukrył bezzębniak do tej pory ?
heheh kolezanka E_mama ten po kinie chyba drinkowala i teraz czyta co drugi wyraz hihih ;D
i tu się koleżanka myli, bo ja w tyg. nie pijam alkoholu
a z ząbkami to przeoczenie rzeczywiście, sorki Brunetko starałam się szybciorem nadrobić wczorajszą produkcję
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elfiko pisze:caluski pocieszki dla Juleczki kasownika :-*
u mnie tez taka mala syrena wyje : zaraz ide ja spacyfikowac :
dzięki
moja właśnie została wystawiona na balkon i nastała upragniona cisza
w GD dziś zimno i pochmurno, brrr
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
e_mama pisze:Lila a dlaczego bank żąda od Was żyranta?? przecież banki dają kredyty pod hipotekę nieruchomości i do tego finansują do 100% wartości i jeszcze na wykończenie coś dodają...
No właśnie, to wygląda jak kredyt gotówkowy ???