reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
DASARIA pisze:elfiko pisze:DASARIA pisze:no kobitki ja już zmykam![]()
oooo tak szybko???
dobranoc Asiu :-*
niestety ten tydzień to mój ostatni tydzień pracy,
a później już będę 24h/dobę;D ;D
achu , no to czekamy ;D
:-* Dziekujemy za komplementy, a oczy to choc wielkością zblizone do mamusinych, bo kolor to po tatusiu. A ponoć ciemne oczy miały mieć przewagę :gazelaczek pisze:A Mateuszek Brunetki jakie ma wieeeelkie oczy! Chyba podoba Mu sie świeczka na torcie, hi hi Fajniusi chłopaczek![]()
No i Gazelaczku prosze prosze : mamy kolejny talent w opisywaniu zdjęć
elfiko
lipcowe mamy ´05
Martuska zdradź prosze gdzie ten Twój mąz poszedł po ten rozum do głowy ;D to ja mojego tez czasem wyśłe. A tak poważnie to fajnie,ze udało sie Wam wyjsc gdzieś samym i pogadać. To bardzo potrzebne czasamiMartuska pisze:Ja za to neipochwaliłam sie że byliśmy w niedziele sami w restauracjiAlka pilnowali znajomi z ktorymi mieszakmy. Była rozmowa, bo w ciągu dnia była kłótnia i mąż mój poszedł po rozum do głowy :
I to było po raz pierwszy od kiedy jesteśmy w Angli
![]()
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
elfiko pisze:no coś Ty! Wiesz jaka z niej laska fiu fiu ja to jak kura przy niej wyglądam :![]()
no to kura czy koń?
zakreśl prawidłową odpowiedź:
a) TAK
b) NIE
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
elfiko
lipcowe mamy ´05
gazelaczek pisze:A ja zajrzalam na nasze maleństwa i widze, ze kilka stron do nadrabiania!!! Za to jakie cudne zdjęcia - urodzinowe i letnie, ho ho...
Jeeeeju, nie mogę się napatrzeć na Weronisię. Jakie Ona ma ogromne oczy!!! Ty jej Elfiko robisz makijaz jakiś ? Bo te czarne, długasne rzęsy wyglądają coś podejrzanie8)
hihi tak... rano doklejamy,potem malujemy i podwijamy zalotkami :
Anikaa
Fan(ka)
to jak juz Twój Elficzku bedzie szedł to niech weźmie mojego ;Pelfiko pisze:Martuska zdradź prosze gdzie ten Twój mąz poszedł po ten rozum do głowy ;D to ja mojego tez czasem wyśłe. A tak poważnie to fajnie,ze udało sie Wam wyjsc gdzieś samym i pogadać. To bardzo potrzebne czasamiMartuska pisze:Ja za to neipochwaliłam sie że byliśmy w niedziele sami w restauracjiAlka pilnowali znajomi z ktorymi mieszakmy. Była rozmowa, bo w ciągu dnia była kłótnia i mąż mój poszedł po rozum do głowy :
I to było po raz pierwszy od kiedy jesteśmy w Angli
![]()
a tak serio, to autentycznie fajnie Martuśka ze udało wam się wyskoczyc gdzies tylk we dwoje
elfiko
lipcowe mamy ´05
gazelaczek pisze:elfiko pisze:no coś Ty! Wiesz jaka z niej laska fiu fiu ja to jak kura przy niej wyglądam :![]()
no to kura czy koń?
a) TAK
b) NIE
;D
na codzień to koń a u tej koleżanki kura ;D ;D ;D
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
oj,fakt ze Weronisia czaruje
Naprawdę - gwiazda z Niej
Strasznie chcialabym Ją zobaczyć - Elfiko może przemycisz małą we wrześniu? 8)
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
elfiko pisze:gazelaczek pisze:elfiko pisze:no coś Ty! Wiesz jaka z niej laska fiu fiu ja to jak kura przy niej wyglądam :![]()
no to kura czy koń?
a) TAK
b) NIE
;D
na codzień to koń a u tej koleżanki kura ;D ;D ;D
:laugh: :laugh: :laugh: