reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ok ja po sprzątaniu, po obiedzie, a Alek po spanku popołudniowym juz od godziny. Teraz idziemy na spacerek :)

Elfiko co tam u Wa jak Weroniczka? Je cos lepiej, jak kupki i jak dżamprezka? Myślę o Was :)

Cicho tu dzisiaj i pustawo, to może ja nadrobię z wieczora jak mi dziecię da i wreszcie poopisuję te nasze miss i misterów z galerii ;)

reklama
siema dziewczyny, ,a, pewien problem...zauważyłąm dziś na dziąsle Kuby (okolice przyszłej piątki) fioletową plamę . jak ją wymacałam to jest tam zgrubienie (coś na zasadzie krosty ropnej -chodzi tu o wrażenie dotykowe, nie jest to twarde tylko miekkie). dziewczyny nie mam pojecia co to jest -raczej Kube to nie boli...spotkałyście się z czyms takim ?? cholera mnie strzela ze dzis sobota i nie mam gdzie się udac po poradę :mad:

AniaSzwarc pisze:
siema dziewczyny, ,a, pewien problem...zauważyłąm dziś na dziąsle Kuby  (okolice przyszłej piątki) fioletową plamę . jak ją wymacałam to jest tam zgrubienie (coś na zasadzie krosty ropnej -chodzi tu o wrażenie dotykowe, nie jest to twarde tylko miekkie). dziewczyny nie mam pojecia co to jest -raczej Kube to nie boli...spotkałyście się z czyms takim ??  cholera mnie strzela ze dzis sobota i nie mam gdzie się udac po poradę  :mad:

ja ostatnio rozmawiałam z moim dentysta i mówił że wrazie jakichkolwiek plamek na zebach lub dziąsłach niezwłocznie przyjśc
lepiej wcześniej niż za późno

Aniu
wg mnie ta fioletowa plamka może to mały śniaczek -Kubuś może sobie uderzył czymś w dziąsełko

A może zadzwoń do jakiegoś szpitala i oni przez telefon udzielą Ci informacji czy należy się tym przejmowac???

wiecie chyba pójdę jutro na pogotowie i zapytam...najlesze ze Robert to widział i nic nie powiedział....qrwa

AniaSzwarc pisze:
wiecie chyba pójdę jutro na pogotowie i zapytam...najlesze ze Robert to widział i nic nie powiedział....qrwa

napewno to nic groźnego Aniu ale zapytać nie zaszkodzi - z dziećmi nigdy nic nie wiadomo

Martuska pisze:
Kate moj jak idzie spać o 21-szej (co sie mu ostatnio zdarza) to spi góra do 8.  :)
no tak ale mój za to śpi tylko raz w dzien na szczescie dość długo 1,5-2 h (w porywach 2,5 ale rzadko) wiec sie wyrównuje ale mam problem bo jak chce cos rano załatwic to klapa zwłaszcza teraz przy tych upałach przed 10-tą nie da rady sie nigdzie wybrac, wiem że zrzędzę ale bardziej mi odpowiadało to chodzenie spac przed 20-tą i wstawanie przed 8-mą a zresztą wszystko jedno przynajmniej sobie pośpie troche

reklama
Do góry