reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Melll pisze:

czesc mellciu :)

dobra to teraz pare slow o moich urlopie heh :)
jest cool oczywiscie wylaczajac male spiecia z loskiem, ale same wiecie co za duzo to niezdrwo, smazymy sie na plazy ( dzisiaj niestety juz ostatni raz :(), pijemy se piweczka z gazelka i jej chlopakami, zajadamy wedzone rybki i jest spoxik!!!!

jutro rano wyjazd wiec dzisiaj mialam tone prania,pozniej poprasuje jeszce i wieczorem musze sie spakowac( jeszcze raz) i jestesmy gotowi do drogi :)

teraz jedziemy do loska kolezanki kolo ciechocinka a pozniej do wawki ( gdzie mam zamiar spotkac sie jeszcze z paroma lipcoweczkami hehe )

powiem Wam ze te moje spotkania w niekorymi z Was sa cudowne, jakbysmy sie wszystkie znaly od stu lat hehe............szczegolnie teraz to widze, bo jak sie widuje z gazela to czuje jakbym ja znala hoho!!!!

reklama
poczytalam troszke ale na bierzaco bede komentowac po powrocie :)

teraz caluje Was wszystkie moje kochane lipcowe mamy, tesknie cholernie i jak tylko wroce to siedze przy kapie chyba dzien i noc!!!

teraz zmykam, dzis wieczoram ostatni wieczor na plazy, mamy w planach rybke smazona i spacer po plazy z Gazelka i chlopakami, takze jeszcze raz caluje i do szybkiego!!!!!!

e_mama pisze:
No a Ksichu sprzątający jest powalający... Kate ale masz fajnie, jeden syn zupełnie samodzielny a drugi jaki pomocnik !!! Kurcze, widać, że mały przejął obowiązki taty na czas jego niebytu  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
hehe no widzisz do pomocy sie rwie ale jakie tego efekty? juz mam drugą klamke przy szafce na wykończeniu, zastanawiam sie nad odkręceniem reszty do czasu az krzysiek nie skonczy przynajmniej hmmm 15 lat?

dla IGUNI I WERONICZKI

HBD-6.gif

NAJLEPSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI SKOŃCZENIA PIERWSZEGO ROCZKU
GiftHB.gif

kurcze krzyskowi sie poprzestawiało rano wstaje dopiero o 9-tej a drzemke sobie strzela od 13:30-14 do ok 16-tej wieczorem w związku z powyższym tez chodzi spac później czyli o 21-ej i co tu zrobic? teraz własnie spi ::)

Lila jekju współczuje przejsc nocnych :( Dbaj o siebie przy tym odchudzaniu i tak jaqk Edzia pisze pij sporo. Owoce i warzywa tez powinny pomoc.

Asiu czesc, ale macie z Gazelka fajne wakacje :laugh: Buziaki dla Dorotyki oraz Maciusia i Kubusia, no i wracajcie do nas szybciorem ;)

Ja dzis sprzatam i jeszcze podłogi umyć muszę. Aluś mi nie ułatwia, ale właśnie zasnął popołudniowo. Obiadu nie ma, łoś jeszcze nie wrócił na 2-godzinną przerę.

Nic ide wsawić pranie , dokończyć te podłogi i jakąś strawe przyrządzić ::)

Marzy mi się spokojny wieczór z relaxem i chwilką dla siebie nier zakłóconą niczym.

Ciekawe co tam Mania porabia i Kredzia ::)

u nas dziś była burza ale taka króciutka, mogłoby dużej popadac,
ale od razu lepiej się oddycha 8)

reklama
Witaj Asiu, brakuje nam tu Ciebie, to kiedy wracasz już tak na 100% na bb :)
Ale będziesz miała nadrabiania ::) ;D :p

Do góry