reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

zajrzałam do lipcówek 2006 i się poryczałam....
boshhhh, wszystko wróciło  :)

chyba jeszcze pociążowe hormony we mnie buzują hihihihi

reklama
a ja sie zakochałam w perfumach ... L'eau par Kenzo normalnie mi ślinka leci i chyba zaszaleje ;D ;D ;D 230 zł za 50 ml

elfiko pisze:
no i jestem
Weronika dostała zastrzyk w dwóch dawkach-dzisiaj jedna a jutro druga BIODACYNA
u nas ta biegunka już tez czwarty tydzień i jak po tym zastrzyku sie urtrzyma to szpitał bo znowu mamy spadek wagi-teraz mała waży 7800!!! :-[ :-[ :-[

najgorsza jest ta dieta bo ona mi nic jesc nie chce a mam jej do jutra włącznie nie dawać mleka! kleik ryżówy,ta marchwianka co Dasaria mówiła,sucharek, wszystko wypluwa i ryczy  :-[ od rana jest na herbacie a teraz śpi

o kurcze, to nie dobrze jest :(:(:(
mam nadzieję, że się obejdzie bez szpitala... Trzymam za Was kciuki !!
a z tą biodacyną to dziwna sprawa, Julka dostawała to w kropelkach do oczka jak jej ropiało po urodzeniu...
a nie proponowała lekarka zrobienia takiego badania krwi na obecność bakterii, to się chyba antybiogram nazywa i wtedy wiadomo jaki rodzaj bakcyla dziecko zaatakował i jaki dokładnie dać antybiotyk...

e_mama pisze:
elfiko pisze:
no i jestem
u nas ta biegunka już tez czwarty tydzień i jak po tym zastrzyku sie urtrzyma to szpitał bo znowu mamy spadek wagi-teraz mała waży 7800!!! :-[ :-[ :-[

najgorsza jest ta dieta bo ona mi nic jesc nie chce a mam jej do jutra włącznie nie dawać mleka! kleik ryżówy,ta marchwianka co Dasaria mówiła,sucharek, wszystko wypluwa i ryczy :-[ od rana jest na herbacie a teraz śpi

a z tą biodacyną to dziwna sprawa, Julka dostawała to w kropelkach do oczka jak jej ropiało po urodzeniu...
a nie proponowała lekarka zrobienia takiego badania krwi na obecność bakterii, to się chyba antybiogram nazywa i wtedy wiadomo jaki rodzaj bakcyla dziecko zaatakował i jaki dokładnie dać antybiotyk...

no mieliśmy to badanie i nic nie wyszło

bo ta Biodacyna to ma szerokie działanie bakteriobójcze i dlatego do oczka tez sie nadaje, myśmy tez juz raz mieli własnie do oczka

elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
no i jestem

najgorsza jest ta dieta bo ona mi nic jesc nie chce a mam jej do jutra włącznie nie dawać mleka! kleik ryżówy,ta marchwianka co Dasaria mówiła,sucharek, wszystko wypluwa i ryczy  :-[ od rana jest na herbacie a teraz śpi

kurcze, no to jak nic nie wyszło to po co pchają w dzieciaka antybiotyk ?

e_mama pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
no i jestem

najgorsza jest ta dieta bo ona mi nic jesc nie chce a mam jej do jutra włącznie nie dawać mleka! kleik ryżówy,ta marchwianka co Dasaria mówiła,sucharek, wszystko wypluwa i ryczy :-[ od rana jest na herbacie a teraz śpi

kurcze, no to jak nic nie wyszło to po co pchają w dzieciaka antybiotyk ?

bo to badanie wykazuje bakterie jakies tam tylko- ta lekarka mi mówiła a żeby wyszło co małej jest to musimy iśc do szpitala na taki szeroki antybiogram trzydniowy i przy okazji kał na posiew i inne cuda jej robić bedą
a ten antybiotyk odstawiła chociaz weronika ma gardło czerwone i migdały powiekszone

ja już sama mam kręćka i nie wiem co robić??? co lekarz to opinnia a ona nadal chora jest i nic jej nie pomaga :-[

elfiko pisze:
ja już sama mam kręćka i nie wiem co robić??? co lekarz to opinnia a ona nadal chora jest i nic jej nie pomaga  :-[

nie dziwie Ci się, że masz kręćka, kurcze, może rzeczywiście takie kompleksowe badanie było by teraz najlepsze ?
mam nadzieję, że ta biodacyna zadziała !!!!

reklama
AniuSzwarc !! KOCHAM twojego syna!!!!!!! ;D ;D ;D no ja wiekszego słodziaka to dawno nie widziałam a na tej ostatniej fotce to już bomba totalna-ta minka słodzinka :-* :-* :-* :-* :-*
no a Julciak E_mamowy ma juz braciszka bliżniaka ;D ;D ;D
no i zdjątka ze spotkania mam lipcowych superaśnie, a Sylwii to bym nie poznała chyba

Do góry