reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

e_mama pisze:
elfiko pisze:
ja już sama mam kręćka i nie wiem co robić??? co lekarz to opinnia a ona nadal chora jest i nic jej nie pomaga :-[

nie dziwie Ci się, że masz kręćka, kurcze, może rzeczywiście takie kompleksowe badanie było by teraz najlepsze ?
mam nadzieję, że ta biodacyna zadziała !!!!

a najlepsze jest to,że ta lekarka mi pwiedziła,że do szpitala jutro wieczorem jak coś a my mamy roczek w weekend!!! :-[ :-[ :-[

reklama
no i kurcze sie wściekne chyba
włąsnie sie ważyłam...43 kg czyli znowu zleciałam 3 kg
to te nerwy mnie zżerają chyba

Elficzko matko jak mi szkoda Weronisi
ojj biedna mała :(

jak Mili dostala pierwszy antybiotyk to potem jakas osłabiona sie wydawala i odrazu sie znowu rozłozyła i drugi antybiotyk
mi sie zdaje ze u takich dzieciaczkow małych powinni inaczej myslec
nie ze od razu antybiotyk
dopiero jak bedzie koniecznosc
takie to bez sensu
wkurzyłam sie na moja lekarke od Milenki
bo kolezanki coreczka była tak samo chora a lekarka walczyła do konca by antybiotyku nie podac i jej sie udalo :)
i to jest dla mnie lekarz

a moja krowa to jak zapisuje leki to nawet nie mowi mi co :mad:
ach

Elficzko duuuuuzp sil
bosheee jak bys mieszkala kolo mnie to bym ci popilnowala malą a ty bys sobie odpoczełą albo do roczku sie przygotowywała

Lilka pisze:
Elficzko matko jak mi szkoda Weronisi
ojj biedna mała :(

jak Mili dostala pierwszy antybiotyk to potem jakas osłabiona sie wydawala i odrazu sie znowu rozłozyła i drugi antybiotyk
mi sie zdaje ze u takich dzieciaczkow małych powinni inaczej myslec
nie ze od razu antybiotyk
dopiero jak bedzie koniecznosc
takie to bez sensu
wkurzyłam sie na moja lekarke od Milenki
bo kolezanki coreczka była tak samo chora a lekarka walczyła do konca by antybiotyku nie podac i jej sie udalo :)
i to jest dla mnie lekarz

a moja krowa to jak zapisuje leki to nawet nie mowi mi co :mad:
ach

Elficzko duuuuuzp sil
bosheee jak bys mieszkala kolo mnie to bym ci popilnowala malą a ty bys sobie odpoczełą albo do roczku sie przygotowywała

no u nas to pierwsze antybiotyki, w sumie mam dobra lekarke i tez udało sie małą wybronic z wszystkich infekcji do tej pory bez antybiotyku. te są pierwsze . A teraz moja lekarka pojechała na urlop i stąd ta kołomyja cała

dzieki Liluś za dobre chęci i miłe słowo ,jakoś daje rade, nei jest tak żle. Weronika jest nawet nawet- nie ma super humoru i czasem popłakuje ale ogólnie jest dzielna wiec moge cos w domku zrobić, juz prawie wszystko mam posprzątane, składniki na sałatki kupiłam na ciasta tez, jutro tylko reszte dokupie i miecho na szaszłyki tez i świerzych warzyw troche ale jutro mój mąz juz jest w domu- wziął sobie opieki jeden dzień :)
wiec jakos dam rade o ile do szpitala nie pojedziemy tobedzie ok wszystko
no i żeby mała coś wreszcie zjadła- od 7 rano jest na słabej herbacie i nic wiecej nie jadła bo nic nie chce z tego co może a mleka jej nie moge dac ::)
teraz gotuje jej ziemniaka samego,moze chociaz to zje wybrednik mały ::)
ale gorączki nei ma a od powrotu od lekarza była tylko jedna kupka wiec narazie jest siii

jakby mi lekarka opwiedziala ze Mili nie moze jesc mleka to ja bym chyba oszalala razem z nia
dla niej podstawa to mleko
innymi rzeczami jakos nie umie sie najadac
boshee nie chcialabym byc w twojej skorze bo bym normalnie chyba wpadła w jakiegos mega doła :(

rany Elficzku jak cie podziwiam........ :-* :-* :-*

elfiko pisze:
no i jestem
Weronika dostała zastrzyk w dwóch dawkach-dzisiaj jedna a jutro druga BIODACYNA
u nas ta biegunka już tez czwarty tydzień i jak po tym zastrzyku sie urtrzyma to szpitał bo znowu mamy spadek wagi-teraz mała waży 7800!!! :-[ :-[ :-[

najgorsza jest ta dieta bo ona mi nic jesc nie chce a mam jej do jutra włącznie nie dawać mleka! kleik ryżówy,ta marchwianka co Dasaria mówiła,sucharek, wszystko wypluwa i ryczy  :-[ od rana jest na herbacie a teraz śpi

moja pediatra mówiła też, że jak dziecko nic nie chce jeśc to dac jej czekoladę do lizania, to powinno zatrzymac biegunkę

:-* :-* dla Weronisi

elfiko pisze:
no i jestem
Weronika dostała zastrzyk w dwóch dawkach-dzisiaj jedna a jutro druga BIODACYNA
u nas ta biegunka już tez czwarty tydzień i jak po tym zastrzyku sie urtrzyma to szpitał bo znowu mamy spadek wagi-teraz mała waży 7800!!! :-[ :-[ :-[

najgorsza jest ta dieta bo ona mi nic jesc nie chce a mam jej do jutra włącznie nie dawać mleka! kleik ryżówy,ta marchwianka co Dasaria mówiła,sucharek, wszystko wypluwa i ryczy :-[ od rana jest na herbacie a teraz śpi
rany Elficzku ale się porobiło, mam nadzieję ze niunia w koncu cos zje i zacznie nabierac sił...wiem ze pewnie w szpitalu, gdyby tam trafiła, to zbadali by ą od początku do konca, ale ja tak strasznie nie lubie szpitali ze Wam tego z całego serca nie życzę. Oby się szybko polepszyło :*

a i jeszcze dowiedziałm się, że teraz już nie szczepi się dzieci drugi raz nawet jak nie mają blizny po szczepionce przeciw gruźlicy
teraz jest tylko jedna szczepionka, a mierzenie blizny to juz przeszłośc :)

reklama
elfiko pisze:
AniuSzwarc !! KOCHAM twojego syna!!!!!!! ;D ;D ;D no ja wiekszego słodziaka to dawno nie widziałam a na tej ostatniej fotce to już bomba totalna-ta minka słodzinka :-* :-* :-* :-* :-*
no a Julciak E_mamowy ma juz braciszka bliżniaka ;D ;D ;D
no i zdjątka ze spotkania mam lipcowych superaśnie, a Sylwii to bym nie poznała chyba

dziękować ;D :-* :-* :-*

a podobieństwo Julci i MAksia ---szok :o :o :o :o ...

Do góry