reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej babki :laugh:

Lilka pisze:
dziewczyny a ja sie jeszcze nie rozliczyłam z Urzedem Skarbowym.........bo zgubiłam z ZUS-u rozliczenie roczne i musze isc aby mi jeszcze raz wystawili

i z OPS-u dostalam 500zł za urodzenie dziecka i nie pamietam czy z tego tez trzeba sie rozliczyc???
bo jak tak to musze i tam isc ::)

uuuu wietrzę w tym kłopociki, termin na rozliczenie roczne był przecież do końca kwietnia ::)
a my w dalszym ciągu czekamy sobie na zwrot podaku...

Hej Niuńka - wczoraj myślałam o Tobie, gdzie się zagubiłaś :)

a ja mam mega alergię od rana... ech

DASARIA pisze:
Edytko - a byłaś już u alergologa??,
:-* :-* dużo zdówka życzę

nie byłam...
kurcze ja mam jakoś do tych wszystkich lekarzy zawsze pod górę...
muszę iść koniecznie na kontrolę do ginki, na usg cycuchów, na przegląd uzębienia (w tym na reperacion :p), przydałoby się zbadać tarczycę no i ten alergolog...
Tylko jak się za to zabrać???
Łosi będzie dziś koło 18... ciężka sprawa

cześć babulce
pije szybka kawe i ide z Weronika do lekarza znowu bo ta jej biegunka sie nasiliła kurcze :-[
w nocy sie obidziła cała upackana bo jej z pieluchy wypłynęło a potem jeszcze trzy razy ja przewijałam i dzisiaj juz raz :-[
cokolwiek zje zaraz z niej leci a w brzuszku jej tak głośno jeżdzi :-[

elfiko pisze:
cześć babulce
pije szybka kawe i ide z Weronika do lekarza znowu bo ta jej biegunka sie nasiliła kurcze  :-[
w nocy sie obidziła cała upackana bo jej z pieluchy wypłynęło a potem jeszcze trzy razy ja przewijałam i dzisiaj juz raz  :-[
cokolwiek zje zaraz z niej leci a w brzuszku jej tak głośno jeżdzi  :-[

O RANY MOZE TO REAKCJA NA ANTYBIOTYK TAKA??
sorry za caps..

pędź szybciutko do lekarza i daj nam znać co z malutką...

DASARIA pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
mąz sie obuidził wiec mu robie miejsce przy kompiku ,a że nie chce mi sie laptopa rozwijać to znikam ;D
ide pic piwo w wannie ;D
a potem magda m. leci- stare odcinki ;D
do jutra babulce :-*

no nie, olała nas normalnie, wannę wybrała i to taką wywrotową :p :p :p ;) ;) ;) ;) ;)

no tak pisała o lodzie, a teraz to pewnie wywrotka jej się marzy >:D >:D >:D ;D

paskudy jestecie ::) nie lubie Was! i tyle! ;)

e_mama pisze:
elfiko pisze:
cześć babulce
pije szybka kawe i ide z Weronika do lekarza znowu bo ta jej biegunka sie nasiliła kurcze :-[
w nocy sie obidziła cała upackana bo jej z pieluchy wypłynęło a potem jeszcze trzy razy ja przewijałam i dzisiaj juz raz :-[
cokolwiek zje zaraz z niej leci a w brzuszku jej tak głośno jeżdzi :-[

O RANY MOZE TO REAKCJA NA ANTYBIOTYK TAKA??
sorry za caps..

pędź szybciutko do lekarza i daj nam znać co z malutką...

pediatra przyjmuje od 10.00 do 12.00
ale jakas w zastępstwie bo moja lekarka na urlopie do poniedziałku.
JA mam jednak nadziej,że to te zeby i upały :-[ mam nadzieję,ale poprosze o skierowanie na badania

reklama
elfiko pisze:
DASARIA pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
mąz sie obuidził wiec mu robie miejsce przy kompiku ,a że nie chce mi sie laptopa rozwijać to znikam  ;D
ide pic piwo w wannie  ;D
a potem magda m. leci- stare odcinki  ;D
do jutra babulce  :-*

no nie, olała nas normalnie, wannę wybrała i to taką wywrotową  :p :p :p ;) ;) ;) ;) ;)

no tak pisała o lodzie, a teraz to pewnie wywrotka jej się marzy  >:D >:D >:D ;D

paskudy jestecie  ::) nie lubie Was! i tyle!  ;)

:( :(

lub nas, no wessss...

Do góry