reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

tusia26 pisze:
Nie no co ty lilka najwyzej sobie odlicz od tych 30 zl, a jak juz naprawde nie chcesz to na wrzesniowym za to cie upije jak bedziesz i bedziem kwita  :p ;D

OK!!

ale pamietaj ze mnie ciezko upic wiec czasem bedziesz stratna heheee ;D ;D

reklama
Lilka pisze:
tusia26 pisze:
Nie no co ty lilka najwyzej sobie odlicz od tych 30 zl, a jak juz naprawde nie chcesz to na wrzesniowym za to cie upije jak bedziesz i bedziem kwita  :p ;D

OK!!

ale pamietaj ze mnie ciezko upic wiec czasem bedziesz stratna heheee ;D ;D

hahahhahahhahhahhahha
dobry tekst :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

to się baby dogadały :)

o kurde Lilka no tak zapomialam :p

dziewczyny ale dzisiaj mam dzien wkurzajacy, bo mialam jechac z kolezanka nad morze i dzieciakami a ona sie wycofala o 10 kiedy to ja juz bylam cala spakoana, wiec zadzwonilam do drugiej ona mogla dopiero o 15 do mnie przyjsc z malym na taras, wiec jak wrocilam z samotnego spaceru to wysprzatalam taras zmienilam wode w basenie, dolalam cieplej z czajnikow i meza wyslalam po piwka dla nas a ona po godzinie na nia czekania napisala, ze jedzie z mezem do gdanska i nie przyjdzie z malym, no i pije teraz sama te piwa i chyba sie utopie w tym basenie. jeny jakiego mam nerwa tez tak macie nieraz ze macie ochote gdzies sobie pojsc z kims sie spotkac a tu wielka lipa. Jeszcze majke ze spaniem specjalnie przestawilam. kurde.

tusia26 pisze:
Dziewczyny czemu wy nie mieszkacie w tej dziurze - Ellblag?
Eh pojecia nie mam ::) Ale jak bym mieszkala to bym Cie pewnie czest odwiedzala,ze mialabys mnie dosc ;Dwiec ciesz sie ze mieszkam daleko ;) :laugh: ;D

czesc babeczki kochane :) :) :) :)

meldujemy sie z gazelaczkiem z dobrymi humorami i spalonymi plecami :)

ide chwilke zernke ile mam do nadrobienia i zaraz jestem spowrotem!!!

Heloł! Latamy tu w bikini, popijamy piwko, a wczoraj był grilek i huśtawki ;D Zapraszamy wszystkie lipcowe mamy na plażowanie - no chyba nie wystawicie nas do wiatru i przyjedziecie? 8)

elfiko pisze:
DASARIA pisze:
jak ja bym chciała tyle ważyc  ::) ::)

chętnie sie zamiienie, ja ostatnio mam problemy z utrzymaniem stałej wagi! potrafie w ciagu tygodnia przytyć 3 kg a potem zrzucic np. 4! i najlepsze jest to,że nic takiego nie robie!

Hi, Elfiko dużo energii na BB poświęca, to wiemy. W koncu to nasz czempion ;D Tzn jest w pierwszej trójce ;)

Rany dziewczyny, szkoda że Was akurat teraz nie ma :( Bo my z Joasią tylko na chwilę . Chłopak czekają na nas pod cafe i zaraz musimy leciec. Ale ślemy wieeeeeelkie buziaki i tęsknimy :-* :-* :-*

reklama
Do góry