reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

e_mama pisze:
Baby ponawiam pytanie, jakie macie cyfróweczki i czy jesteście z nich zadowolone ???

my mamy Konici Minolty Dimage Z10
jestesmy bardzo z niegop zadowoleni
kumpel co jest fotografem jak patrzyl u nas na zdjecia nie mogl uwierzyc ze takie super fotki robi ten aparat

my kupilismy go za 1000zł
a kosztowal kolo 2 tys.
lecz Konica wprowadzila ulepszona wersje tego modelu i tamten kosztowal 2 tys. a ten co mamy spadl na cenie :)

oto mamy ten
http://www.allegro.pl/item113775883_konica_minolta_dimage_z10_super_stan.html

tu lepiej widac go:
http://www.allegro.pl/item112937795__konica_minolta_z10_bcm_od_ss.html

jest duzy
a w rzeczywistosci ładniej wyglada

reklama
Lilka pisze:
e_mama pisze:
Baby ponawiam pytanie, jakie macie cyfróweczki i czy jesteście z nich zadowolone ???

kumpel co jest fotografem jak patrzyl u nas na zdjecia nie mogl uwierzyc ze takie super fotki robi ten aparat

a kosztowal kolo 2 tys.
lecz Konica wprowadzila ulepszona wersje tego modelu i tamten kosztowal 2 tys. a ten co mamy spadl na cenie  :)

oto mamy ten

tu lepiej widac go:

jest duzy

dzięki Lila :-*
a szybko robi fotki jedna po drugiej, chodzi mi o to jak szybko ładuje się lampa ?

DASARIA pisze:
tusia26 pisze:
Dasaria no to fajnie wymyslilas z tymi kolczykami, gdzie takie sie kupuje ja tez takie sprawie mojej zabie, moze w koncu nie beda mowili, ze to chlopczyk. Ostatnio byla w różowej sukienusi i z kapelusikiem różowym na głowie to szedl facet i do swojej coreczki mowi - no chłopczyk malutki ::)

mozna kupic takie naklejki w drogerii, w zabawkowym, na stoiskach gdzie sa ozdoby do uszów itp.

Od 12 za tym chodzilam po miescie i u nas nigdzie tego nie ma wszedzie tylko naklejki na cialo, badz na paznokcie. A Daria tego nie sciaga? bo ja kupilam jej taki tatuaz przykleilam na ramiie Majce i trzy seki - zdjete ::).
No i z tym zdejmowaniem to ja sie mam u mojej zaby bo nie nosi nic na głowie, bo zaraz wszystko sciaga i cfaniara rzuca za wozek ::) buty tez sciaga nieraz nawet bluzke sciaga i taki golas jedzie a ubierz jej z powrotem to krzyk i znow sciaga, co ja sie mam ::) wiecie nawet te wiazania nie pomagaja (chyba jej poprzyklejam na kropelke ;))

Tusia ja u siebie widzilam takie naklejki kolczyki
dzisiaj juz pewnie sklep bedzie zamkniety bo Mili spi i pojdziemy jak sie obudzi
ale jutro ide z rana i ci kochana kupie i wysle ;)

napisz czy preferujesz jakis kolor czy ci obojetnie

DASARIA pisze:
no to teraz ja Wam napisze co do tej pory zjadłam:

6:00 śniadanie (3 kromki z wędliną i pomidorem)
9;00 II śniadanie (2kromki z serem i 2 parówki)
12:30 III śniadanie lub pierwszy obiad (jak kto woli) 2 kromki z żółtym serem i 3 kotlety mielone

trochę tego dużo :-[ ::) ::)

::)
no to duzo
Ja ostatnio cos nie mam apetytu i mało jem:
Na śniadanie kanapkę, nieraz nic.
Potem obiad z trzy ziemnaki mieska kawalek i nieraz surowke
No i na kolacje najwiecej bo z 6 - 8 kanapek :p
Owocow i słodyczy nie lubie więc nie jem (najwyzej truskawki, lub czeresnie no i lody) no i duzo pije (zwłaszcza goszkie piwo lubie) a i duzo chipsów jem i z griila zarło lubie.

e_mama pisze:
Lilka pisze:
e_mama pisze:

a kosztowal kolo 2 tys.
lecz Konica wprowadzila ulepszona wersje tego modelu i tamten kosztowal 2 tys. a ten co mamy spadl na cenie  :)

oto mamy ten

tu lepiej widac go:

jest duzy

dzięki Lila :-*
a szybko robi fotki jedna po drugiej, chodzi mi o to jak szybko ładuje się lampa ?

Karol jest i sie go zapytalam aby dac ci jak najlepsza odpowiedz

a wiec tak:
tam jest ful ustawien,naprawde cuda mozna nim robic
i tak np. jest ustawienie ze mozna pstrykac zdjecie za zdjeciem
ale jak z lampą sie robi to potrzebuje paru sekund od zdjecia do zdjecia

my np.mamy zdjecia robione w dzien a wyglada jakby byla noc :)
i na odwrot

duzo bajerow
ale Karol kocha fotografowac nie tylko nas ;) wiec mu ten aparat pasi ze hej :laugh:

Lilka pisze:
dzisiaj juz pewnie sklep bedzie zamkniety bo Mili spi i pojdziemy jak sie obudzi
ale jutro ide z rana i ci kochana kupie i wysle ;)

Lilcia spoko to mi kup za te ciuszki wiesz ;D i wyslij i bedziemy kwita ;D jakies tam kolory rozne mi wybierz

tusia26 pisze:
Lilka pisze:
ale jutro ide z rana i ci kochana kupie i wysle  ;)

Lilcia spoko to mi kup za te ciuszki wiesz  ;D i wyslij i bedziemy kwita ;D jakies tam kolory rozne mi wybierz

kochana jak ja ci za 30zł mam nakupowac tych kolczykow to Maja do 18-stki ich nie wynosi ;D
a tak na powaznie to tak czy siak ci kupie a kase za ciuszki przeleje
a kolczyki beda w podziekowaniu ze wyslalas mi ciuszki i pozwolilas mi zaplacic po wyplacie :-* :-* :-*

CZY JESZCZE KTOS CHCE KOLCZYKI?? :laugh:

reklama
Nie no co ty lilka najwyzej sobie odlicz od tych 30 zl, a jak juz naprawde nie chcesz to na wrzesniowym za to cie upije jak bedziesz i bedziem kwita :p ;D

Do góry