reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc babulki ja tylko sie przywitac wpadłam bo u nas sajgon na maxa , mamy całe mnóstwo załatwiania urzedowych spraw, jutro musze isc po jakies szajs zaswiadczenie i własnie mysle co tu zrobic zeby nie czekac na nie 2 tygodnie... chyba micha wezme i go tam pani na ladzie przewijac zaczne jak nie bedzie chciala dac  :p a co niech dziecko popracuje na siebie  ;)  no i chce spacerówke kupic ale taka parasolke no i buty matko nie wiem co z tymi butami... ale nic to i tak przeciez z nich zaraz wyrosnie a chodzic i tak jeszcze nie umie  ::)

iwon zdjęcie chłopaków - super extra bomba - oderwać się nie można  ;D ;D ;D ;D

reklama
alka2 pisze:
czesc babulki ja tylko sie przywitac wpadłam bo u nas sajgon na maxa , mamy całe mnóstwo załatwiania urzedowych spraw, jutro musze isc po jakies szajs zaswiadczenie i własnie mysle co tu zrobic zeby nie czekac na nie 2 tygodnie... chyba micha wezme i go tam pani na ladzie przewijac zaczne jak nie bedzie chciala dac  :p a co niech dziecko popracuje na siebie  ;)  no i chce spacerówke kupic ale taka parasolke no i buty matko nie wiem co z tymi butami... ale nic to i tak przeciez z nich zaraz wyrosnie a chodzic i tak jeszcze nie umie  ::)

iwon zdjęcie chłopaków - super extra bomba - oderwać się nie można  ;D ;D ;D ;D

;D

No właśnie, co do butów, ortopeda powiedział, żeby profilaktycznie kupić małemu buty ortopedyczne. Co Wy na to? :p

Iwon pisze:
No właśnie, co do butów, ortopeda powiedział, żeby profilaktycznie kupić małemu buty ortopedyczne. Co Wy na to? :p
ja kupiłam buty nie ortopedyczne, lekarz nam mówił że powinny być za kostke i usztywniane z wkładką wygodne lekkie ale nie od razu ortopedyczne, kiedyś oglądałam taki program na TVN style i tam jakas terapeutka czy cos takiego mówiła że buty dla dziecka powinny mieć elastyczną podeszwe a te ortopedyczne są chyba za sztywne i dziecko źle nóżki stawia, ja podczas kupowania założyłam krzysiowi butki w sklepie i patrzyłam jak mu sie w nich chodzi, i powiem że wybrałam chyba dobrze bo śmiga w nich ładnie

Gratulacje dla Martynki!!!!!! Moja Maciejka strasznie leniwa - skoro można wszędzie dotrzeć na czworaka, to op co sie uczyć chodzić??? :D

Co do wagi, to Maciuś waży 10,5 kg.

no a ja o 12.45 dostałam smska od Joasi o następującej treści:
Własnie wylegujemy sie z Gazelką ,chłopakami i łosiami na plaży,pogoda cudowna,już prawie jesteśmy czekoladki :) buziaczek dla Weronisi
no i mnie dobiła ta czekoladką bo ja taka blada jestem ,że szok!

reklama
Weronika waży 8kg rózniutkie a ważyła 8,500 i mamy kłopot z tym :-[ bo w ciągu miesiaca zleciała pól kg :-[
robimy badania i wychodza dobrze a ona nadal spada z wagi :-[

Do góry