reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Zdjec juz pare ;)zamiescilam we wspomnieniach...
Ale bylo  naprawde pieknie widoki, woda....ah raj !Mielismy autko wypozyczone wiec zjezdzilismy wiekszosc wyspy.Nacieszylam oczka,naladowalam akumulatorki na slonku-cudne.Temperatre mielismy fajowa bo 26 stopni i sloneczko calu czas wietrzyk z bryza i Metaxa ;DPrzesiadywalismy w slicznych tawernach nadmorskich.A Dorian pokochal lot samolotem-chce zostac piltem ;) ;D
Zrobilismy 750 zdjec i mamy 3 godzinki nagranego filmiku ::)

Hej hop :)

Ja pitolę, zaszalałyście wczoraj na maksa :o Dawno już tyle nadrabiania nie miałam ::)

Agnieszko R. witaj kochana i opowiadaj o wojażach :)

Kredzia trzymam kciuki za pakowanko i mocno Cię dopinguję. Jakiś sezon na przeprowadzki nastał. Moja koleżanka wczoraj się właśnie przeprowadzała do nowego, większego miezkanka. A we wrześniu przyjdzie na świat ich Staś :) :) :)

Dasaria,brunetka u nas fotelik dopiero trzy dni, a też już śmiało mogę go wszystkim polecić. Rewelacyjny! :)

Co do chodzenia, u nas podobnie jak u gazelaczka, zasuwanie pełną parą. Raczkowanie, to teraz jakieś 10%. Wygląda to surrealistycznie, bo ostatnio było na przykład tak: przebrałam go po kąieli w piżamkę, zostawiłam na tapczanie i mówię, poczekaj tu, mamusia pójdzie po wanienkę do łazienki. Po czym będąc w łazience widzę, jak nagle wychodzi z sypialni coś małego w piżamce i zasuwa z szelmowskim uśmiechem w moją stronę na nóżkach ;)

Rano podobnie, codziennie po przebudzienu sobie leżymy, gilgoczemy, przytulamy, a jak mu się już nudzi, to siada, potem schodzi z kanapy i maszeruje po całym mieszkaniu tam, gdzie akurat ma ochotę.
Coś niesamowitego, bo przecież jeszcze niedawno była to nieruchoma, zależna od nas istotka, a teraz już jest samodzielnym facetem 8)

siemanko z rana :)

Iwon to fajnie że fotelik się sprawdza mnie tez czeka zakup takiego sprzętu ale podobno Julia ma dostać w prezencie od dziadków ;)
więc narazie czekam 8)

zabieram się za sprzątanie bo w domu panuje nieład artystyczny :laugh:

a dziś na imprezke z łosińskim wyruszamy - cała noc z tańcami ;D

reklama
Do góry