reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
dzieki dziewczyny za komplementa dla mojego chuligana małego  ::)
ona to może i słodko wygląda ale diabeł w niej siedzi oj siedzi  ::)
dzisiaj np przewróciła suszarke z bielizną , pozdejmowała wszystkie moje majtki i szorowała nimi po podłodze rozwlekajac po całym domu, ja w tym czasie przez telefon rozmawiałam święcie przekonana,że moje dziecko siedzi w łóżeczku!!! ZNOWU WYLAZłA SAMA!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
łooooooo matko ale sie baby rozgadały  :laugh:

az moj Karol chcial ogladac film ze mną
i jak zobaczyl ze tu zasiadlam to sie polozyl do łóżka i wyciągnął biedny zrezygnowany jakies papiery z pracy
heheeee

elfiko pisze:
AniaSzwarc pisze:
przeciez to ormalne ze sie cieszymy z postepów naszych maluchów, choc powiem Wam ze mi autentynie b. zależało na raczkowaniu -ze względu na cwiczenie Kuby wiotkosci...a co do chodzenia to nie zależy mi bo wiem ze im później bedzie chodził tym mniej ja bedzę z nim chodziła po ortopedach

mi tez juz nie zalezy na szybkości bo zauważylam że za szybko mi ten roczek przeleciał i tak troszke smutnawo mi sie robi jak pomyśłe ,że to moje maleństwo już tak bardzo ode mnie zależne nie jest  :-[
no i że ten mój pulchniaczek wyroście ,zacznie pyskowac a ja nie wiem czy dam rade być matka 2w1 -rodzic i przyjaciólka

dasz radę, jestem tego więcej niż pewna !!!!

elfiko pisze:
AniaSzwarc pisze:
przeciez to ormalne ze sie cieszymy z postepów naszych maluchów, choc powiem Wam ze mi autentynie b. zależało na raczkowaniu -ze względu na cwiczenie Kuby wiotkosci...a co do chodzenia to nie zależy mi bo wiem ze im później bedzie chodził tym mniej ja bedzę z nim chodziła po ortopedach

mi tez juz nie zalezy na szybkości bo zauważylam że za szybko mi ten roczek przeleciał i tak troszke smutnawo mi sie robi jak pomyśłe ,że to moje maleństwo już tak bardzo ode mnie zależne nie jest  :-[
no i że ten mój pulchniaczek wyroście ,zacznie pyskowac a ja nie wiem czy dam rade być matka 2w1 -rodzic i przyjaciólka
mnie wręcz przeraża to tempo w jakim minął pierwszy rok życia mojego dziecka, czy tak już będzie zawsze???  :( :)

elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
dzieki dziewczyny za komplementa dla mojego chuligana małego  ::)
ona to może i słodko wygląda ale diabeł w niej siedzi oj siedzi  ::)
dzisiaj np przewróciła suszarke z bielizną , pozdejmowała wszystkie moje majtki i szorowała nimi po podłodze rozwlekajac po całym domu, ja w tym czasie przez telefon rozmawiałam święcie przekonana,że moje dziecko siedzi w łóżeczku!!! ZNOWU WYLAZłA SAMA!!!

hahahhahhahahahahahhahhhhaha
ja pitolę, aż nie mogę uwierzyć, że to wszystko przede mną hahahhaahhaa

dziś już zaczęłam szukać nowego miejsca dla płyt CD, kaset video i papierzysk mojego łośka, ale się działo, normalnie młoda była wszędzie hihi
ale się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taaa Ty sie ciesz póki możesz, ja już wymiękam a na jutro nie mam majtek  :mad:
Elfica jutro bez gaciorków pomyka...............sikam ze śmiechu............hihihihihihihihihi ;)

elfiko pisze:
DASARIA pisze:
ja też bardzo chcę, aby Daria długo raczkowała,
nie wiem czy Wy także spotykacie się z tekstami typu: dziecko to powinno przejśc roczek itp
strasznie mnie to wnerwia, jakby to był nie wiem czego wyznacznik

mnie bardziej wkurza to,ze brak zębów u Weroniki ludzie zaczynaja postrzegac jako oznaki choroby!! Normalnie coraz częsciej sie z tym spotykam! paranoja jakaś !

ojej, u nas jest aż jeden ząbek do tej pory, spoko Weroniczce też wyjdą i na pewno będzie miała najzdrowsze z całej lipcowej gromadki !!!!!

DASARIA pisze:
ja też bardzo chcę, aby Daria długo raczkowała,
nie wiem czy Wy także spotykacie się z tekstami typu: dziecko to powinno przejśc roczek itp
strasznie mnie to wnerwia, jakby to był nie wiem czego wyznacznik
taaaaaaaaaaaa, tez to słyszałam ale mam to w głębokim poważaniu!!!

niech sobie mówią co chcą, ja wiem swoje i tyle...a niech mi te blokowe cotki cos jeszcze powiedza na temat moich metod wychowawczych o z przyjemnoscią wdam się w kolejna dyskusje...ostatnio było o karmieniu piersią...
jedna mi powiedziała ze dla niej najwazniejsze jest dobro dziecka i jak dziecko płacze to ona by dała butelke a na siłę wpychała cycka...to jej powiedziałam ze dla mnie tez jest dobro dziecka najwazniejsze i dlatego dawałam cycka itp.

reklama
Do góry