reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

AniaSzwarc pisze:
elfiko pisze:
DASARIA pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
dzieki dziewczyny za komplementa dla mojego chuligana małego  ::)
ona to może i słodko wygląda ale diabeł w niej siedzi oj siedzi  ::)
dzisiaj np przewróciła suszarke z bielizną , pozdejmowała wszystkie moje majtki i szorowała nimi po podłodze rozwlekajac po całym domu, ja w tym czasie przez telefon rozmawiałam święcie przekonana,że moje dziecko siedzi w łóżeczku!!! ZNOWU WYLAZłA SAMA!!!

hahahhahhahahahahahhahhhhaha
ja pitolę, aż nie mogę uwierzyć, że to wszystko przede mną hahahhaahhaa

dziś już zaczęłam szukać nowego miejsca dla płyt CD, kaset video i papierzysk mojego łośka, ale się działo, normalnie młoda była wszędzie hihi
ale się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hi hi hi dziewczyny już mają poważniejsze problemy z dzieciaczkami,
a my z takim entuzjazmem przeżywamy raczkowanie naszych pociech
ja się nawet cieszę jak Daria coś porozwala, bo tak bardzo czekałam na to raczkowanie  ;D :laugh: :laugh:

to ja z taka niecierpliwościa czekam az Weronika mnie wreszcie UGRYZIE!!! już sie nie moge doczekac tego bólu hihi a na dzień dzisiejszy jestem cała obśliniona  ::)
hi hi hi h ihi hi hi a ja jak dzis sobie za Asi Kubusiem pobiegałam to juz mi się tak nie spieszy to mojego Kuby chodzenia

jak Daria wdałą się we mnie z chodzeniem, to jeszcze mam dwa miesiące luzu ;D :laugh: :laugh:

reklama
DASARIA pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
dzieki dziewczyny za komplementa dla mojego chuligana małego  ::)
ona to może i słodko wygląda ale diabeł w niej siedzi oj siedzi  ::)
dzisiaj np przewróciła suszarke z bielizną , pozdejmowała wszystkie moje majtki i szorowała nimi po podłodze rozwlekajac po całym domu, ja w tym czasie przez telefon rozmawiałam święcie przekonana,że moje dziecko siedzi w łóżeczku!!! ZNOWU WYLAZłA SAMA!!!

dziś już zaczęłam szukać nowego miejsca dla płyt CD, kaset video i papierzysk mojego łośka, ale się działo, normalnie młoda była wszędzie hihi

ja się nawet cieszę jak Daria coś porozwala, bo tak bardzo czekałam na to raczkowanie  ;D :laugh: :laugh:

nom, Asiu, tak mam, tak samo !!!!!...
wszystkie baby mi mówią- ZOBACZYSZZZZZ, ZOBACZYSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :laugh: :laugh: :laugh:
a ja się cieszę jak dzika !!!!!!!!!!!
że moje nieruchawe młode poszło do przodu :) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

DASARIA pisze:
jak Daria wdałą się we mnie z chodzeniem, to jeszcze mam dwa miesiące luzu ;D :laugh: :laugh:

u nas tez to jeszcze troche potrwa, Weronika co prawda stoi ładnie na nózkachi czasem nawet sie puści na chwile ale chodzic jeszcze nie chce,jak ją złapie za rączki to zaraz siada i pędzi na czworakach.Jak idzie np. popychając taki stojaczek albo samochodzik to podkurcza paluszki i nie staje jeszcze cała stópka

e_mama pisze:
DASARIA pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
dzieki dziewczyny za komplementa dla mojego chuligana małego ::)
ona to może i słodko wygląda ale diabeł w niej siedzi oj siedzi ::)

ja się nawet cieszę jak Daria coś porozwala, bo tak bardzo czekałam na to raczkowanie ;D :laugh: :laugh:

nom, Asiu, tak mam, tak samo !!!!!...
wszystkie baby mi mówią- ZOBACZYSZZZZZ, ZOBACZYSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :laugh: :laugh: :laugh:
a ja się cieszę jak dzika !!!!!!!!!!!
że moje nieruchawe młode poszło do przodu :) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ja tez sie tak cieszyłam, w sumie Weronika dopiero pod koniec 10 miesiąca zaczęła raczkować a najpierw wstawała przy wszystkim i juz myśłałam że prędzej chodzić zacznie

przeciez to ormalne ze sie cieszymy z postepów naszych maluchów, choc powiem Wam ze mi autentynie b. zależało na raczkowaniu -ze względu na cwiczenie Kuby wiotkosci...a co do chodzenia to nie zależy mi bo wiem ze im później bedzie chodził tym mniej ja bedzę z nim chodziła po ortopedach

ja też bardzo chcę, aby Daria długo raczkowała,
nie wiem czy Wy także spotykacie się z tekstami typu: dziecko to powinno przejśc roczek itp
strasznie mnie to wnerwia, jakby to był nie wiem czego wyznacznik

AniaSzwarc pisze:
przeciez to ormalne ze sie cieszymy z postepów naszych maluchów, choc powiem Wam ze mi autentynie b. zależało na raczkowaniu -ze względu na cwiczenie Kuby wiotkosci...a co do chodzenia to nie zależy mi bo wiem ze im później bedzie chodził tym mniej ja bedzę z nim chodziła po ortopedach

mi tez juz nie zalezy na szybkości bo zauważylam że za szybko mi ten roczek przeleciał i tak troszke smutnawo mi sie robi jak pomyśłe ,że to moje maleństwo już tak bardzo ode mnie zależne nie jest :-[
no i że ten mój pulchniaczek wyroście ,zacznie pyskowac a ja nie wiem czy dam rade być matka 2w1 -rodzic i przyjaciólka

reklama
DASARIA pisze:
ja też bardzo chcę, aby Daria długo raczkowała,
nie wiem czy Wy także spotykacie się z tekstami typu: dziecko to powinno przejśc roczek itp
strasznie mnie to wnerwia, jakby to był nie wiem czego wyznacznik

mnie bardziej wkurza to,ze brak zębów u Weroniki ludzie zaczynaja postrzegac jako oznaki choroby!! Normalnie coraz częsciej sie z tym spotykam! paranoja jakaś !

Do góry