reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Martuska pisze:
Ja też z całym szacunkiem do ciąży, bo nie puchnęły mi stopy ani cycuchy nie bolały, ale cieszę, się że jest czerwiec roku 2006.

Gazelaczku relax!!! Zdąrzysz sie spakować i zobaczysz jak oddychniesz z ulgą jak wsiądziesz do tego nowego cara w dzień wyjazdu ;D

no niby zdążę, ale chodzi o to, żeby sie nie spieszyc ciagle i ciągle... od tygodnia mam migrene i chodze podenerwowana... a dzis od rana jeszcze sensacje w rodzinie - o czym napiszę już na zwierzakach 8)

reklama
DLA GABINKI ;D :-*

BowLineMulti.gif

W dniu tak pięknym i wspaniałaym
życzę swoim srecem całym
zdrowia szczęścia pomyślności
oraz dużo miłości!​

BowLineMulti.gif

BABY

JULIA

R A C Z K U J E ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D​

JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

No to się Jula wzięła do roboty, hi hi. Teraz wszystko będzie ekspresowo szlo - za tydzien zacznie chodzić ;D

Że tez ma siłę w taki upał ;)

DLA MATEUSZKA  :)

Dużo zdrówka i miłości,
mocy śmiechu i słodkości,
mało smutku oraz łez
pełni szczęścia jeśli chcesz.​
Party13.gif

HB-Ani.gif

Party14.gif

DLA DARII :)

Przy dzisiejszym dniu radości,
życzę 100 lat pomyślności.
Niech Ci życie w szczęściu płynie,
niech Cię radość nie ominie!

Party6.gif

gazelaczek pisze:
No to się Jula wzięła do roboty, hi hi. Teraz wszystko będzie ekspresowo szlo - za tydzien zacznie chodzić  ;D

Że tez ma siłę w taki upał  ;)

heheh
u nas całkiem chłodno :):)

nie wiem czy to pocieszenie w perspektywie wakacji nad morzem ;D ;D ;D

e_mama pisze:
gazelaczek pisze:
No to się Jula wzięła do roboty, hi hi. Teraz wszystko będzie ekspresowo szlo - za tydzien zacznie chodzić  ;D

Że tez ma siłę w taki upał  ;)

heheh

nie wiem czy to pocieszenie w perspektywie wakacji nad morzem  ;D ;D ;D

w sumie nie chce takich upalow, bo co ja zrobie z Maciejkiem? Nie bede Go przeciez wystawiać na żar lejący się z nieba.

A w ogole zapomnialam napisac, że misiowi temperatura minęła i dostal kolejnej wysypki. Czyli teraz wszystko jasne - poprzednia wysypka to byly potowki, a obecna to klasyczna trzydniowka :D No a misiek nabawił się w związku z tym nowego przezwiska: WIELOKROPEK ;D

Joasiu, a ja sie tak zastanawialam, moze warto kupic jakis maly basenik dla chlopcow? Zeby mogli bezpiecznie na plazy sie bawic. Bo do jeziora Macka nie puszcze,czy do morza, a warto zeby sie troche schlodzil. Zastanawiamy sie nad kupnem czegos takiego - jakiegos prostego i taniego basenika :laugh: Myslisz ze to dobry pomysl???

gazelaczek pisze:
e_mama pisze:
gazelaczek pisze:
No to się Jula wzięła do roboty, hi hi. Teraz wszystko będzie ekspresowo szlo - za tydzien zacznie chodzić ;D

Że tez ma siłę w taki upał ;)

heheh

nie wiem czy to pocieszenie w perspektywie wakacji nad morzem ;D ;D ;D

w sumie nie chce takich upalow, bo co ja zrobie z Maciejkiem? Nie bede Go przeciez wystawiać na żar lejący się z nieba.

A w ogole zapomnialam napisac, że misiowi temperatura minęła i dostal kolejnej wysypki. Czyli teraz wszystko jasne - poprzednia wysypka to byly potowki, a obecna to klasyczna trzydniowka :D No a misiek nabawił się w związku z tym nowego przezwiska: WIELOKROPEK ;D

Joasiu, a ja sie tak zastanawialam, moze warto kupic jakis maly basenik dla chlopcow? Zeby mogli bezpiecznie na plazy sie bawic. Bo do jeziora Macka nie puszcze,czy do morza, a warto zeby sie troche schlodzil. Zastanawiamy sie nad kupnem czegos takiego - jakiegos prostego i taniego basenika :laugh: Myslisz ze to dobry pomysl???

gazelka my wlasnie kupilismy taki..............wiec od razu zapraszam do Naszego, ale oczywiscie mozna go kupic swoja droga, napewno sie przyda!!!!!
my mamy taki nuby basen niby plywak..................mozna w nim plywac i jest miejsce na wode!!!

reklama
Do góry