reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No proszę jak dzisiejszy dzień zasypany życzeniami :laugh:

Witam z rana ja po bawarce i ide sobie jakieś śniadanko przygotować, może jajko? ::)

Dzień u nas piękny, słoneczko świeci i aż mi się spać z Alkim nie chce :laugh: ;)

Lila buziaczki dla Milenki ślicznotki i zdolniaszki :)

reklama
kawusie wypilam...................teraz przydaloby sie jeszcze cos postprzatac, popakowac, poprasowac ehhhhhhh

no to jestem umowiona z warszawskimi mamami na piatek.....................chasanie po Lazienkach heheheh, aneczko dzieki za telefon!!!!!

gazelka a Ty jeszcze w piatek pracujesz,. tak???

Joaska pisze:
kawusie wypilam...................teraz przydaloby sie jeszcze cos postprzatac, popakowac, poprasowac ehhhhhhh

no to jestem umowiona z warszawskimi mamami na piatek.....................chasanie po Lazienkach heheheh, aneczko dzieki za telefon!!!!!

łaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale macie fajnie....

A my z moim łośkiem idziemy na koncert top trendy do opery leśnej w Sopocie... Wczoraj poprosiłam teściową, żeby została z Julką w jeden wieczór a my sobie wybierzemy koncert, na który chcemy iść. I teraz zastanawiam się, czy iść na koncert "top" czy na "kabareton". Chyba jednak pójdziemy na kabareton, bo będą same fajne kabarety... Byliśmy jakieś 3 lata temu pierwszy raz i było bosko.

e_mama pisze:
Joaska pisze:

łaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale macie fajnie....

A my z moim łośkiem idziemy na koncert top trendy do opery leśnej w Sopocie... Wczoraj poprosiłam teściową, żeby została z Julką w jeden wieczór a my sobie wybierzemy koncert, na który chcemy iść. I teraz zastanawiam się, czy iść na koncert "top" czy na "kabareton". Chyba jednak pójdziemy na kabareton, bo będą same fajne kabarety... Byliśmy jakieś 3 lata temu pierwszy raz i było bosko.

Alkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa idziecie z nami ?????????????????????????????????

łeeeeeeeeeeeee edytko Tobie fajnie!!!!!!!!

jabym chciala pojsc na koncercic Sistras, zakochana jestem w ich brzmieniu koncertowym.........................a Oni wlasnie beda na koncercie TOP

a kiedy to bedzie?????

Joaska pisze:

jabym chciala pojsc na koncercic Sistras, zakochana jestem w ich brzmieniu koncertowym.........................a Oni wlasnie beda na koncercie TOP

a kiedy to bedzie?????

14 lipca TOP
15 lipca Trendy
17 lipca kabareton

e_mama pisze:
Joaska pisze:

a kiedy to bedzie?????

14 lipca TOP
15 lipca Trendy
17 lipca kabareton

qrcze no to juz Nas nie bedzie w okolicach...............szkoda

Ja pojadłam jajecznicę, zadzwoniłam do taty do pracy (mama się wczasuje z wujkiem i ciocia na Słowacji) powiesiłam pranie i ide zakładać następnapraklę. Dzisiaj zmiana pościeli ;D

Edziu ale Wam fajnie. Teściowa jaka niefajna to nie Julinki popilnuje, a pewnie./

Asiu a Ty to teraz turne zaczynasz i aż Ci zazdroszcze tego morza. My ammy jechac w niedzielę, ale z cała pewnościa nie na piaszczysta plaże, bo tutaj takich jak na lekarstwo. Noi stroju nei mam buuuuu!!! Najwyżej pójdę topless 8)
No chyba, że jakiś cód sie zdarzy i coś kupię do niedzieli ::)

martusia faktycznie mozna to nazwac tournee.................wyjezdzamy w czwartek a wracamy................nie wiem kiiedy :) :) :)

tylko jak ja wytrzymam bez BB i bez Was????????????moze nawiedze jakas kawiarenke internetowa razem z gazelka hehe

reklama
Martuska pisze:
Ja ciągle mam Wam psać o moim Alku
Mamy juz od jakiegos połtora tygodnia 8 zębów i Aluś chodzi od 2 tyg. Jeszcze jak ma do wyboru to wybiera na czworaka, ale co raz częściej jednak stópki wygrywają. Jest baaardzo ostrożny, co mi sie podoba.

Z rzeczy, które potrafi moje dziecko, godne przekazania są drobiazgi, za którymi przepadam. :laugh:
Alexander pięknie dmucha buzią (wcześniej w gre wchodził tylko nos :p) i zdme świeczki baardzo ochoczo. Przy wieczornym rozbieraniu (czy rannym) jak ściągam mu bluzeczkę to mówię "ALus rączki do góry", a moje dziecko pięknie ręce do góry podnosi, żebym mogła mu bluzeczkę ciągnąć. Da sobie spłukać głowę prysznicem (nie chodzimy na basen więc jest to umiejętność domowa ;)) pokazuje palcem to co chce dostać, włącznie z piciem, robi rączkami myju, myju z efektem glowsowym "miju, miju". Potrafi często pierwszy ode mnie wypatrzeć samolot na niebie, wogóle samoloty i ptaszki to to co Alusie lubią najbardziej :D
Zanim zaczął chodzić sam nauczył sie kopać piłkę ;) i zaczynam sie zastanawiać czy jakimś piłkażem nie zostanie :p
Kurde i jeszce inne rzeczy robi jak udawanie krówki  "myyyyyyy" pieska "y, y, y " pisklątek "py py py py py", robienie Amen do Bozi.
Piszę o tym wszystkim, bo się cieszę, wiecie, ze ja nie mam tu rodziny, kamerka wszystkiego nei odda i chce mi sie dzielić różnościami ze wszystkimi bliskimi skoro nie mogę im Alunia pokazać :(

No i gada to moje małe Szczęście jak najęte w swoim języku co jest prześmieszne " aa kpwdy, byy???,  abdzi, kudigala"  no i tego typu wiązaneczki :laugh: :D ;D ;)

Ma swoje wybryki, bo potrafi tez wymuszac płaczem, bardzo lubi smak pasty do zębów (nie swojej) ::) papieru do zjedzenia nigdy nie odmówi, choć nauczył sie juz wyplówać. Po schodach wychodzi i schodzi sam (na czworaka) musze mieć oczy rozrzucone po całym domu ::), budzi sie nadal w nocy, ale przed południem śpi pieknie aaa tfu tfu tfu!! 2 godziny minimumi po południu z godzinę, ale tak do 17-stej max mu pozwalam, bo potem sa cyrki z położeniem do spanka wieczornego. Jet tez pieknei od dłuzszego czasu aaa tfu tfu

Kocham Go na zabój!!!! 8)

geniusz, po prostu geniusz :laugh:
nic tylko całować i puchnąć z dumy :laugh:

Do góry