reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

AniaSzwarc pisze:
hłe hłe hłe....na pewno nie , zawsze miałam kłopoty z żołądkiem i byle małe co mi szkodziło... swoją drogą ciekawe która z nas pierwsza zajdzie w koleja ciążę ?? ja bym chciała najwczesniej za 2 lata, ale czas pokaże,,,

hihihihihi też o tym myślałam jak to pisałam :):):):):):):)

reklama
a obok stalówki mieszkają tesciowie i mamy z r. działkę wiec...zapraszam :)

nie wiem co reszta Polski ma do ludzi z Wa-wy my tacy goscinni :laugh:

ups...doczytaam ze chodzi o starówkę...a ze od wczoraj nie jadłam to juz mi się niexle porąbało w głowie...tesciowie mieszkają koło żelazowej woli....o rany chyba musze coś zjesc...

AniaSzwarc pisze:
a obok stalówki mieszkają tesciowie i mamy z r. działkę wiec...zapraszam :)

nie wiem co reszta Polski ma do ludzi z Wa-wy my tacy goscinni  :laugh:

ale korzennie skąd Wy ??? z Wawki ???? hihihihi

a po starówce tez mogę oprowadzac bo po jednej jej stronie chodziłam do liceum a po drugiej miałam muzyczną i tak sobie kusowałam...

AniaSzwarc pisze:
ups...doczytaam ze chodzi o starówkę...a ze od wczoraj nie jadłam to juz mi się niexle porąbało w głowie...tesciowie mieszkają koło żelazowej woli....o rany chyba musze coś zjesc...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

to już wszystko jasne hihihihihihihihihi

nie no nie mogę się otrząsnąc po tym jak pomyliłam Stalową Wolę z Żelazową...no niby podobienstwo metaliczne ale...nie dobrze nie dobrze ::) ::) ::) :p ;D ;D

witam
mam sporo nadrabiania więc może spróbuję teraz poczytać 8)
jakoś ostatnio padam na pysior, teraz też ziewam okrutnie ale może jeszcze cóś poczytam, chciałabym być na bierząco ale jakoś ciągle mi sie nie udaje

reklama
AniaSzwarc pisze:
nie no nie mogę się otrząsnąc po tym jak pomyliłam Stalową Wolę z Żelazową...no niby podobienstwo metaliczne ale...nie dobrze nie dobrze ::) ::) ::) :p ;D ;D

HA HA HA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aj lowju Ania ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry