reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

juz pisze czemu

moja mama tam sie interesuje tymi sprawami hokus-pokuc
wróżby itp.

i zawsze mi mowila ze 22-gi to bardzo zła data........ze przynosi nieszczescie etc.

no i kiedys mieszkalismy w bloku i nr naszego mieszkania byl 22........i ogolnie sie dzialo...

w sumie nigdy w to nie wierzylam,mimo ze Milena urodzila sie 22-ego jakos uwazalam to bardziej za zabobon jakis
ale na dzien dobry wskoczylam na lipcowki 06'
i natknęłam sie na laske co stracila dziecko,i kliknełam w jej stronke internetową...............a tam same swiatelka dla anioleczkow.............

zamiast wylączyc to zaczelam to przegladac
poryczalam sie juz nie raz,np.na widok dziewczynki 3-letniej w trumience,ktora przegrala walke z bialaczką

no i tak patrzac po datach tych dzieci to duzo z nich urodzilo sie 22-ego lub zmarlo
no i.........

reklama
Lilka pisze:
juz pisze czemu

moja mama tam sie interesuje tymi sprawami hokus-pokuc
wróżby itp.

i zawsze mi mowila ze 22-gi to bardzo zła data........ze przynosi nieszczescie etc.

no i kiedys mieszkalismy w bloku i nr naszego mieszkania byl 22........i ogolnie sie dzialo...

w sumie nigdy w to nie wierzylam,mimo ze Milena urodzila sie 22-ego jakos uwazalam to bardziej za zabobon jakis
ale na dzien dobry wskoczylam na lipcowki 06'
i natknęłam sie na laske co stracila dziecko,i kliknełam w jej stronke internetową...............a tam same swiatelka dla anioleczkow.............

zamiast wylączyc to zaczelam to przegladac
poryczalam sie juz nie raz,np.na widok dziewczynki 3-letniej w trumience,ktora przegrala walke z bialaczką

no i tak patrzac po datach tych dzieci to duzo z nich urodzilo sie 22-ego lub zmarlo
no i.........

no i........puknij sie lila w glowke swoja..............w takie rzeczy to babajagi w srednioweczu wierzyly, nie obrazajac twojej mamy ale nawet psyche chce Ci takimi pierdolami zatruc!!!!!

no i jakies schizy mnie wziely

jak sie Mili obudzi to pojde ją normalnie wytulic jak cholerka

boshee tam bylo nawet dziecko co mialo 2,5 roczku i tak poprostu sie nie obudzilo rano.......a ja myslalam ze to juz sie moze nie zdarzyc jak dziecko roczek skonczy  ::)

Dobra, to ja mowie juz papa.Moze jeszcze uda mi sie wejsc tutaj i cos skrobnac ale pewna nie jestem.Wiec zeby nie bylo, ze bez pożegnania.Buziaki babaczki :-*Zreszta moze sie odezwe z wakacyjek bo laptopika biore ze soba :)

Baw się dobrze Aga :) Ale fajnie - chlopaki nacieszą się pewnie Tatą i Mamą jednocześnie :)

Ja juz sioe nie mogę doczekac naszego wyjazdu. No i juz w ogole fajnie by było, gdyby udało się spotkać z dziewczynami - Joasią, Tusią naszą kochaną co się czuje przez nas niedopieszczaną  :-*, Iwonką, Alką, Edytką... pominęłam kogoś jeszcze?  ;) :laugh:

gazelaczek pisze:
Baw się dobrze Aga :) Ale fajnie - chlopaki nacieszą się pewnie Tatą i Mamą jednocześnie :)

Ja juz sioe nie mogę doczekac naszego wyjazdu. No i juz w ogole fajnie by było, gdyby udało się spotkać z dziewczynami - Joasią, Tusią naszą kochaną co się czuje przez nas niedopieszczaną  :-*, Iwonką, Alką, Edytką... pominęłam kogoś jeszcze?  ;) :laugh:

Co mnie ominęło, co? O0 Spotykamy się nad morzem? O, fajnie 8)

Joasiu przypomnij mi krótko miejsce i termin :) Ja, jeśli się do Was przypałętam, to z rodzinką i autkiem. Oczywiście tylko na jeden dzień, bo nasze wakacje z kolei planujemy w sierpniu i w górach :)

Iwon pisze:
gazelaczek pisze:

Co mnie ominęło, co?  O0 Spotykamy się nad morzem? O, fajnie  8)

Joasiu przypomnij mi krótko miejsce i termin  :) Ja, jeśli się do Was przypałętam, to z rodzinką i autkiem. Oczywiście tylko na jeden dzień, bo nasze wakacje z kolei planujemy w sierpniu i w górach  :)

A właśnie, która ma niedaleko do Karpacza, hę?

A propo bucików, ja kupiłam małemu takie:

1105069142ab.jpg

reklama
Do góry