reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
e_mama pisze:
gazelaczek pisze:
alka2 pisze:
gazelaczek pisze:
ech, Alka jeszcze nie w temacie bo nadrabia  ;) :)

hihihihihi oj tak tak kochana :)

spotkanko super pomysł i powiem że chyba nie ma sensu pchać się do 3M - powiem szczerze - tu jest beznadziejnie! Gorąco, duszno, a za oknem trzeci dzień rzucają do sieczkarki gałęzie , które obcinali cały zeszły tydzień - za chwilę zwariuję!

Pomysł, żeby wyskoczyć do Was jest super super i bardzo mi się podoba, tylko właśnie ja nie mam prawka a mój łoś to jedna wielka niewiadoma  ::) ::) ::) ma biedak niestety dużo pracy, no i trochę mamy jeszcze tutaj takiej naszej rodzinnej roboty więc nie mogę się zadeklarować. Ale jak tylko coś będzie luźniej to pakujemy kogo sie da do wozu i jesteśmy  :p :p :p :p :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Edytka ma prawko  ;) ;D

nom, nawet już czeka do odbioru w urzędzie miejskim, tyle, że ja czekam na łośka aż wróci z delegacji  ;D :laugh: ;)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D GRATULACJE  ;D ;D ;D ;D ;D

thnksik :laugh: ;)

Wróciłyśmy z Julką z piaskownicy, to był jej debiut, ale jakoś nie za bardzo się zachwyciła piaskiem. No może tylko kamyczkami, bo próbowała je zjadać :laugh:

A mnie brzuch naaaapitala, boshhhhhhhh podobno po porodzie miało być lekko, łatwo i przyjemnie...

Aga.R udanego wypoczynku 8) 8) 8) 8) :laugh:

No i okazało się, że łosi właśnie wraca do domku, cały dzień wcześniej, suuuper :):):):)

reklama
Iwon pisze:
gazelaczek pisze:
Baw się dobrze Aga :) Ale fajnie - chlopaki nacieszą się pewnie Tatą i Mamą jednocześnie :)

Ja juz sioe nie mogę doczekac naszego wyjazdu. No i juz w ogole fajnie by było, gdyby udało się spotkać z dziewczynami - Joasią, Tusią naszą kochaną co się czuje przez nas niedopieszczaną :-*, Iwonką, Alką, Edytką... pominęłam kogoś jeszcze? ;) :laugh:

Co mnie ominęło, co? O0 Spotykamy się nad morzem? O, fajnie 8)

Joasiu przypomnij mi krótko miejsce i termin :) Ja, jeśli się do Was przypałętam, to z rodzinką i autkiem. Oczywiście tylko na jeden dzień, bo nasze wakacje z kolei planujemy w sierpniu i w górach :)

iwonka
cos miedzy 2 a 9 lipca.........miejsce jeszcze nieznane, dopiero musimy sie ugadac, zaraz zobacze ile macie ze szczecina do Darlowa........

gazelaczek pisze:
Ja juz sioe nie mogę doczekac naszego wyjazdu. No i juz w ogole fajnie by było, gdyby udało się spotkać z dziewczynami - Joasią, Tusią naszą kochaną co się czuje przez nas niedopieszczaną :-*, Iwonką, Alką, Edytką... pominęłam kogoś jeszcze? ;) :laugh:

gazelka
sie nakrecila hehe :) i dobrze, mam nadzieje ze spotkanko wypali hehehe..................

aga wypoczywaj kochana.................ile wlezie!!!!!!

edytko
no to superosko ze losinski wraca wczesniej...............moze jakies wineczko przywiezie.........aha, a moze On sie na mecz tak spieszy, hes??? :p :p :p 8) 8) 8) ;D ;D ;D

Joaska pisze:
aga wypoczywaj kochana.................ile wlezie!!!!!!

edytko
no to superosko ze losinski wraca wczesniej...............moze jakies wineczko przywiezie.........aha, a moze On sie na mecz tak spieszy, hes??? :p :p :p 8) 8) 8) ;D ;D ;D

chyba masz rację hehehe, bo właśnie siedzi i ogląda :):):):)

Ale u nas burzunia przednia :) z grzmotami i ulewą taką z bombelkami :) ale cudne powietrze się zrobiło, normalnie prawdziwy raj dla alergika ;D ;D ;D

no i łosiek wziął i mnie spił winem czerwonym wytrawnym i teraz czekamy na pizzę i jeszcze nawet jej nie powąchałam a już mam wyrzuty sumienia :(
a to łoś niedobry, a miał siedzieć do jutra w Elblągu :(:(:(:( :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ::) ::) ::) ::) ::) :p :p :p :p :p :p :p :p

laski a Wy gdzie jesteście ???????????? co tu tak cichutko jak w weekendzik? :-[ :-[ :-[

siemano!!!
ja sie dzis solidaryzuję z E_mamą w bólu tylko ze ja sie zatrułam i od 2 dni nie mogę nic jesc a pije jedynie wode z solą i cukrem bo jest jedynym napojem który toleruję... :( buuu

Asienko a ktróego bedziesz w Wa-wie?? bo ja to się piszę na spotkanko jak najbardziej...
a i widziałam ze pisałas o długim rynku (gdanskim) a ja /ci polecę zobaczenie najdłuższego rynku w europie jak bedzuesz jechała nad morze to takowy jest w Pułtusku i gdybyście mieli ochotę to jedzie się tam przez piękne mieasto Legionowo ---zapraszam :) :) :)

AniaSzwarc pisze:
siemano!!!
ja sie dzis solidaryzuję z E_mamą w bólu tylko ze ja sie zatrułam i od 2 dni nie mogę nic jesc a pije jedynie wode z solą i cukrem bo jest jedynym napojem który toleruję... :( buuu

Asienko a ktróego bedziesz  w Wa-wie?? bo ja to się piszę na spotkanko jak najbardziej...
a i widziałam ze pisałas o długim rynku (gdanskim) a ja /ci polecę zobaczenie najdłuższego rynku w europie jak bedzuesz jechała nad morze to takowy jest w Pułtusku i gdybyście mieli ochotę to jedzie się tam przez piękne mieasto Legionowo ---zapraszam :) :) :)

Aniu
kochana a może to siostrzyczka dla Kubulka rośnie hę ?:):):):):)

hłe hłe hłe....na pewno nie , zawsze miałam kłopoty z żołądkiem i byle małe co mi szkodziło... swoją drogą ciekawe która z nas pierwsza zajdzie w koleja ciążę ?? ja bym chciała najwczesniej za 2 lata, ale czas pokaże,,,

reklama
no i tak to jest z tym zwiedzaniem po drodze, że my jak gdzieś jedziemy to zawsze pędzimy jak najszybciej do celu i nie zatrzymujemy się, może to się zmieni jak ja będę mogła podmienić łosiego za kierownicą :):):):)
ile razy przejeżdżamy przez Wawkę, tyle razy sobie obiecujemy, że tym razem zajedziemy np. na Starówkę, bo ja nigdy nie widziałam na żywca i co i zawsze pędzimy byle szybciej do Gd :):):)

Do góry