reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Tak sobie myślę, że super, że tak się wszystkie dobrze czujemy :)Mam nadzieję, że tak już zostanie do końca ciąży. Chociaż pewnie nam będzie coraz ciężej, ale najważniejsze, że mamy swoją grupę wsparcia

Właśnie wstałam.

U nas ciśnienie strasznie musi spadac bo byłam nieprzytomna. Jak się kładłam spać to świeciło słoneczka a teraz się chmurzy.

Ja w sumie też dzisiaj jakaś taka śpiąca jestem. Może rzeczywiście pogoda się zmieni. Ale jest ślicznie na zewnątrz :)

ja wlasnie wyszlam spod prysznica i ide jesc
Klaudus! wczoraj pisalas ze Twoj Lukasz urodzil sie 78 w roku kiedy Karol Wojtyla zostal Papiezem ...
wiesz ja  mam dokladnie tak samo tych dat nie da sie zapomniec....nie ze wzgledu na urodziny ale na JP
jakos ciezko mi sobie wyobrazic kogos innego na Jego miejscu...On zawsze  dla mnie byl jedynym Papiezem jakiego znalam....i dla mnie bedzie zawsze WIELKIEM AUTORYTETEM

siwat idzie do przodu....czasami szkoda ze tak szybko....

dobra ide na snadanie...  

No właśnie Maniu. Ciężko nam będzie się przyzwyczaić do kogoś innego, zwłaszcza, że przewaznie nie pamietamy poprzednich papieży. No i nie zazdroszcze temu nowemu, który zostanie wybrany. Zastanawiam się, czy będzie podobny, czy zamknie się w Watykanie tak jak poprzednicy Jana Pawła II i stamtąd będzie "rządzić". Oj ciężko...
A najbardziej mi żal, że nasze dzieci nie będą pamiętać naszego papieża :(

Kurcze, ja to starucha przy was :) Ja już 32 latka mam i Maniu niejeden siwy włosek :) tak że nie martw się swoim :)

reklama
Gazelaczku! to w sile wieku jestesmy hehe ;)

Klaudus! dobrze ze sa sposoby na siwe wlosy ;) mi znowu na wiosne potrzeba zmany wrocila i kto wie...kto wie moze tym razem zrobie sie ruda :p

I ja tez zastanawiam sie kto zastapi Naszego Lolka...i wydaje mi sie ze Jan Pawel II jest niezastapiony
oj nie zazdroszcze nastepcy....duzo pracy przed nim

Do góry