reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joasiu a może mieszaj Kubusiowi mleczko z Twoim? Stopniowo dawaj mniej Twojego mleka tomoże sie do smaku przyzwyczai?

reklama
elfiko pisze:
Joasiu a może mieszaj Kubusiowi mleczko z Twoim? Stopniowo dawaj mniej Twojego mleka tomoże sie do smaku przyzwyczai?

juz o tym myslalam..............jak nie przyzwyczai sie za kilka dni to tak zrobie, albo bede mu dawac to mleko z jakas kaszka smakowa zeby zabic te gorycz

dobra ide spacyfikowac Kubasa

Joaska pisze:
postaram sie uzbroic w cierpliwosc..........

co do losia to niesadze zeby karmil Kube bo poprostu caly czas Go nie ma w domu.............

jesli chodzi o butlke to Kuba od 6 miesiaca je kaszki z butli i wszystko gra, jakies 3 h temu jadl kaszke z butli i wszysko bylo dobrze!!!

sama nie wiem co robic..........
a cyca chce ograniczyc i dawac moze 2 razy dziennie....................sama juz nie wiem, zglupialam

Asiu Daria też miała taki chwilowy kryzys butelkowy i nie bardzo chciała jeśc mleko, mimo że ona już długo je z butli, ale jej przeszło i teraz jest ok, ale mleka nie je już tak chętnie, myślę, że to dlatego, ze poznała już wiele innych smaków i po prostu juz jej troche zbrzydło
Daria mleko je 3 razy dziennie i do każdej porcji daję jej 2-3 łyżeczki kaszki i staram się w ciągu dnia ay każde mleko miała z inną kaszką, aby jej urozmaicic

Joasiu o tym mieszaniu mleka modyfikowanego z mlekiem matki to słyszałam w TV, że tak najlepiej jest wprowadzać modyfikowane, tylko tutaj w grę wchodzi odciąganie, bleeee
A co do kaszki to myślałam, że podajesz łyżeczką :)

Kasiu ale masz dorosłego synkaaaa, łaaaa, nastolatek normalnie od wczoraj, od nas też serdeczne życzonka :laugh: :laugh: :laugh:

e_mama pisze:
Kasiu ale masz dorosłego synkaaaa, łaaaa, nastolatek normalnie od wczoraj, od nas też serdeczne życzonka  :laugh: :laugh: :laugh:
dzięks  :)

Joaska pisze:
postaram sie uzbroic w cierpliwosc..........
jesli chodzi o butlke to Kuba od 6 miesiaca je kaszki z butli i wszystko gra, jakies 3 h temu jadl kaszke z butli i wszysko bylo dobrze!!!
sama nie wiem co robic..........
a cyca chce ograniczyc i dawac moze 2 razy dziennie....................sama juz nie wiem, zglupialam
u nas butla wogóle jest blee, sukcesem jest to mleko po kąpieli w innych porach odpada-wszystko idzie w kanał, ja też mam zamiar ograniczyc cycanie do 2 razy ale marnie mi to wychodzi, ale zdarzają sie dni że np karmie rano i potem dopiero wieczorem i w nocy, więc może sie uda

kurczeeeeeeeeee no i chodzą ci debile po dworze i trąbią tymi tubami, jak mi dziecko obudzą to się wkurzę !!! >:D

wiece co u nas na osiedlu to jest jakaś zbiorowa histeria, w oknach flagi, do szyb poprzyczepiane szaliki biało-czerwone, ale jazdeczka :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

nawet do śmietnika wychodzą w koszulkach takich, wiecie piłkarskich :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ale mam z tego bekę heheh

reklama
u nas też niektórzy flagi mają przed domami, mój łosiek się szykuje na oglądanie meczu a ja mam piffko do kompika ;D

Do góry