reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
e_mama pisze:
nawet mojemu łośkowi odbiło, nigdy nie oglądał meczy a tu dziś szaleństwo jakieś... :-[ :o :o :o :o

kurcze nie wiem jak Wy, ale ja mam obniżony próg tolerancji już na same odgłosy dobiegające  z TV...
alergia bleahhhhhhhhhhhhhhh :police: :police: :police: :police: :police:

no nic, czeka mnie wieczór z kompusiem i z Wami o ile nie ulegniecie mundialowej magii ??? :angel:

edytko mozesz na mnie liczyc hehe :)
na mnie raczej też  :laugh:

reklama
Kate przekaz starszemu synowi najserdeczniejsze życzenia urodzinowe- spóżnione ale szczere!1 Sto lat dla Piotrka!! ( mam nadzieję że dobrze imie zapamiętałam? )

elfiko pisze:
z tym mleczkiem to Wam współczuje bardzo bo ciężko sie przestawia- pamiętam jak musiałam Weronike przestawić a miała 3 miesiące i to był istny cyrk  :-[
Musicie sie w cierpliwośc uzbroic i codziennie systematycznie te mleko podawac bo jak maluchy obczaja że potem dostają cycucha to nie tkną butli za nic w świecie.
Trzymam kciuki
wiem wiem , czekam aż łoś będzie miał urlop to wtedy ja wyprowadzam się do piotrka pokoju na nocki a on będzie walczył z krzyśkiem, bo jak mnie zobaczy to nie ma mowy

kate332 pisze:
ja daję zwykłe nie HA bebilon a trochę też jadł bebiko 2R bo u nas w sklepach tylko bebiko jest a bebilon jest w aptece i strasznie drogi to małe opakowanie kosztuje 20 zł a przeciez w normalnych sklepach można juz kupic za 14, wiec musiałam kiedyś kupić bebiko i jadł, a teraz znowu mam bebilon

Kate to gdzie Ty mieszkasz,że nic nie ma? Kaszki manny tez u Was nie ma no nie?

postaram sie uzbroic w cierpliwosc..........

co do losia to niesadze zeby karmil Kube bo poprostu caly czas Go nie ma w domu.............

jesli chodzi o butlke to Kuba od 6 miesiaca je kaszki z butli i wszystko gra, jakies 3 h temu jadl kaszke z butli i wszysko bylo dobrze!!!

sama nie wiem co robic..........
a cyca chce ograniczyc i dawac moze 2 razy dziennie....................sama juz nie wiem, zglupialam

elfiko pisze:
Kate przekaz starszemu synowi najserdeczniejsze życzenia urodzinowe- spóżnione ale szczere!1 Sto lat dla Piotrka!! ( mam nadzieję że dobrze imie zapamiętałam? )

wlasnie mialam to napisac...........sto lat dla starszego Synusia.....................

ja mieszkam pod Kielcami w takiej pipid.ówie (głupia ja przeniosłam sie tu z kielc do męża) a kaszki manny w kielcach tez nie ma, przynajmniej tam gdzie robię zakupy, może mame poprosze to po osiedlowych sklepach pobiega

reklama
no i jeszcze ostatnich słowek kilka.......

Tusia to co Ci sie na podniebieniu zrobiło to może byc z przeziębienia, piszesz że cos Cię złapało a wtedy możesz miec rózne stany zapalne w jamie ustnej i to poprostu kulka z ropą i sama zniknie ale mozesz szałwią płukac i wtedy odkażaśz dodatkowo. To może tez powstac od zęba- jak masz jakiś chory ząb albo stan zapalny sie zrobił, nie musi boleć wystarczy,ze Cie owiało i takie kulki sie robią często.Nie martw sie tym a dla pewności idż do leakrza pierwszego kontaktu i on tez Ci pewnie powie to samo co ja.

Do góry