reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
tusia26 pisze:
Kredzia ten góz właśnie mi tak przeskakuje pod skora.
agus moze i racja co do tej palett, bo ja robilam dwa tygodnie temu i od tamtego czasu tak mi się znow zaczeło, kurde co za , ale zła jestem, to jak rozjaśniaczem mega silnym robilam tak wlosow nie tracilam. Polec mi prosze jakas farbe, albo wy dziewczyny co mi włosow nie pozabija, taka co ma ciemny braz prawie jak czarny.
Ja właśnie podejrzewałam, ze albo to ta farba, albo odzywka panti provi, bo ona tak chlorem jedzie i ja tez zaczelam uzywac, kiedys tez ja uzyalam jak akurat mi wlosy wypadaly. kurde jutro lece do apteki po ten wax no i ten szampon na wyplate.
a co do tej Herbus to podobna do keli minogue 9czy jak to sie tam pisze) tylko ta czarna, co nie?
ale fajna babka, kurde z taka uroda to bym była szczęśliwa na maksiora

Mnie tez sie podoba ta edyta i cudnie tańczy.
Tusia ja miałam ten wax i dla mnie to była kicha na maxa i zbedny wydatek. Ja od jakiegos czasu uzywam szamponów fyzjerkich które kupuje na allegro i bardzo bardzo polecam - np. Loreal absolut repair (szampon i maksa) albo coś co jest wohole najlepsze na swicie - Kerastase Baind de Force (vita ciment).
Popatrz na allegro. Takigo siana jak ja miałam po ciazy (po tym nieszczesnym rozjasnianiu) to chyba nikt na swiecie nie miał.
A teraz juz coraz lepiej... ;D

Edzia gratuluje!!! Witam w gronie kierowców.

A Elfiko dla Ciebei i Weroniki pozytywna energie slę. Przechodzilismy ostatnio nasza pierwszą chorobę i wiem co to była za mordęga. Wszytskiego dobrego!! :-*

Niania to ciekawe z tym waxem ::) bo na mnie dziala rewelacja.Kiedys mi sie wloski lamaly albo wypadaly a po nim odrazu ustpilo i sa akie miekkie sie fajnie rozczesuja :)No ale moze zalezy od rodzaju wlosow... :p

reklama
Do góry