reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

gazelaczek pisze:
Joaska pisze:
gazelaczek pisze:
Joaska pisze:
no i jeszcze Wam napisze, ze w nastepnym tyg. chyba jedziemy do Wawki................tak na 80%......................ale bedzie ubaw, gazelka , aneczki hehehe

Joasiu, a kiedy? Bo my teraz chrzest bedziemy mieli!!!!!!!

ktorego, bo jak cos to ja sie gazelka dopasuje :)

U nas sytuacja jest taka, ze wlasciwie tylko ten weekend mam wolne.
W nastepny, czyli 17-18 mamy chrzest, no i trzeba bedzie sie przygotowac.
W jeszcze nastepnym - 24-25 - w sobotę pracujemy [ ::) ::) ::) za piątek po Bożym Ciele, i nie mam co z dzieckiem zrobić ::) ], i jeszcze w niedziele najwyzej mam wolne, a potem urlop i wioooo na morze ;D

niestey...................los oznajmil, ze dopiero w lipcu..................... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
wkurzyl mnie....qrteczka :mad: :mad: :mad:

reklama
Iwon pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
co ja mam dzisiaj sobie na obiadek zrobić mmmmmmm zjadłabym cos dobrego ale pomysłu brak.....
Joasiu ;D ;D ;D zaproś mnie na obiad ;D ;D ;D

ja dzisiaj robie risotto z bialym winem, do tego kurczak curry albo w sosie jogurtowym a do tego fasolka szparagowa.......
wiec zapraszam!!!

Przepisik poproszę :)

apropo elfik............czekam na moje cisto z rabarbarem :police: :police: :police: :police:

przepisiki gdzies z\sa na watku przepisowym, na risotto napewno jest......

Joaska pisze:
gazelaczek pisze:
Joaska pisze:
gazelaczek pisze:
Joaska pisze:
no i jeszcze Wam napisze, ze w nastepnym tyg. chyba jedziemy do Wawki................tak na 80%......................ale bedzie ubaw, gazelka , aneczki hehehe

Joasiu, a kiedy? Bo my teraz chrzest bedziemy mieli!!!!!!!

ktorego, bo jak cos to ja sie gazelka  dopasuje :)

U nas sytuacja jest taka, ze wlasciwie tylko  ten weekend mam wolne.
W nastepny, czyli 17-18 mamy chrzest, no i trzeba bedzie sie przygotowac.
W jeszcze nastepnym - 24-25 - w sobotę pracujemy [ ::) ::) ::) za piątek po Bożym Ciele, i nie mam co z dzieckiem zrobić  ::) ], i jeszcze w niedziele najwyzej mam wolne, a potem urlop i wioooo na morze  ;D

niestey...................los oznajmil, ze dopiero w lipcu..................... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
wkurzyl mnie....qrteczka  :mad: :mad: :mad:

O, to moze nawet lepiej :)
Tylko plisss, nie w pierwszy tygodniu! Do 9tego leże na plaży :) Tzn jak pogoda dopisze ;)

alka2 pisze:
edka na naszym nadmorskim deptaku, bliżej ulicy niż morza na wysokości jagiellońskiej chyba

ouuu, trzeba będzie w niedzielkę skoczyć i przetestować :) w sobotę jak zwykle łosiek zajęty...

reklama
Do góry