reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

heja baby :)

u nas pobudka tradycyjnie już przed 5, a o 5 mleko i kimanko do 6. Od 6 jazda na całego  ;D
Dałam Julce pierwszego danonka i czekam czy ją wysypie tak jak po jogurcie. Jeśli tak to szlaban na nabiał.

ale tu się wczoraj działo oj oj :)

Joasiu co do wczorajszej jazdy to było nie najgorzej, myślałam, że po 3 tyg. przerwy będę miała większe problemy, ale w sumie większość czasu spędziliśmy w korasach. A co to za sprawdzanie umiejętności  :p ?
dziś powtórka o 16 :)

Ciekawe jak nam nasza Kasia.k dziś ? Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

co by tu... idę po kawę :)

reklama
co ja mam dzisiaj sobie na obiadek zrobić mmmmmmm zjadłabym cos dobrego ale pomysłu brak.....
Joasiu ;D ;D ;D zaproś mnie na obiad ;D ;D ;D

elfiko pisze:
co ja mam dzisiaj sobie na obiadek zrobić mmmmmmm zjadłabym cos dobrego ale pomysłu brak.....

ja dzisiaj robie risotto z bialym winem, do tego kurczak curry albo w sosie jogurtowym a do tego fasolka szparagowa.......
wiec zapraszam!!!

Joaska pisze:
elfiko pisze:

ja dzisiaj robie risotto z bialym winem, do tego kurczak curry albo w sosie jogurtowym a do tego fasolka szparagowa.......
wiec zapraszam!!!

o boshhhhh wiedziałam do kogo uderzyć ::) takie pyszności a ja tak daleko mieszkam buuuuuuu ;)

elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:

wiec zapraszam!!!

o boshhhhh wiedziałam do kogo uderzyć ::) takie pyszności a ja tak daleko mieszkam buuuuuuu ;)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Kredka, to dla Ciebie kochana, już Ty wiesz skąd  :p :p :p

campolongo0348vk.jpg

arabba1073jx.jpg

arabba0895ax.jpg

Hej z ranka ! Dziś zaglądam z pracy i widze ze od rana jest troche nadrabiania :)

Joaska pisze:
to ja sie pochwale ju na calego...............moge spokojnie powiedziec ze moje dziecko chodzi, zakreca, zmienia kierunki  hehehe :)
czasem jeszcze upadnie ale juz bardzo zdecydowanie przemieszcza sie po domu......

jak tylko zrobi sie cieplej i bardziej sucho zmykamy na jakas trawke podreptac!!!!

No wlasnie chcialam napisac ze u nas tez! I Maciek coraz rzadziej upada na tyłek :) Za dwa tygodnie chrzest i chyba sam sobie na niego pojdzie ;D Nawet buty Mu kupilismy :)

Joaska pisze:
no i jeszcze Wam napisze, ze w nastepnym tyg. chyba jedziemy do Wawki................tak na 80%......................ale bedzie ubaw, gazelka , aneczki hehehe

Joasiu, a kiedy? Bo my teraz chrzest bedziemy mieli!!!!!!!

reklama
elfiko pisze:
z tego wszystkiego zapomniałam...........
obiecana fotka dla Brunetki , takie ma Weronika obrazki na ścianie
obrazki0li.jpg

O, a my mamy takie obrazki ale na szybę do samochodu :) Fajne są, a najbardziej lubię prosiaczka w parasolce

Do góry