reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
alka2 pisze:ufff,f chyba miasto :laugh: :laugh: :laugh:
taśmy bo to było dwa dni przed otwarciem teraz ful dzieciaków
nieźle !!!
centrum to centrum, my sobie sami musimy zapewnić całą infrastrukturę na osiedlu
Lilka
Fanka BB :)
niunka mam pytanie ale najpierw to cie musze ochrzanic za te pierdoly co tu wypisywalas!!!
ojj ty ty
:laugh: popraw sie
a mam pytanie jak tam kuracja?
dalej chudniesz? i ile 8) juz masz na minusie
bo ja w tym tygodniu zamawiam kuracje i chcialabym sie dowiedziec jak to u ciebie idzie?
jakie samopoczucie i wogole
ojj ty ty
bo ja w tym tygodniu zamawiam kuracje i chcialabym sie dowiedziec jak to u ciebie idzie?
Lilka pisze:niunka mam pytanie ale najpierw to cie musze ochrzanic za te pierdoly co tu wypisywalas!!!
ojj ty ty:laugh: popraw sie
Liluś już się poprawiłam!!! ;D
A jeśli chodzi o pytania to schudłam 16 kg. Adipexu nie biore jakieś 2-3 tygodnie bo byłam chora, miałam antybiotyk i nie chciałam aby te leki się kumuilowały więc przestałam go łykać. Teraz biorę Aplefit. Samopoczucie na początku....miałam powera, mogłam góry przenosić, ciągle chciało mi się pić i nie mogłam spać. Nic poza tym się nie działo. Po miesiącu przestałam odczuwać suchość w ustach i zaczęłam normalnie spać. No i rzeczywiście nie odczuwałam głodu, nawet zapachy mnie nie ruszały. Teraz jest ciężej ale daję rade. Chudnę dalej bez Adipexu. I jak widać z miją psychiką jest chyba wszystko w najlepszym porządku :
reklama