reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

AniaSzwarc pisze:
Lilka pisze:
obudzila sie :laugh:

spała 15 godzin!!!!

it7uiagahyaym jk ohhklngggg gjlmj888888888888888888888.,m yh,kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :D :D

:o :o :o :o :o mnie tonawet chyba na studiach Kuby tkai luz nie bedzie czekac....
czesc babeczki
jestem po imprezie (50 lecie POlleny-Aromy , ja tam pracowałam 2 lata temu moja mam jeszcze pracuje i wzieła mnie na osobe tow.)
i jestem wybawiona, wysmiana, objedzona, zkacowana i o tyle szczesliwa ze tak sie steskniłam za Kuba ze wszelki dół emocjonalny związany z macierzynstwem mi minął...ale nadaje się to na zwierzaki wiec o tym wieczorem bo mam pewną fuche i spadm

no i tak trzymac kochana :)
czekamy na relacje ;D

reklama
Nie wiem, kiedy wy znajdujecie czas na bb ??? ::) Ja normalnie jak usiąde na chwile to zaraz musze lecieć ratować Adaśka z jakiegoś nowego wyczynu. Później przychodzi Paula z przedszkola i dopiero się zaczyna akcja ::)

No poza tym jakoś dziwnie mi się pisze z doskoku, czuje się jakaś wyizolowana od was i w zasadzie nie chce mi się już nic pisać bo i tak chyba nikt tego nie czyta...no może poza Elficzkiem ;)

elfiko pisze:
Niuńka ale sie ciesze,ze randka udana, Ty to wogóle masz chyba spoko łosia bo jakoś sie tak na niego wcale skarżysz.
Wpadaj do nas częsciej bo jakoś tak gościem ostatnio jesteś a fotek dzieciaczków tez dawno nie wklejałaś.

Łośia rzeczywiście mam spoko, a nie narzekam bo nie mam na co, chociaż łoś jak to łoś czasami rogi pokaże, ale na szczęście niegroźne. Częściej z mojej strony pazurki widać z byle powodu ::)

siemano
elfiko moja ma to samo z kuchenka gazowa i tez histeryzuje jak ja sie zabiera stamtad. No i jeszcze z lazienka jak zamykam lazienke i ona to widzi, ze zamknieta to w ryk. Ma byc otwarta i koniec. Dzis tata zamknal, maja widziała i aż sina się zrobiła ::)

reklama
Hej :)

e_mama pisze:
Dziękuję za wszystkie ząbkowe gratulacje w imieniu mojej córci :) ;D ;D ;D ;D ;D Właśnie idzie nam druga dolna jedyneczka  ;D o tak się będzie Julcia śmiała  ;D o tak  ;D hihihi :p

Wiecie co wczoraj u naszych sąsiadów Julka zaczęła sama podnosić pupę do góry i udało jej się zrobić 2 kroczki do tyłu na czworakach. Myślę, że to dzięki dywanowi, po prostu się nie ślizgała. A dziś rano też kilka razy pupcię do góry zadzierała, z tym, że znowu jej się nóżki rozjeżdżały. Ale ja ją kładę na podłodze na kocu i ona jeździ razem z tym kocem.
Koniecznie muszę kupić jakiś dywan :laugh:

Aaaale fajnie :) Bardzo się cieszę z sukcesów Juli i mam nadzieje, że i Tobie humorek się poprawił :laugh:

Do góry