reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kochane jestem z wami myślami !

jakoś niebardzo mam czas, siły i wogóle nie podrodze ostatnio mi do was............jeszcze z młodym przez tą tęsknotę i jeszcze inne spieliśmy się lekko i dziś nie rozmawialiśmy ze sobą wogóle :( pierwszy raz od kąd wyjechał niesłyszeliśmy siebie buuuuuu ahhhh

próbuję moje kochane poczytać co u was................

ciągle myślę o was :-*

czesc Kredeczko -kochana brak Tu CIebie... :(

ja od wczoraj z łosiem w stanie wojny...poszło o pierdołę ale to była kolejna taka sama pierdoła swiadcząca o tym ze ma on wpoważaniu moje potrzeby i to co się dzieje w moim życiu...poszłam w zapart póki mnie nie przeprosi nie bede się do gnoja odzywac...no!

a nie mówiłam Wam , ze jutro jadę na 50 cio lecie firmy w któej pracowałam. Moja mama jeszcze w niej pracuje a ze jest wdową to ja jade z nią jako osoba towarzyszaca. I bardzo isę ciesze ze spotkam ludzi, których juz dawno nie widziałam... no i bedzie mega wyżerka i ...az wstyd się przyznac bedzie to moje 4 wyjscie z domu (w sensie bez Kuby i na dłużej) od urodzenia Kubusia.

aniu kasiu :-*
ja nadrabiam..............co do rozkładu dnia tymika, to już kiedyś pisałam, że u nas też nie ma stałego :p no chodzi spać tak koło 19.30- 20.30 (w porywach wiadomo zdarza sięnawet 23 a wcześniej bywało nawet po północy ; P) no ale sen nocny jest raczej taki sam, jedzenie jak wstanie ubierzemy się umyjemy i pomału złazimy na śniadanko, no i spanko popołudniowe różnie bywa zazwyczaj koło 11- 12 ale np wczoraj pierwszą dzemkę miał 15.15 i byliśmy wykończeni ::)

co do łośków to łosiek i mój jest i jakos źle mi z tym bardzo :( ale teraz na bank ja pierwsza nie zadzwonię ! (młody zawsze dzwoni, ale ja jak coś daję sygnał) a po sprzeczkach zazwyczaj ja pierwsza zaczynam się odzywać, chyba żeby młodemu coś się stało...................ostatnio lekko się spieliśmy i zadzwonił i walnął skruchę żebym się niezłościła.........teraz czekam kiedy zadzwoni i pewnie będę nadąsana i tak i obrażona początkowo jak zadzwoni...........tylko ciekawe kiedy zadzwoni i czy faktycznie wytrzymam................

brunetka pisze:
Aga na ty ch fotkach łazienka nie wygląda wcale na taką małą :)
..........no i nie taka aż skromna ;) aguś śliczniusia łazieneczka :)

aha aniu ja na tak dłużej bez tymika..............i w sumie bez młodego byłam raz ??? chyba tak ostatnio na koncercie :D od 21.20 jak tylko tymi zasnął do ...........coś po północy :D no i póxniej na pizze mnie znajomi wyciągnęli czyli 3 godzinki a jaki luksus .......................koncercik mniam kocham koncerty :D (maniulka lista przez ciebe zapoczątkowana jest nadal w mojej pamięci i czeka na lepszy dzień ;) )

gratulacje dla julinki tak bardzo wyczekanego ząbeczka !!!!!!!!!!

rany oby weronce nie szły te zębiska na raz bo się bidulki moje kochane umęczycie :-*

a u nas dwa na dole, na bank jedynka u góry i nie wiem co z dwójka na dole ::)

witaj eni :-* odzywaj się częściej ..............będziesz za jakiś czas uzależniona ;D

Lilka pisze:
ostatnio coraz bardziej boli mnie kosc ogonowa
za duzo siedze ::)

poradzcie jak sie tego pozbyc bo dokucza mi to od paru miesiecy
i jak np wczoraj siedzialam na drewnianej ławce na miescie to nie moglam wstac tak mnei bolalo

az wstyd........taka mloda ::)

wiesz lila ja myślę że my takie dolegliwości to mamy od...........nadwagi..........mnie też często coś dolega a o kolanach już nie mówie ::) musimy coś z tym zrobić :) :p

AniaSzwarc pisze:
powiem Wam ze Kuba tez robi się coraz bardziej nieznośny...jak mu czegos nie dam czego chce to az się zanosi płaczem

o zmianie pieluchy juz nie mówie bo nie pamietam kiedy go przewijałam na leząco
opanowałam do perfekcji zmiane pieluszki na stojąco

taaaaaaaa tymi też jak czegoś mu zabraniam (np ben ma takie małe klocki jak je zabieram przed tymciem to tak płacze panicznie, że masakra, czasami śmiać mi si chce z niego, ale na ogół serce mi ściska ze on taki głupolek mały płaczej jak by krzywda mu się działa a to przeważnie dla jego bezpieczeństwa )

a pieluszka.........u nas jest zmiana na siedząco na moich kolanach ::) po kąpanku (pieluchomajtasy nam się skończyły druga paka a narazie kasy szkoda) udało nam się na leżąco dziś :D bo po założeniu body tymulo dostał kaszkę i babcia mu trzymała a ja pieluchę ubrałam :)

reklama
gratulacje melciu :-* !!!!!!!

maniulka edzia :-* alulka jeszcze nie pojechałam :( :) jak pojadę dam znać na bank kochana nie przepadnę jak śliwka w kompot :) :-*

elficzku ty mój kochany zdróweczka :-*

Do góry