reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
mAM KOLEŻANKĘ CO MA SYNKA W WIEKU mICHA I OD SAMEGO POCZĄTKU GO SADZA (QRde caps lock) mimo że nie siedział teraz go prowadza i to właśnie za rączki, on chodzi taki wygięty w pałąk. Nie siada nie raczkuje, nie przewraca się na boki. Ona mieszka z mamą i babcią , ja jej raz czy dwa delikatnie mówiłam żeby go nie sadzała ale już mi głupio i się nie odzywam a teraz Ania mi przypomniała właśnie no i co mam   jej mówić?? kurde 3 dorosłe baby go wychowują....

alka2 pisze:
Julka jak zwykle piękna, a jaki ma kapelusz piękny, Edka , skąd masz taki piękny kapelusz ?? (hihihihihihihi  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:)

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :p :p :p :p :p :p :p

Alka Ty @ :-* hihi

alka2 pisze:
cześć babeczki pozdr, u nas dziś otwarcie największego w PL parku jordanowskiego dla dzieci  :o :o :o wczoraj machnelam foty potem ściągne i Wam wkleje - normalnie szok mówie Wam.
No i polecam MI3 super filmik , a zaraz lecimy na kod ciekawe czy rzeczywiście taka kicha  ::) ::) ::)

coś chciałam.... kurde wiek nie ten.... Kredka babo czyTy już wyjechałaś ??? pOZDR DLA ENI
no tak  ja też chciałam raczka ... Jak my (wodnik i waga) sobie poradzimy z tym naszym lwem ryczącym to ja nie wiem  :p :p :p :p :p

a gdzie ten park ???? :o :o :o

AniaSzwarc pisze:
Julka jak zwykle piękna, a jaki ma kapelusz piękny, Edka , skąd masz taki piękny kapelusz ?? (hihihihihihihi  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:)
własnie tez chciałam to napisac :)

ech, ten kapelusz to historia na zwierzaki hihihihi

wrocilam.............humorek jako taki, wlasnie gadam z kumpela czy sie wybieramy gdzies czy nie...............ale jakos nie mam ochoty zabardzo!!

melllciu
moje gratulacje........zostaje mi tylko napisac...a nie mowilam hehe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ja rowniez witam nowa koleznake..................uwazaj kochana bo tu same bbholiczki hehe :)

witam
dawno tu nie zaglądałam a przynajmniej nie na dłużej, o nadrabianiu mogę raczej zapomnieć, dziecko w ciągu dnia nie daje mi wytchnienia, nauczyło sie wchodzic na fotele i łóżko piotrka (jest niższe od naszego) wiec nie ma mowy o spuszczeniu go z oka nawet na chwile, jeden wujek nazwał go "mały kukuczka" :) ze względu na umiejętności wspinaczkowe,
tak poza tym to jeszcze napisze że krzysiek juz sobie sam stoi i w chwilach zapomnienia udaje mu sie zrobic kilka kroczków, ale jak tylko zauwazy że sam idzie to od razu klap na tyłek, a lata po domu jak szalony troche na czworakach troche na nogach trzymając sie różnych sprzetów czy ścian

no to zaajrze troche na inne wątki bo tu i tak chyba nikogo nie ma :(

no i czekamy na lato bo u nas niestety pogoda jak w listopadzie, dzisiaj w porywach (jak wyjrzało słońce ) temperatura sięgała 16o

elfiko pisze:
mam w związku z tym pytanie do Mani,Niuńki,Wiki,Agi R. jak mam jej wytłumaczyć, czy pokazac żeżle robi???
troche sie w ty m gubie bo ile razy mozna powtarzać- nie wolno? ona sobie i tak nic z tego nie robi a wrecz na przekór jeszcze bardziej psoci :-[
co zrobić żeby taki niemowlak zrozumiał ze tego czy tamtego mu nie wolno? jest na to jakis sposób czy trzeba poczekac aż dziecko będzie bardziej rozumne?

Ha!!!!!! I ja mam takie samo pytanbie ??? !!! Ciągle wydajhew mi się że Paula nie psociła a wszyscy w kołóo mówią inaczej i że ja tego nie pamiętam...no więc trzeba przeczekać. Póki co ja Adaśkowi ciągle mówie nie wolno głośniejh niż normalnie i czasami skutkuje!

reklama
e_mama pisze:
heja kobity !:)

Byliśmy dziś na ognisku organizowanym przez szkołę rodzenia, do której chodziliśmy. Ale było fajnie, tyle małych dzieciaków w jednym miejscu :) Pogoda dopisała, mamy w końcu przepiękną wiosenkę w GD :)

Witam nową koleżankę na naszym forum :) Eni pisz dużo, pisz co u Was, skąd jesteście, ile macie ząbków, czy już śmiganie na 2 nóżkach i takie tam :)

Mell przeogroomne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-*

i powtórzę za Manią, Kreeeedzia hop hop, gdzie jesteś ???:)

Niuńkę
też nam gdzieś wcięło :(

a i elfiko, wracaj szybciorem do zdrowia !!! :)

Edziu dziękuje za pamięć!!!
Wciąć mnie nie wcięło. Muszę się pochwalić randką....z moim kochanym mężusiem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Adaś i Paula z babcią a my SAMI na meczu, później knajpa i piwkoi i pizza ( jka na diecie i wcisnęłam dwa kawałki i trzy piwka, ale czego się nie robi dla miłoi spędzonego wioeczorku tylko we dwoje) no i kobitki!!!! ODŻYŁAM!!!!!!!!! Ajm hepi ::) ;D Teraz tylko pryszniuc, masaż i seksik ;D a co!!!!!!

Do góry