reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joaska pisze:elfiko pisze:a mi moi rodzice wczoraj miła niespodzianke zrobili- dostałam prezent ;D zestaw kosmetyków o zapachu zielonej herbaty oraz martini ;D ;D ;D
ale fajowo.
Joasiu jakie prezenty dostał Kubuś? pochwal sie ;D
kupilismy mu jezcze kubeczki- piramnidki, takie co sie naklada jened na drugi......i puzzle piankowe............tyle
no i dostal jeszcze sliczne ciuszki, jak bede miala aparat ( hehehe) to cykne mojemu modelowi fotke![]()
te kubeczki bez mamy, Weronika szaljej z nimi, najbardziej lubi jak jej wkładam jeden w drugi tak żeby były dnami do zewnartrz i ona je wyjmuje i trobimy to na czas- ja szybko wkładam a weronika czym prędzeij chce to porozwalać ;D
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joaska pisze:a ja nic nie dostalam .....................chyba juz nie jestem niczyim dzieckiem![]()
![]()
a Twoja chrzestna? miała przyjsc???
Masz ode mnie buziaka :-* :-* :-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:Joaska pisze:a ja nic nie dostalam .....................chyba juz nie jestem niczyim dzieckiem![]()
![]()
aaaaa tak dostalam pieniadze.......................................na naprawe aparatu...........
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joaska pisze:elfiko pisze:Joaska pisze:a ja nic nie dostalam .....................chyba juz nie jestem niczyim dzieckiem![]()
![]()
aaaaa tak dostalam pieniadze.......................................na naprawe aparatu...........
nio widzisz!! jednak jesteś dzieckiem ;D ;D ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
sadzac po moich decyzjach to naprawde straszny ze mnie szczeniak!!!!!!!
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joaska pisze:sadzac po moich decyzjach to naprawde straszny ze mnie szczeniak!!!!!!!
co znowu