reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja dostałam DWA BUZIAKI od moich dzieci(Damian trzymał Otylcię na rękach)
i złożyli mi razem życzenia(chyba po to ma się starszego brata)

a co do łosia,to chyba pomyślał,że to Damiana działka,
bym cosik dostała na Dzień Matki ::)

reklama
Czsec babeczki!A ja dostalam na dzie mamy od Natanka rozyczke ktora sam przydreptal :)(5 kroczkow) :)
A Dorianek dal mi bukiecik rozyczek i powiedzial: kocham cie mamusiu,zawsze bende przy tobie :o :)(pewnie znowu ogladal jakis film ;) :))

witam na lekkim kacu byłam na imprezie i troszkę sobie odreagowałam, no ale łosiek żeby nie było nie miał nic przeciko mojemu wyjściu ale za to nie wstał ani razu do płaczącej martyni więc ja musiałam, czuję się jakbym wogóle nie spała`ale narzekać nie mogę w końcu byłam gdzieś

a za kare jak wróciłam było wstawanie do małej

na dzień mamusi też nic nie dostałam powiedziałam łosiowi że jak zwykle miał okazję ale się nie wykazał, a on mi na to że martynia jeszcze nie umie robić laurek

łoś jeden, liczyłam na kwiatuszka jakiegoś maleńkiego no ale bez przesady

aga fajne, ja jeszcze nie wiem co nasza dzidzia dostanie, może łoś stwierdzi że nic bo jest za mała i tak nie będzie tego pamiętać

hi żartuję dla małej to sprzedałby samego siebie

szkoda że dla mnie już nie ;)

oj skłamałam wczoraj miałam niespodziankę

leżę w łóżku i nagle łoś woła kasia szybko! szybko!, więc zrywam się z łóżka biegnę w przekonaniu że mała coś sobie zrobiła
wpadam do pokoju a łoś do mnie słuchaj słuchaj w telewizji mówią wierszyk dla mamy

no i to była ta niespodzianka ;)

czesc babulce :)

los spi, Kuba szaleje a ja staram sie nadrobic cosik!!!

elficzko
moja kochana przepraszam za wczoraj...............los wrocil do doku, z goscmi..............wolalabymz Wami posiedziec, ale...........
a Kube wczoraj usypialam 1,5 h.............myslalm ze wyjde z siebie i stane obok!!!!

aga brawo dla synusiow, czyzby los maczal w tym palce?????

ide po herbatke i czytam dalej!!!

reklama
Joasiu tak,tak maczal ;) :)...I nawet mi podziekowal za trudy dnia codziennego z nimi i za to ,ze obydwie ciaze znioslam i ze zgodzilam sie na 2 ciaze z ktorej powstal Natanek(bo maz marzyl by miec wecej iz jedno dziecko)-podziekowal mi za to ,ze spelnilam jego marzenia :) Musze powiedziec nawet milo mi bylo :)

Do góry