reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Pomocy!!!
Dziewczyny chce kupic nocnik Jasiowi - sa jakies roznice w nocniczku dla dziewczynek lub dla chlopca???. Jestem nemo w tym zakresie.

reklama
Zdjecia pieska z bobaskiem rewelacja - tylko ze ja bym ze strachu padla.

Podejrzewam ze dzieciatko ze zdjecia i piesiaczek dobrze sie znaja i mama sie nie bala - ja to jestem strachliwa i na 100% porwalabym Jasia z tych objec ;D

Hi, hi piesio z dzidzia super. Dwa słodziaki. Bardzo fajny ten piesek, do tego maluszka z taka czuością.
Co do duzych psów i dzieci to ja ciagle mam w pamięci takie zdarzenie, nie wiem czy słyszałyście jak dwa wilczury zagryzły niemowlaka. matka wyszła na chwile do sąsiadki chyba, no i malucha zostawiła na tapczanie ze swoimi jak mówiła zaufanymi psiakami. no i stało sie nieszczęście, te psy rozszarpały to dzieciatko, kurde do końca życia będę o tym strasznym wydarzeniu pamiętac. Widzicie jak to jest zwierzetom nie można w takich sprawach ufac, nawet jezeli byłby to piesek taki jak na zdjęciach, przyjacielski do malucha.

Zapomnialam ze bylam wczoraj z kolezanka w kinie na "Gdyby jutra nie bylo" - dziewczyny jak ja sie cudownie nastawilam na zycie.
Te Boolwodzie filmy sa dla mnie rewelacyjne (faceci na nich umieraj ;) :laugh:) - kiczowate, proste w wymowie - uproszczone opery mydlane, ta ich muzyka - po prostu miodzio.

To byl juz moj trzeci film made in India i pojde na 4 jak sie jeszcze kiedys pojawi ;).

No i dobranoc ;D

a ogladałyscie 'Wszyscy jesteśmy chrystusami' podobał mi sie, taki prawdziwy i dajacy ludziom do myslenia.

Dobra zmykam spac. Kolorowych snów, poduchy pod , pfu karaluchy pod poduchy. Buzka. Ale mam dzisiaj gazy. Marcinocha na nocce - ma szczęście chłopak ::) :p

alarm alarm ;)
dziewwczyny wiecie może co za piosenka albo kto to........chodzi mi o reklamę tv sony ta z tymi piłeczkami co po ulicy skaczą ..........a ta piosenka mnie rozwala :) ::)

reklama
Do góry