reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
ale numer
mam nową koleżanke i Weronika kolege zyskała króry urodził sie 28 czerwca w zeszłym roku czyli tydzień przed weroniką  :laugh:
wyszłam dzisiaj sobie przed blok u moich rodziców z Weroniką i usiadłam na takiej ławce a obok siedziała na ławce dziewczyna z chłopczykiem i tak od słowa do słowa zaczęłuśmy gadac i ... okazało sie że ona mieszka dokładnie na przeciwko mnie!!! ulica dalej!!! mamy dzieci w tym samym wieku a dopiero dzisiaj przed blokiem moich rodziców sie poznałyśmy!! mieszkaja tam tez jej teściowie i dlatego ona tam była!!!!
poszłyśmy dzisiaj na spacer i zeszło nam 2 godziny na gadaniu a na jutro na 11 jestesmy na kawe umówione  ;D
moze juz na samotne spacery chodzic nie bede  ;D
super
no to super.....jeszcze Joasi by sie przydała taka koleżanka,
a i Ewelinko,tylko nas nie zaniedbuj ;)

reklama
Melll pisze:
elfiko pisze:
ale numer
mam nową koleżanke i Weronika kolege zyskała króry urodził sie 28 czerwca w zeszłym roku czyli tydzień przed weroniką :laugh:
wyszłam dzisiaj sobie przed blok u moich rodziców z Weroniką i usiadłam na takiej ławce a obok siedziała na ławce dziewczyna z chłopczykiem i tak od słowa do słowa zaczęłuśmy gadac i ... okazało sie że ona mieszka dokładnie na przeciwko mnie!!! ulica dalej!!! mamy dzieci w tym samym wieku a dopiero dzisiaj przed blokiem moich rodziców sie poznałyśmy!! mieszkaja tam tez jej teściowie i dlatego ona tam była!!!!
poszłyśmy dzisiaj na spacer i zeszło nam 2 godziny na gadaniu a na jutro na 11 jestesmy na kawe umówione ;D
moze juz na samotne spacery chodzic nie bede ;D
super

to super elfiko :)

ja też bym chciała mieć kogoś do towarzystwa na spacerek

oczywiście już o was opowiedziałam koleżance ;D i o naszym spotkanku tez ;D zazdrościła mi ;D

oj nie mam juz siły lecę lulu............może jutro poczytam,
bo dzisiaj popołudniu sadziłam kwiatki do skrzynek na balkon
i chyba mam uczulenie na ziemie,bo się cała drapię od tej pory

ja kawusię telepatycznie wypiję jutro z wami

dobranoc kochane ;D

Ja sie tez wpadłam pożegnac do juterka
ide do wanny- rodzice mają prysznic a ja wole wanne, stęskniłam sie za nią ;D

a ja nie nadrabiam tylko się przywitam raniutko pędzę do chirurga na kontrolę ;D więc się szykuję no wiecie on jest taki słodki hihih

jutro ponadrabiam

elfiko fajnie że tam jakąś mamusię z dzidzią wyłapałaś, u mnie w bloku jest dużo młodych człowieków z dziećmi i prawie codziennie mamy pogawędki na naszym dziedzińcu
tym sposobem martynia ma już kilka koleżanek i kolegów starszych i młodszych i jest fajnie cieszę się

hej babulce

ja tylko na sekundkę ale zasiedziaąłm się.............nie mam sił a jeszcze słonko mnie dziś trochę spiekło a starałam się byćw cieniu ::)

chyba tu nie dam rady nadrobić byłam tylko w lipcowym zoo

no i kochane maleństwa takie cudne ! w końcu zobaczylismy michaśka (dziękuje za marszczenie noska :-* ) a michaś na kilku fotkach miał taką niewinna buziuńkę :) no i martysia nasza ciemnooka panienka nareszcie jest !! !!!!!! adaś ślicznie zasówa :) w końcu widziałąm tylko króciutki filmik no i krzyś już po drzewach chadza ;)

a gdzie martuśka ? czy była może ?

reklama
Iwon pisze:
He, he Ewelinko, właśnie przed chwilą koleżanka z pracy (czerwcówka) zakomunikowała mi dumnie o pierwszej kupie, zrobionej dziś do nocnika przez jej córcię ;) Można powiedzieć, gówniany dzień? ;D

chyba tak bo ja dostałam chyba przez was :p rozwolnienia..........przez to spotkanie...................już dwa razy leciałam do wuceta ::)

Do góry