reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

hej hej
troszkę nadrabiam...................

oczywiście adasia nie widziałąm :( ściąga mi do 66 . innym razem do 67 a teraz do 64 i stoi :mad:

ahaaa miałam pisać kasiu (bo myślałam dziś o tym cytacie mamy twojej że zycia nikt za nas nie przeżyje :p ) jak tam mama ? jak zdrówko i jak między wami się układa ?

a ja dziś pobuczałam troszkę i smutno mi .................tęsknię baaaaaaaaaaaardzo już mam dość 4 tygodnie w piątek minęły :( ........kaska i wogóle jakostak mi dziś było....................ale miło było jak wygrzebałam stare listy (część wywaliłam miałam jeszcze z 95 roku :) ) od młodego zostawiłam te kilka i jeden dziś udało mi się przeczytać cyt........a co do rodziny to już bardzo chciał bym mieć swoją małą rodzinkę i nie mogę się doczekać kiedy przyjedziesz.....................tu coś o śiwętachi sylwku...................a na nastepne będziemy może ty ja i ktoś jeszcze :)

reklama
Melll pisze:
gazelaczek pisze:
Melll pisze:
ja za tydzien mam komunie chrzesnicy łosia i niewiem w co się ubrac ???

Melciu, moze bedie cieplo i wystarczy wciągnąć jakąś letnią kieckę?

może :)

chciałam coś sobie kupic nowego ale widomo kaska, ale coś moze wymysle :p

ja tam gdybym jechała to w byle łaszkach bym się nawet pokazała byle by was kochane zoabczyć ::) jeszcze prawie wszystkie ! łaaaaa (no a jak tam bo moze nie doczytałam.....będzie możliwość uwiecznienia tego cudu na kamerce ????????? bo ja bym baaaaaaardzo pragnęła zobaczyć :-* )

Melll pisze:
kasiu k Martynia super na zdjeciu wygląda :) czyżby sie też wybierała na spotkanie na sianie ;)

tak też miałam pisać świetne to foto tak samo jak i majochy] na spotkanku :D ahhh te nasze kobietki :)

zdrówka dla wszystkich chorowitków małych i dużych........a nasz adaśko to chyba najbardziej chorwity chłopak :( :-*

a i elfica nie martw sie pooraną buzią ;) ja i tak wygrywam nawet jak nic nie mam to jak się dopadnę to całą mam powyciskaną ::) no a brodę to już chyba 2 miesiac leczę i niemoże mi się zagoić :( bo tak drapię, a jak się wkurzę czy zasmucę to lustro murowane a taka zał jestem na to to jest mój odwieczny nałóg :( :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ ..........i co bym nniezrobiła to nic nie da bo wystarczyłoby nieciskać i jakiś krem ew nawilżający

aha miałam pytać ..........bo ja sięstrasznie garbię, niewygodnie mi jak się prostuje a jak się garbię to wszystko mnie boli i oddychać mi cieżej ale nie o tym miałam............czy u dzieciaczków garbienie się jest normalne ??? bo tymi jakiś czas temu siedział jak żyleta i co na niego spojrzałam to odrazu się prostowałam a teraz taki zgarbiony siedzi ???

no i pytanko numero due (tu też mam nerwa że nic sietego jęzora nie uczę uu niedobrze) raczej do mam chłopców lub tych które się orietuja.............czy coś robicie już z napletkiem albo kiedy robiłyście ??? bo u nas lekarze różnie mówią ???

ok chyba kładę się spać, jeszcze tylko umyję siebie i jakieś jabłko :)

buziaczki

Pierwsza ;D

Hmnm, co by tu....?

Pozdrawiam :)

Miłego dnia :)

Smacznej kawki na BB, pomyślcie o mnie ;)

czesc baby..........

ale sie zaczytalam...............:)

u Nas noc pod znakiem kaszlu i budzenia sie, oczywiscie moje dziecko wstalo rozcwierkane jak wrobelek, gorzej ze mna.............i wlasnie dlatego aplikuje sobie kawusie!!!!

dzwonie do tej cholernej przychodni ( to nic jez jest od mojego bloku oddalona jakies 50 m hehe) a tam caly czas zajete..................................wrrrrrrrrrrrrr

kredziu jesli chodzi o napletek to ja nic z nim nie robie, nie odwodze, jesli Ci o to chodzi, staram sie zeby Kuba mial czysto, no i oczywiscie kapiele pupki obowiazkowo codziennie :)

edytko mam nadzieje ze juz udalo Ci sie zapisac Kule do neurologa i szybko sie wszystko wyjasni!!!!!buzka wielka dla Was!!! :-* :-* :-* :-*

reklama
Czesc ;D
Dziś moje urocze dziecko mało mi okaz niw wybiło. Mała zwinna łapka wraz z paznokciami wyladowała w moim oku podczas machania do taty papapapapa. Własnie siedze z zapuchnietym okiem. Nawet samochodem dziś nie przyjechałam tylko mąz mnie przywiózł. Nie byłam w stanie.
A u nas chyba znów ząbkowanie bo Maks po przesypianiu juz całych noccy od 19 do 6 rano zaczął znów budzić się dwa razy ::) Bo takim dobrym okresie az ciezko sie przwyczaić.
No dobra mam chwile - własnie pije kawe i wcinam ciasto ;D I bede nadrabiać.

Do góry