reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ojejciu, ale sporo dzieci choruje, katarkuje i kaszle  :( buziaki dla wszystkich, żeby wracały do zdrowia  :-* :-* :-*

a dziewczynyy, kiedy teraz idziecie na szczepienia? Bo nam lekarz wspominal o 13 miesiącu, a Wy już się szykujecie ???

gazelaczek pisze:
ojejciu, ale sporo dzieci choruje, katarkuje i kaszle :( buziaki dla wszystkich, żeby wracały do zdrowia :-* :-* :-*

a dziewczynyy, kiedy teraz idziecie na szczepienia? Bo nam lekarz wspominal o 13 miesiącu, a Wy już się szykujecie ???

my tez w 13 miesiacu

elfiko pisze:
mania pisze:

no pienknie  ::) a juz mialam nadzieje poczytac  ;)

hi hi, a u mnie w parku jakies Amisze albo kto łazi i głosi o życiu w szczęśliwej rodzinie :) To są tacy mili chłopcy ze Stanow, elegancko ubrani w biale koszule i chodzą z Biblią. Bardzo mili i nawet mówią po polsku! Ja zawse podziwiam obcojęzycznych  ludzi, którzy mówią po polsku, to taki przeciez trudny język. A ja sama nie jestesm w stanie żadnego dobrze sie nauczyc i mam straszne na tym punkcie kompleksy  ::) :p

No w każdym razie Elfiko zapraszam do mnie na Amiszów  ;) :)

elfiko pisze:
Joaska pisze:
a maniula ja do tej zupki dalabym jeszcze trawe cytrynowa............jadlam taka i jest bomba!!!

no proszzzzz kolejna propozycja kulinarna naszej Joasi
kochana Ty dla mnie to mistrz kulinarny jestes, moj nauczyciel ;D bo przyznam ze wiele Twoich przepisow pierwszy raz w zyciu robilam i wychodzi wszystko super ;D

mozesz mnie nie zawstydzac, co?????
ja poprostu kocham gotowac.........................

baby ja znikam, Weronika juz sie obudzila raz i kicha wiec ide do niej troszku sie poprzytulac.
Dobrej nocki Wam zycze
Joasiu udanego wieczoru z losinskim zycze :)
do jutra kochane

no i muszę leciec bo film puszczają na kompie :)
dobranoc babeczki, milych snow i dziś się umawiamy bez pobodek  8) ;) :laugh:

reklama
nie dziekuje hehe

Kuba tez sie juz raz obudzil....................oj te katarki i kichawki hehe

ja tez sie zegnam, do jutra z kawusia oczywiscie!!!!!!!

Do góry