reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

o Ania G. jest ;D
Aniu jak tam Jasio? dawno go w galeryjce nie bylo :) wklej jakies fotki co? :)

reklama
Hop, hop :)

Ach, jak mi dobrze... Wczoraj tak, jak Ewelinka miałam nockę u rodziców, choć z innych powodów. Łosiek pojechał 100 km od Szczecina na spotkanie zjazd klasowy po latach, więc zawiózł nas do moich staruszków, bo ja strasznie nie lubię samotnych nocek...brrrr...

No i miałam labę ;) Dzisiaj rano sobie pospałam prawie do 9, bo babcia z dziadkiem zajęli się małym... Chyba będę to praktykować co weekend ;D

Na razie się tylko melduję, poczytać postaram się potem, bo łosiek marudzi, że zamiast z nim przy kompie siedzę ::) Idę na filmy i piwko :)

ciekawe jak tam nasza Kate ? Juz dawno po chrzcinach a Ona milczy, chyba ja nam goscie wykonczyli :p
Kasiu odezwij sie ::)

Hej :_
u nas tez kolacja. Zazwyczaj wspolna, ale dzis jakos ja jem swoje kanapki, R wlasnie robi dla siebie :)

AniaSzwarc pisze:
hello!!!
ja dziś podobnie ja Hanti zaliczyłam komunię ale sie nie objadłam i teraz żaluję  :p  ;)

hi hi, kobiety :laugh: Czy sie najedzą czy nie to zawsze żałują ;) ;D

gazelaczek pisze:
Hej :_
u nas tez kolacja. Zazwyczaj wspolna, ale dzis jakos ja jem swoje kanapki, R wlasnie robi dla siebie :)

AniaSzwarc pisze:
hello!!!
ja dziś podobnie ja Hanti zaliczyłam komunię ale sie nie objadłam i teraz żaluję :p ;)

hi hi, kobiety :laugh: Czy sie najedzą czy nie to zawsze żałują ;) ;D

ja nie jem kolacji a tylko pije drina i zjadlam tak:chrupki od weroniki kukurydziane, dwa rzadki czekolady :p , banana i t :po wsjo narazie a gdzie tam koniec dnia ;D

hej hej

Adasko niezle zasuwa Niunia gratuluje zdolnego synka!!!

Edziu nie marte sie wydaje mi sie ze to tylko kwestia czasu wiesz  nigdzienie jest powiedziane ze to cos zlego i wybij sobie z glowy porazenie mozgowe!!!
malej sie nie spieszy i tyle! zobaczysz jak wystartuje to bedziesz ja tylko gonic  ;) u nas tymul nie raczkowal, dosc pozno zechcial sie przemieszczac a jak wstal majac 13 miesiecy tak ruszyl i zaczal biegac  :) wiec nie martw sie wszystko bedzie dobrze!!!!!!!

Joasiu ja mam imbir w lodowce i otwarta puszke mleka kokosowego...zrobie tajska zupe  ;) wpadniesz? a jak znajdziesz chwile to wstukaj swoj przepisik prosze prosze  :-*

reklama
Do góry