reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joaska pisze:baby wlasnie robie kolacje dla siebie i losia............kurczak z imbirem i curry, salata zoliwkami i pieczone ziemniaczki.......swiece i wino przygotowane.............zwariowalam, nie????????
jedzonko pycha mmm cudnie a cyz zwariowalas??? nieeee no chyba ze z milosci :laugh: :
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:Joaska pisze:baby wlasnie robie kolacje dla siebie i losia............kurczak z imbirem i curry, salata zoliwkami i pieczone ziemniaczki.......swiece i wino przygotowane.............zwariowalam, nie????????
jedzonko pycha mmm cudnie a cyz zwariowalas??? nieeee no chyba ze z milosci :laugh: :
tak sobie pomyslalam................od 3 dni chlopina pracuje, zarabia ponoc na nasze wakacje..............no i obiecal mi jutro zakupy hihihhi............
a z ta miloscia to roznie bywa.................
Joaska
Lipcowe mamy '05
ania.g pisze:Joasiu jak masz ochote pozdobywac losia to pomysl cudny. Ktos u Was ostro pielegnuje wasze uczucie :laugh:
zobaczymy jaki bedzie odzew...........heheeh
zmykam jeszcze zrobic salate i zaraz wracam...................
a aneczko co do popisow kulinarnych to te jedzonko ktore zrobilam to latwizna..................jak cos to chetnie podziele sie przepisem
Joaska
Lipcowe mamy '05
ania.g pisze:Ostatnio nawet skorzystalam z Twojego Joasiu przepisu na piersi ze szpinaczkiem - wiec jak tylko masz czas na pisanie przepisu to ja jestem za ;D. Z gory dziekuje
heheh ciesze sie ze sie na cos przydalam..............
a dzisiaj do tego kurczaka dodalam lubczyk................ciekawe czy podziala?????????
Tusiu przepraszam za opoznienie, ale szczerze zycze Ci:
- cudownie rozwijajacej sie Majeczki - aby nie marudzila i nadal tak dobrze sypiala
- seksiku zawsze i wszedzie
- rozwoju sprzedazy wysylkowej
- lepszych kontaktow z tesciowa
Buziaczki dla Ciebie
- cudownie rozwijajacej sie Majeczki - aby nie marudzila i nadal tak dobrze sypiala
- seksiku zawsze i wszedzie
- rozwoju sprzedazy wysylkowej
- lepszych kontaktow z tesciowa
Buziaczki dla Ciebie
reklama
Anikaa
Fan(ka)
hello!!!
ja dziś podobnie ja Hanti zaliczyłam komunię ale sie nie objadłam i teraz żaluję
za to KUbek z namiaru wrażeń po dłuższym płączu padł jak kawka
ja dziś podobnie ja Hanti zaliczyłam komunię ale sie nie objadłam i teraz żaluję
za to KUbek z namiaru wrażeń po dłuższym płączu padł jak kawka
;D ;D ;DJoaska pisze:a dzisiaj do tego kurczaka dodalam lubczyk................ciekawe czy podziala?????????