reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

my wrociliśmy z kościła własnie :)

lubie jak w niedziele w trójke sobie siedzimy, rano do koscioła po obiedzie spacerek a wieczorem może do kina pojedzemy ale bez Julii

reklama
Cześć dziewczynki, w końcu się dorwałam do kompa  :p  Mam nadzieję że Micho da mi trochę wytchnąć dzisiaj, to jak się przeniosę na mojego  kompa wkleję Wam foto relację z chrzcin i ostatnich poczynań Micha :)))

elfiko  wiesz że wczoraj wieczorem myślałam o tym żeby zapytać WAs co stosujecie do twarzy bo moja to ostatnio a wymiane sie nadaje  ::)

moze spróbuje tego NORMADERM bo już sama nie wiem co robić  

a jeszcze co zrobić ??? robiłam kolor średni brąza a mam czarne włosy  :p
co radzicie zrobić ??? niewiem czy mi jakiś kolor teraz chyci  ::)

Edka, ja Cię proszę nie schizuj! Porażenie mózgowe to nie tak hop kochana i na pewno nie od noszenia w nosidle! Głupot nie czytaj!

Chłopiec, który urodził się dwa dni po Michu (leżałyśmy z laską razem na sali) rozwija się podobnie do Twojej Julki ( ma już zęby chyba 3, ale motoryka na tym samym etapie) i żadnego krzyku lekarz żaden nie robi. A ten mały kilka razy już się im przeziębił i u kilku lekarzy z nim byli i żaden sensacji nie robił, więc się nie przejmuj bardzo Cię proszę  :-* :-* :-* :-*

Wiesz, to się fajnie mówi, nie panikuj tarara jak masz w domu biegającego szkraba...
nie sądzę, żeby to było normalne...
najbardziej jestem zła na tych konowałów cholernych, bo przecież chodziłam już po różnych lakarzach z małą, chodziliśmy na tą nieszczęsną rehabilitację...... bosszzzzzzzz czy to tak zawsze musi być, ze jak za coś nie zapłacisz to się Tobą nie zajmą???
Pomyślałam sobie, że skoro udało nam się w końcu dostać do tego ośrodka wczesnej interwencji to na pewno się tam odpowiednio Julką zajmą, ale oczywiście musiałam trafić na jakąś młodą rehabilitantkę, którą dopiero co przyjęli.

Jezuu skąd brać na wszystko kasę, żeby móc liczyć na fachową pomoc dla swojego dziecka?
Normalnie ręca mi opadły, nawet skóra na cyckach mi opadła, echhhhh, do tego to dzisiejsze popołudnie.........

załamka na maxa

e_mama pisze:
Wiesz, to się fajnie mówi, nie panikuj tarara jak masz w domu biegającego szkraba...
nie sądzę, żeby to było normalne...
najbardziej jestem zła na tych konowałów cholernych, bo przecież chodziłam już po różnych lakarzach z małą, chodziliśmy na tą nieszczęsną rehabilitację...... bosszzzzzzzz czy to tak zawsze musi być, ze jak za coś nie zapłacisz to się Tobą nie zajmą???
Pomyślałam sobie, że skoro udało nam się w końcu dostać do tego ośrodka wczesnej interwencji to na pewno się tam odpowiednio Julką zajmą, ale oczywiście musiałam trafić na jakąś młodą rehabilitantkę, którą dopiero co przyjęli.

Jezuu skąd brać na wszystko kasę, żeby móc liczyć na fachową pomoc dla swojego dziecka?
Normalnie ręca mi opadły, nawet skóra na cyckach mi opadła, echhhhh, do tego to dzisiejsze popołudnie.........

załamka na maxa

ojjjjjj edytko kochana........z takich wlasnie powodow chcialam zostac pediatra............moze jeszcze mi sie to uda????

wczorajsza wizyta pediatry w domu kosztowała 100 zł !!
no ale przynajmniej obejrzała młodą dokładnie i ta wizyta trwała jakieś 20 minut, a nie 7 jak w przychodni...

pokazałam jej stare wyniki badań Julki jak mieliśmy jazdy z krwią w kupci i o zgrozooo wyniki nie były dobre!!! a pediatrzy z naszej przychodni powiedzieli, ze wszystko jest OKI !!!
Musze zrobić jej ponownie badanie ogólne kału i drugie na krew utajoną...
Przecież jak się widzi takie rzeczy to normalnie wyć się chce, auuuuuuuuuu !

e_mama pisze:
no ale przynajmniej obejrzała młodą dokładnie i ta wizyta trwała jakieś 20 minut, a nie 7 jak w przychodni...

pokazałam jej stare wyniki badań Julki jak mieliśmy jazdy z krwią w kupci i o zgrozooo wyniki nie były dobre!!! a pediatrzy z naszej przychodni powiedzieli, ze wszystko jest OKI !!!

chce się wyc i to jak cholera.................

bo taka jest własnie rzeczywistośc nie zapłacisz to nie masz pewności że ktos dołozył wszelkich starań by wszystko sprawdziec jak nalezy

niewiem dlaczego tak jest, przecież lekarze składali przysięge że najwazniejsze jest zdrowie i życie ludzkie
a jeśli o dziecko chodzi to przeciez 100 razy bardziej i dokładnie trzeba wszystko sprawdzieć i zrobić wszystko by nie narazać na bół i cieprienie niewienną istotke

reklama
e_mama pisze:

:o :o :-[ :-[ Edzia przyjedz do mnie!!!!

Do góry