reklama
Melll
Mama Julci
elfiko wiesz że wczoraj wieczorem myślałam o tym żeby zapytać WAs co stosujecie do twarzy bo moja to ostatnio a wymiane sie nadaje :
moze spróbuje tego NORMADERM bo już sama nie wiem co robić
a jeszcze co zrobić ??? robiłam kolor średni brąza a mam czarne włosy
co radzicie zrobić ??? niewiem czy mi jakiś kolor teraz chyci :
moze spróbuje tego NORMADERM bo już sama nie wiem co robić
a jeszcze co zrobić ??? robiłam kolor średni brąza a mam czarne włosy
co radzicie zrobić ??? niewiem czy mi jakiś kolor teraz chyci :
alka2
Fanka BB :)
Edka, ja Cię proszę nie schizuj! Porażenie mózgowe to nie tak hop kochana i na pewno nie od noszenia w nosidle! Głupot nie czytaj!
Chłopiec, który urodził się dwa dni po Michu (leżałyśmy z laską razem na sali) rozwija się podobnie do Twojej Julki ( ma już zęby chyba 3, ale motoryka na tym samym etapie) i żadnego krzyku lekarz żaden nie robi. A ten mały kilka razy już się im przeziębił i u kilku lekarzy z nim byli i żaden sensacji nie robił, więc się nie przejmuj bardzo Cię proszę :-* :-* :-* :-*
Chłopiec, który urodził się dwa dni po Michu (leżałyśmy z laską razem na sali) rozwija się podobnie do Twojej Julki ( ma już zęby chyba 3, ale motoryka na tym samym etapie) i żadnego krzyku lekarz żaden nie robi. A ten mały kilka razy już się im przeziębił i u kilku lekarzy z nim byli i żaden sensacji nie robił, więc się nie przejmuj bardzo Cię proszę :-* :-* :-* :-*
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Wiesz, to się fajnie mówi, nie panikuj tarara jak masz w domu biegającego szkraba...
nie sądzę, żeby to było normalne...
najbardziej jestem zła na tych konowałów cholernych, bo przecież chodziłam już po różnych lakarzach z małą, chodziliśmy na tą nieszczęsną rehabilitację...... bosszzzzzzzz czy to tak zawsze musi być, ze jak za coś nie zapłacisz to się Tobą nie zajmą???
Pomyślałam sobie, że skoro udało nam się w końcu dostać do tego ośrodka wczesnej interwencji to na pewno się tam odpowiednio Julką zajmą, ale oczywiście musiałam trafić na jakąś młodą rehabilitantkę, którą dopiero co przyjęli.
Jezuu skąd brać na wszystko kasę, żeby móc liczyć na fachową pomoc dla swojego dziecka?
Normalnie ręca mi opadły, nawet skóra na cyckach mi opadła, echhhhh, do tego to dzisiejsze popołudnie.........
załamka na maxa
najbardziej jestem zła na tych konowałów cholernych, bo przecież chodziłam już po różnych lakarzach z małą, chodziliśmy na tą nieszczęsną rehabilitację...... bosszzzzzzzz czy to tak zawsze musi być, ze jak za coś nie zapłacisz to się Tobą nie zajmą???
Pomyślałam sobie, że skoro udało nam się w końcu dostać do tego ośrodka wczesnej interwencji to na pewno się tam odpowiednio Julką zajmą, ale oczywiście musiałam trafić na jakąś młodą rehabilitantkę, którą dopiero co przyjęli.
Jezuu skąd brać na wszystko kasę, żeby móc liczyć na fachową pomoc dla swojego dziecka?
Normalnie ręca mi opadły, nawet skóra na cyckach mi opadła, echhhhh, do tego to dzisiejsze popołudnie.........
załamka na maxa
Joaska
Lipcowe mamy '05
e_mama pisze:Wiesz, to się fajnie mówi, nie panikuj tarara jak masz w domu biegającego szkraba...
załamka na maxa
ojjjjjj edytko kochana........z takich wlasnie powodow chcialam zostac pediatra............moze jeszcze mi sie to uda????
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
wczorajsza wizyta pediatry w domu kosztowała 100 zł !!
no ale przynajmniej obejrzała młodą dokładnie i ta wizyta trwała jakieś 20 minut, a nie 7 jak w przychodni...
pokazałam jej stare wyniki badań Julki jak mieliśmy jazdy z krwią w kupci i o zgrozooo wyniki nie były dobre!!! a pediatrzy z naszej przychodni powiedzieli, ze wszystko jest OKI !!!
Musze zrobić jej ponownie badanie ogólne kału i drugie na krew utajoną...
Przecież jak się widzi takie rzeczy to normalnie wyć się chce, auuuuuuuuuu !
no ale przynajmniej obejrzała młodą dokładnie i ta wizyta trwała jakieś 20 minut, a nie 7 jak w przychodni...
pokazałam jej stare wyniki badań Julki jak mieliśmy jazdy z krwią w kupci i o zgrozooo wyniki nie były dobre!!! a pediatrzy z naszej przychodni powiedzieli, ze wszystko jest OKI !!!
Melll
Mama Julci
e_mama pisze:wczorajsza wizyta pediatry w domu kosztowała 100 zł !!
chce się wyc i to jak cholera.................
bo taka jest własnie rzeczywistośc nie zapłacisz to nie masz pewności że ktos dołozył wszelkich starań by wszystko sprawdziec jak nalezy
niewiem dlaczego tak jest, przecież lekarze składali przysięge że najwazniejsze jest zdrowie i życie ludzkie
a jeśli o dziecko chodzi to przeciez 100 razy bardziej i dokładnie trzeba wszystko sprawdzieć i zrobić wszystko by nie narazać na bół i cieprienie niewienną istotke
reklama
mania
Fanka BB :)
e_mama pisze:wczorajsza wizyta pediatry w domu kosztowała 100 zł !!
:-[ :-[ Edzia przyjedz do mnie!!!!