reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

DLA TUSI ;) :laugh:

Dla Ciebie wszystkie cuda tego świata...
Dla Ciebie ciepło słonecznego lata
Dla Ciebie gwiadki, co błyszczą na niebie
Dla Ciebie nutki w ptaszków śpiewie
Dla Ciebie kwiatki kolorowe
I marzenia deserowe...
Dla Ciebie wszystko co zapragnie dusza
Bo jesteś Aniołkiem, który wciąż do radości nas zmusza!:)

reklama
aaaa i jeszcze chcialam powiedziec ze moj Carlos mowil ze nie czyta co pisze ale go kusi ;D

Lilka pisze:
aaaa i jeszcze chcialam powiedziec ze moj Carlos mowil ze nie czyta co pisze ale go kusi ;D

hi hi hi... mój nie czyta bo jak zasiądize do kompa to woli rowerki pooglądac --takie nasze wspólne hobby...

a my oglądamy włąśnie PIłę2 i musieliśmy zrobi sobie przerwę ...no to wracam do ogląania

witam kochane :)
ja już druga kawe sobie strzelam bo w nocy to może z dwie godziny spałam, tragedia normalnie tragedia i tak mi żal tego mojego niewyspanego dziecka strasznie :-[
dałam jej o 2giej czopek przeciwbólowy ale pomogło to może na godzine i od 3ciej znowu płacz i wstawanie i noszenie ::)
padam dzisiaj i chyba sie popołudniu z mała kimne bo inaczej sie zabije -juz dzisiaj dwa razy wlazlam zamiast w drzwi to we framuge ::)
u nas wieje takie wietrzysko,że drzewa sie do ziemi uginaja ale jest ciepło a ja na dodatek cierpie na zbyt wysoką temperature, moi rodzice w bloku mieszkają i tutaj maja taki gorąc ,że szok! wysiadam, ja w domu mam o przynajmniej 5 stopni mniej a tu wszystkie okna otwieram a nic nie pomaga łeeee zdycham :p Jak ja mogłam tyle lat w takim skwarze mieszkać? normalna sauna

Dzien dobry!

Elfiku - współczuje takie nocki... Wyślij Weronike spac i sama tez sie kładź. albo niech dziaski zabiorą ją na spacerek, przecież musisz skądś mieć siły dla malucha, prawda?

Dziewczyny, tu sa linki do masażu Shantala, który polecałam E-mamie:
http://sonia.low.pl/sonia/art/masaz_shantala.doc
http://www.oligo.webd.pl/download/masaz.doc

Z ta druga strona są problemy, bo przy uruchamianiu każą wpisać haslo. Ale ja nic nie wpisuję i otwiera się :)
Naprawde polecam - nawet po dwa - trzy ćwiczonka dziennie.

Najlepsze w tym wszystkim jest to ,że Weronika ma doskonały humor, bawi sie z dziadkiem, śmieje sie, poranna drzemke juz zakończyła poo 45 minutach snu. Ona sie w nocy nad matka znęca a rano -aniołek ::)
boshhh ile ja bym dała żeby to o zęby chodziło plisssss ::)

No a tak z innej parafii pytanko:
czym myjecie twatrz? sa jakies sprawdzone srodki do pielęgnacji buzi takie troszke matujące na przykład? Ja po ciązy mm cere tragiczną! ciągle mi coś wyskakuje jak jakiejś nastolatce . Mam typowo mieszana cere ale ostatnio miejsca suche mam przesuszone na maksa a reszta tłusta blle nie lubie tego. nie wiem co z tym zrobić, na ogól nie używam mydła tylko żeli do mycia twarzy ale to nic nie daje.
Może któras z was zna jakis przepis na maseczke, która troche równowagi tej mojej cerze przywróci a może mozna taką kupic?

Elfiku, jeśli chodzi o buzię, to ja tu inwestuję kupe kasy. Pomyslalam, że nie chce mieć wyrzutów sumienia w wieku lat 40 ::) ;D

Kupuje Vichy - na dzien nawilżające [Thermal fix, to jest mocne, ale jeszcze mi zostalo z czasu gdy karmilam piersia, a wtedy nawilżanie było bardzo istotne]. Za to gdy zaczynają sie problemy z cera stosuję Normaderm. Krem-rewelacja, na allegro calkiem przyzwoita cena. Ja mam cerę mieszaną, pod wplywem hormonow pojawiaja sie tam cuda. I tylko normaderm dziala. Kupowalam tez z L'oreala "pure zone", ale nie sprawdzilo sie.

Stosuję tez maseczki - różne. Bardzo lubie takie z glinek - ladnie podsuszaja zmaltretowana twarz. a ja niestety, gdy tylko coś wyskoczy to zaraz zaczynam wyciskac i wyglądam potem fa-ta-lnie ::) :(

czesc babeczki :)

los wybyl do pracy..........obsluguje dzisiaj wybory miss podkarpacia hehe, tak sie zastanawiam czyby nie pojsc i nie wygrac heheh ;) ;) :) :) :)

na poczatku gratulacje dla Adasia , piekne kroczki, chyba jest pierwszy wsrod lipcowych dziecki, ktory tak ladnie smiga...........

elficzku
mam nadzieje, ze te budzenia nocne sie skoncza i troche sobie odpoczniesz.........no i moze to klaczyska jakies hehe, bedzie dobrze, napewno!!!

dobra, czytam dajel :)

reklama
cześć baby!
gazleko :-* :-* :-* dzięki !!! :laugh: :laugh:

idę nakarmić zwierzaka, oj!

Do góry