reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Joaska pisze:
a co do loska................ehhh, wlasnie sie dowiedzialam ze wyjezdza na jakies tournee na 10 dni, do Rosji.....................
buuuu :( ale przynajmniej 10 dni spokoju ;)

NIuńka fotki SUPER..pisz prosze masę postów to nam się zazieleni nasze niebieskie bb ;) a wiesz Twoja Paula to jak modelka wyszła-ślicznie

Edytko i Twoja Julka boska w suwaczku

e_mama pisze:
elfiko co z tą brodą Weroniki, odpisz mi plisssssssss :):):):) jak sobie poradziłyście ??

tak jak Asia napisała smarowałam jej to maścia z wit A, w aptece też mi odradzała bo dziecko zje, ale ja to Weronice smarowałam na noc, jak zasnęła to jej na moment smoka wyjęłam posmarowałam i dałam smoka, a jak miała mocne- teraz tez czasami jej sie robi wokól ust to i w dzień smarowałam na jaikeś 5 minut i wtedy jej pilnowałam żeby łapek do buzi nie dawała i tego nie zjadła potem scierałam i gra gitara ;D

Joaska pisze:
edytko z tego co pamietam to elfica smarowala mascia z wit. A............ale pewnie zaraz Ci sama odpisze :)

a co do loska................ehhh, wlasnie sie dowiedzialam ze wyjezdza na jakies tournee na 10 dni, do Rosji.....................

ło matko kochana to se wymyślił... dalej sie nie dało? a tak poważnie to Joasiu może dobrze Ci to zrobi? Dacie sobie troszke wolności i miłośc rozkwitnie od nowa! Zobaczysz będzie ok,
ja bym dla mojego łosia tez takiego wyjazdu potrzebowała ::)

Iwon pisze:
Joł 8)

Niuńka, cudnie, cudnie i jeszcze raz cudnie! Zarówno Twoja fotka, jak i zdjątka dzieciaczków po prostu śliczniusie. Takie wiosenne, promienne, kolorowe, miodzio :) :)

A w galerii, mmmm, przepięknie :)
AniaSzwarc pisze:
NIuńka fotki SUPER..pisz prosze masę postów to nam się zazieleni nasze niebieskie bb ;) a wiesz Twoja Paula to jak modelka wyszła-ślicznie

Edytko i Twoja Julka boska w suwaczku

Iwon, Aniu dziękujemy bardzo. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* A Pauli zdjęcie zrobić to masakra, takie miny szczela że hej...tylko te robione znienacka są ok :)

e_mama pisze:
Położyłam Julkę spać bo to jej pora na poranną drzemkę i tak wrzeszczy w łóżeczku, że mi chyba zaraz pęknie na pół !!!
Boszzzzzzz, co się porobiło z tym dzieckiem ????
Zrobiła się wstydliwa, boi się ekstrawertycznych dzieci, kurczę rośnie mi dzikun pod skrzydłami :(
czyżby kolejny kryzys kolejnego miesiąca ::) 8)

u mnie tez takie zjawisko występuje, Weronika boi sie ludzi strasznie a już dzieci jeśli milczą to jakoiś wytrzymuje ale jak któreś sie odezwie to ryk a jak to dzieci lubią sobie pokrzyczec to weronika dostaje histerii wtedy. Ostatnio byłam z nia u kolezanki która ma 2 letnia córeczke i ta mała sie cieszyła na widok Weroniki i wołała- mama dzidziuś a Weronika w ryk i wizyta trwała 15 minut bo musiałam sie ewakuować w tempie błyskawicznym ::)

kurcze martwie sie tym, bo to moje dziecko nie ma kontaktu z innymi dziećmi i tylko babcie, dziadki, wujki ciotki i tez mi na dzikusa rośnie. :-[

reklama
tez sie zachwycam zdjęciem Juleczki E_mamowej ;D taki słodziutki cukiereczek a matka pisze,że dzikus :mad: paskudna matka :p ;)

Do góry