reklama
Anikaa
Fan(ka)
buuuu ale przynajmniej 10 dni spokojuJoaska pisze:a co do loska................ehhh, wlasnie sie dowiedzialam ze wyjezdza na jakies tournee na 10 dni, do Rosji.....................
NIuńka fotki SUPER..pisz prosze masę postów to nam się zazieleni nasze niebieskie bb a wiesz Twoja Paula to jak modelka wyszła-ślicznie
Edytko i Twoja Julka boska w suwaczku
Joaska
Lipcowe mamy '05
baby zmykam....................los ma jakas niespodzianke podroznicza................czyzby zmiekl hehe
do pozniej
do pozniej
elfiko
lipcowe mamy ´05
e_mama pisze:elfiko co z tą brodą Weroniki, odpisz mi plisssssssss jak sobie poradziłyście ??
tak jak Asia napisała smarowałam jej to maścia z wit A, w aptece też mi odradzała bo dziecko zje, ale ja to Weronice smarowałam na noc, jak zasnęła to jej na moment smoka wyjęłam posmarowałam i dałam smoka, a jak miała mocne- teraz tez czasami jej sie robi wokól ust to i w dzień smarowałam na jaikeś 5 minut i wtedy jej pilnowałam żeby łapek do buzi nie dawała i tego nie zjadła potem scierałam i gra gitara ;D
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joaska pisze:edytko z tego co pamietam to elfica smarowala mascia z wit. A............ale pewnie zaraz Ci sama odpisze
a co do loska................ehhh, wlasnie sie dowiedzialam ze wyjezdza na jakies tournee na 10 dni, do Rosji.....................
ło matko kochana to se wymyślił... dalej sie nie dało? a tak poważnie to Joasiu może dobrze Ci to zrobi? Dacie sobie troszke wolności i miłośc rozkwitnie od nowa! Zobaczysz będzie ok,
ja bym dla mojego łosia tez takiego wyjazdu potrzebowała :
Iwon pisze:Joł 8)
Niuńka, cudnie, cudnie i jeszcze raz cudnie! Zarówno Twoja fotka, jak i zdjątka dzieciaczków po prostu śliczniusie. Takie wiosenne, promienne, kolorowe, miodzio
A w galerii, mmmm, przepięknie
AniaSzwarc pisze:NIuńka fotki SUPER..pisz prosze masę postów to nam się zazieleni nasze niebieskie bb a wiesz Twoja Paula to jak modelka wyszła-ślicznie
Edytko i Twoja Julka boska w suwaczku
Iwon, Aniu dziękujemy bardzo. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* A Pauli zdjęcie zrobić to masakra, takie miny szczela że hej...tylko te robione znienacka są ok
elfiko
lipcowe mamy ´05
e_mama pisze:Położyłam Julkę spać bo to jej pora na poranną drzemkę i tak wrzeszczy w łóżeczku, że mi chyba zaraz pęknie na pół !!!
Boszzzzzzz, co się porobiło z tym dzieckiem ????
Zrobiła się wstydliwa, boi się ekstrawertycznych dzieci, kurczę rośnie mi dzikun pod skrzydłami
czyżby kolejny kryzys kolejnego miesiąca : 8)
u mnie tez takie zjawisko występuje, Weronika boi sie ludzi strasznie a już dzieci jeśli milczą to jakoiś wytrzymuje ale jak któreś sie odezwie to ryk a jak to dzieci lubią sobie pokrzyczec to weronika dostaje histerii wtedy. Ostatnio byłam z nia u kolezanki która ma 2 letnia córeczke i ta mała sie cieszyła na widok Weroniki i wołała- mama dzidziuś a Weronika w ryk i wizyta trwała 15 minut bo musiałam sie ewakuować w tempie błyskawicznym :
kurcze martwie sie tym, bo to moje dziecko nie ma kontaktu z innymi dziećmi i tylko babcie, dziadki, wujki ciotki i tez mi na dzikusa rośnie. :-[
reklama