reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
łaaaaaaa elfica fanatyczka 8) 8) 8) 8) 8)
Melll ja bym na Twoim miejscu poszła na USG tak dla świętego spokoju, choć z tym moim wybieraniem się do lekarzy to jest opór na maxa ! Nie byłam np. u gina na kontroli oprócz tej po 6 tyg. od porodu. A sama kiedyś nakręcałam temat robienia cytologii po porodzie. Boszzzzzzzzzz w końcu muszę się zabrać za siebie.
hanti przepiękny widoczek za oknem, mniam ! A w kwestii opony, to kochana niejedzeniem się tego nie pozbędziesz. Taka oponeczka jak Twoja to medal za urodzenie dziecka ! :laugh:
Joasiu znowu się łosiek zbiesił ? Oj, oj, oj, współczuję :-* :-* :-*
Melll łykam L-Karnitynę ale tylko przed ćwiczeniami, na razie efekty hmmm takie sobie, w obwodach może i tak, ale waga nie bałdzo.
Niuńka śliczna fotka w avatorku ! no i dziecińskie też super !
elfiko co z tą brodą Weroniki, odpisz mi plisssssssss jak sobie poradziłyście ??
Melll ja bym na Twoim miejscu poszła na USG tak dla świętego spokoju, choć z tym moim wybieraniem się do lekarzy to jest opór na maxa ! Nie byłam np. u gina na kontroli oprócz tej po 6 tyg. od porodu. A sama kiedyś nakręcałam temat robienia cytologii po porodzie. Boszzzzzzzzzz w końcu muszę się zabrać za siebie.
hanti przepiękny widoczek za oknem, mniam ! A w kwestii opony, to kochana niejedzeniem się tego nie pozbędziesz. Taka oponeczka jak Twoja to medal za urodzenie dziecka ! :laugh:
Joasiu znowu się łosiek zbiesił ? Oj, oj, oj, współczuję :-* :-* :-*
Melll łykam L-Karnitynę ale tylko przed ćwiczeniami, na razie efekty hmmm takie sobie, w obwodach może i tak, ale waga nie bałdzo.
Niuńka śliczna fotka w avatorku ! no i dziecińskie też super !
elfiko co z tą brodą Weroniki, odpisz mi plisssssssss jak sobie poradziłyście ??
Joaska
Lipcowe mamy '05
Niuńka pisze:Kochane dziekuje za wszystkie pochwały, ciepłe słowa i w ogóe.....Jesteście cudowne :-* :-* :-* :-* :-*
wiemy wiemy heheh
zasiadlam z malutku druga kaweczka, przydaloby sie cos zrobic w chalupie, ale jakos nie mam nastroju.............
jak tylko maluch wstanie, wybywam.................po cos sie pogoda zaczyna psuc
Joaska
Lipcowe mamy '05
edytko z tego co pamietam to elfica smarowala mascia z wit. A............ale pewnie zaraz Ci sama odpisze
a co do loska................ehhh, wlasnie sie dowiedzialam ze wyjezdza na jakies tournee na 10 dni, do Rosji.....................
a co do loska................ehhh, wlasnie sie dowiedzialam ze wyjezdza na jakies tournee na 10 dni, do Rosji.....................
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Joaska pisze:edytko z tego co pamietam to elfica smarowala mascia z wit. A............ale pewnie zaraz Ci sama odpisze
kurcze no
wiesz co? może też powinnaś spakować Kubę i gdzieś wyruszyć, masz taką możliwość?
jakby co to zapraszam do nas
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Położyłam Julkę spać bo to jej pora na poranną drzemkę i tak wrzeszczy w łóżeczku, że mi chyba zaraz pęknie na pół !!!
Boszzzzzzz, co się porobiło z tym dzieckiem ????
Zrobiła się wstydliwa, boi się ekstrawertycznych dzieci, kurczę rośnie mi dzikun pod skrzydłami
czyżby kolejny kryzys kolejnego miesiąca : 8)
Boszzzzzzz, co się porobiło z tym dzieckiem ????
Zrobiła się wstydliwa, boi się ekstrawertycznych dzieci, kurczę rośnie mi dzikun pod skrzydłami
czyżby kolejny kryzys kolejnego miesiąca : 8)
Joaska
Lipcowe mamy '05
e_mama pisze:Joaska pisze:edytko z tego co pamietam to elfica smarowala mascia z wit. A............ale pewnie zaraz Ci sama odpisze
kurcze no
wiesz co? może też powinnaś spakować Kubę i gdzieś wyruszyć, masz taką możliwość?
jakby co to zapraszam do nas
oj chetnie ale niestety...........nie mam wlasnych funduszy na takie wyprawy...........zostaje mi Stalowka hehe
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Joł 8)
Niuńka, cudnie, cudnie i jeszcze raz cudnie! Zarówno Twoja fotka, jak i zdjątka dzieciaczków po prostu śliczniusie. Takie wiosenne, promienne, kolorowe, miodzio
A w galerii, mmmm, przepięknie
Majeczka ślicznie i dziewczęco ubrana, a Tuśka jaka modelka 8)
Klaudia Wasza wspólna, duża fotka jest urzekająca. Pasujecie do siebie, a ze zdjęcia bije prawdziwe, rodzinne ciepło
Hanti chyba się cosik pomyliło : To, co Ci tam wystaje to normalna fałda, która zawsze pojawia się przy zginaniu, więc przestań już czarować ;D Nas nie nabierzesz
Kate minka całuśna Jak tak na Was patrzę, dochodzę do wniosku, że dopiero z dwójką dzieci jest naprawdę wesoło
Więcej nie dam rady napisac, bo mam dużo pracy i to tak tylko w ramach przerwy na II śniadanie Zmykam kochane, postaram się zajrzeć wieczorkiem
Acha, gratulacje dla dzielnego Kubusia Korniczek też już staje sam od paru dni, ale trwa to kilka sekund, więc do pełnej samodzielności jeszcze mu daleko
Niuńka, cudnie, cudnie i jeszcze raz cudnie! Zarówno Twoja fotka, jak i zdjątka dzieciaczków po prostu śliczniusie. Takie wiosenne, promienne, kolorowe, miodzio
A w galerii, mmmm, przepięknie
Majeczka ślicznie i dziewczęco ubrana, a Tuśka jaka modelka 8)
Klaudia Wasza wspólna, duża fotka jest urzekająca. Pasujecie do siebie, a ze zdjęcia bije prawdziwe, rodzinne ciepło
Hanti chyba się cosik pomyliło : To, co Ci tam wystaje to normalna fałda, która zawsze pojawia się przy zginaniu, więc przestań już czarować ;D Nas nie nabierzesz
Kate minka całuśna Jak tak na Was patrzę, dochodzę do wniosku, że dopiero z dwójką dzieci jest naprawdę wesoło
Więcej nie dam rady napisac, bo mam dużo pracy i to tak tylko w ramach przerwy na II śniadanie Zmykam kochane, postaram się zajrzeć wieczorkiem
Acha, gratulacje dla dzielnego Kubusia Korniczek też już staje sam od paru dni, ale trwa to kilka sekund, więc do pełnej samodzielności jeszcze mu daleko
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Iwon pisze:Ach, jeszcze muszę napisać, że nowe zdjęcie Julki powala na kolana. PRZEUROCZE
A teraz powalona pomykam na kolanach pracować dalej
hehehe, oj Ty ciociaku słodziaku dziękujemy :-* ;D
Miłego dnia w pracy ! :laugh: