reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
łaaaaaaa elfica fanatyczka :):):) 8) 8) 8) 8) 8)

Melll ja bym na Twoim miejscu poszła na USG tak dla świętego spokoju, choć z tym moim wybieraniem się do lekarzy to jest opór na maxa ! Nie byłam np. u gina na kontroli oprócz tej po 6 tyg. od porodu. A sama kiedyś nakręcałam temat robienia cytologii po porodzie. Boszzzzzzzzzz w końcu muszę się zabrać za siebie.

hanti przepiękny widoczek za oknem, mniam ! A w kwestii opony, to kochana niejedzeniem się tego nie pozbędziesz. Taka oponeczka jak Twoja to medal za urodzenie dziecka !  :laugh:

Joasiu znowu się łosiek zbiesił ? Oj, oj, oj, współczuję :( :-* :-* :-*

Melll
łykam L-Karnitynę ale tylko przed ćwiczeniami, na razie efekty hmmm takie sobie, w obwodach może i tak, ale waga nie bałdzo.

Niuńka śliczna fotka w avatorku ! no i dziecińskie też super !

elfiko co z tą brodą Weroniki, odpisz mi plisssssssss :):):):) jak sobie poradziłyście ??

Niuńka pisze:
Kochane dziekuje za wszystkie pochwały, ciepłe słowa i w ogóe.....Jesteście cudowne :-* :-* :-* :-* :-*

wiemy wiemy heheh

zasiadlam z malutku druga kaweczka, przydaloby sie cos zrobic w chalupie, ale jakos nie mam nastroju.............

jak tylko maluch wstanie, wybywam.................po cos sie pogoda zaczyna psuc

edytko z tego co pamietam to elfica smarowala mascia z wit. A............ale pewnie zaraz Ci sama odpisze :)

a co do loska................ehhh, wlasnie sie dowiedzialam ze wyjezdza na jakies tournee na 10 dni, do Rosji.....................

Joaska pisze:
edytko z tego co pamietam to elfica smarowala mascia z wit. A............ale pewnie zaraz Ci sama odpisze :)

a co do loska................ehhh, wlasnie sie dowiedzialam ze wyjezdza na jakies tournee na 10 dni, do Rosji.....................

kurcze no :(
wiesz co? może też powinnaś spakować Kubę i gdzieś wyruszyć, masz taką możliwość?
jakby co to zapraszam do nas :)

Położyłam Julkę spać bo to jej pora na poranną drzemkę i tak wrzeszczy w łóżeczku, że mi chyba zaraz pęknie na pół !!!
Boszzzzzzz, co się porobiło z tym dzieckiem ????
Zrobiła się wstydliwa, boi się ekstrawertycznych dzieci, kurczę rośnie mi dzikun pod skrzydłami :(
czyżby kolejny kryzys kolejnego miesiąca ::) 8)

e_mama pisze:
Joaska pisze:

kurcze no :(
wiesz co? może też powinnaś spakować Kubę i gdzieś wyruszyć, masz taką możliwość?
jakby co to zapraszam do nas :)

oj chetnie :) ale niestety...........nie mam wlasnych funduszy na takie wyprawy...........zostaje mi Stalowka hehe

Joł  8)

Niuńka, cudnie, cudnie i jeszcze raz cudnie! Zarówno Twoja fotka, jak i zdjątka dzieciaczków po prostu śliczniusie. Takie wiosenne, promienne, kolorowe, miodzio  :) :)

A w galerii, mmmm, przepięknie  :)

Majeczka ślicznie i dziewczęco ubrana, a Tuśka jaka modelka  8)

Klaudia Wasza wspólna, duża fotka jest urzekająca. Pasujecie do siebie, a ze zdjęcia bije prawdziwe, rodzinne ciepło  :)

Hanti chyba się cosik pomyliło  ::) To, co Ci tam wystaje to normalna fałda, która zawsze pojawia się przy zginaniu, więc przestań już czarować  ;D Nas nie nabierzesz  ;)

Kate minka całuśna  ;) Jak tak na Was patrzę, dochodzę do wniosku, że dopiero z dwójką dzieci jest naprawdę wesoło  :)

Więcej nie dam rady napisac, bo mam dużo pracy i to tak tylko w ramach przerwy na II śniadanie  ;) Zmykam kochane, postaram się zajrzeć wieczorkiem  :)

Acha, gratulacje dla dzielnego Kubusia  :) Korniczek też już staje sam od paru dni, ale trwa to kilka sekund, więc do pełnej samodzielności jeszcze mu daleko  ;)

Ach, jeszcze muszę napisać, że nowe zdjęcie Julki powala na kolana. PRZEUROCZE :)

A teraz powalona pomykam na kolanach pracować dalej :p ;)

reklama
Iwon pisze:
Ach, jeszcze muszę napisać, że nowe zdjęcie Julki powala na kolana. PRZEUROCZE  :)

A teraz powalona pomykam na kolanach pracować dalej  :p ;)

hehehe, oj Ty ciociaku słodziaku :):):) dziękujemy :-* ;D
Miłego dnia w pracy !:) :laugh:

Do góry