reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny a jaki macie plan po porodzie? Biora Wasi mezowie urlopy?

My planujemy, że Michał weźmie urlop na dwa tygodnie i pobedziemy razem z małym, żeby wszytskiego sie nauczyć samemu. Może po jakimś tygodniu pojedziemy z maluszkiem do rodziców moich, tam przyjemniej jest swieże powietrze i zieleń.

reklama
Moj mezulo tez bedzie mial w tedy urlop i wolne(wszystko razem)aby jak najdluzej byc z nami :).Jak urodzilam Doriana to prawie 3 tygodnie byl w domku i uczyl sie razem zemna bycia rodzicem ;)

My też planujemy wspólnie opiekowac się nasza kruszynką ale nie wiadomo jak będzie z budową. Moja mama zaoferowała nam pomoc i chyba po porodzie pojade do niej.

Czesc dziewczyny!!
Lilka biedactwo nasze, nie denerwuj sie, i pamietaj ze jestesmy z Toba i zawsze mozesz sie nam"wyplakac'
tak jak radza dziewczyny staraj sie nie reagowac na te zaczepki ze strony mamy i mysl sobie wtedy ze juz niedlugo ty bedziesz mamusia i tylko to sie teraz liczy,
Ja mialam takie problemy z rodzicami przed slubem i wiem ze trudno zyc pod jednym dachem kiedy atmosfera przypomina kociol, ale naprawde masz teraz wlasny cel w zyciu i dasz rade :)))

Dziewczynki bylam u lekarza i juz wiem.........DZIEWCZYNKA ;D ;D ;D
Asiolku mozesz zamiescic ta wiadomosc na naszej liscie, ale imienia jeszcze nie wybralismy bo to jest jak narazie powod do starc hihihi

my tez zamierzamy razem sie opeikowac maluszkiem tzn. maz wezmie caly urlop jaki mu przysluguje, chyba ze zmieni prace w miedzyczasie, wtedy trzeba bedzie zweryfikowac plany...

Elfiko, gratulacje dziewczynki, masz juz pomysl na imie?

I wogole humorek mam dzis swietny bo wczoraj sobie zafarbowalam wloski i od razu czuje sie wiosennie :)
a co do urlopu to my tez planujemy dwa tygodnie urlopu dla mojego mezusia i jeszcze moja mama bierze urlopik wiec bedzie duzo osob do pomocy

Sylwia z tym imieniem to jest caly problem bo ja juz teraz naprawde nie wiem, ale podobaja mi sie takie proste jak Aleksandra, Zosia, a mojemu mezowi znowu Malgosia, i tak naprawde to mamy duzy problem bo sie nie umiemy zdecydowac

Elfiko no to superowo! ;D
Dziewczyny pokaze wam jaka sukienke-tunike dzis na allegro wystawiam(myslalam,ze w niej tej wiosny pochodze i moze trosze lata,ale niestety dupcia razem z brzuszkiem mi urosla ;D i  napewno jeszcze urosnie ::))A cotam niech sobie mamy we wczesniejsszej ciazy w takiej kiecuszce pochodza ;).
5964738_d.jpg

reklama
Do góry