reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A oto miejsce ku pamięci ojców naszych dzieci ;D ;D ;D 8)

xeooqq.jpg

reklama
dobry wieczor :)

hanti widoczek cudny, ciesze się że powrót do pracy jakoś przezyłaś :-*

e mama łykasz L-Karnitynkę żeby tłuszczyk spalić ??? kurde może też sobie zafunduje :p
a i u mnie znów wyczuwalne to jakby zgrubienie w piersi ::) albo ja mam obsesje albo niewiem co to chyba przejde sie do jakiegos lekarza innego

a Aleja Łosi :laugh: :laugh: :laugh:

klaudia fajnie że odpoczeliście i nacieszyliście się sobą, mnie tez się marzy choć na 3 dni jakiś wyjazd

gazelaczek pisze:
Melciu - gratulacje dla wędrującej Juli :) Teraz z Maciejkeim będzie mogła sobie już całkiem na poważnie pobrykać ;) :laugh:
:-* :-* :-*
a co do brykania ;D ;D ;D O0 O0 O0

To ja jeszcze się zamelduje!
Jakoś tak nie po drodze było mi do komputera ostatnio.
Ale mamy się dobrze :p ::)
No dobra, z ustęskinieniem czekam na górne dwójki u Mateja. Od paru dni znów wylewa z siebie litry śliny i łapki pcha do buzi i wogóle wszystko co tylko może gryzie. Taka mała kózka, nic go nie zniechęci. ;D

e_mama pisze:
A oto miejsce ku pamięci ojców naszych dzieci ;D ;D ;D 8)

xeooqq.jpg

hi hi hi hi hi hi

Hanti widok super,
Klaudia, co prawda mi się wyswietla tylko jedno zdjęcie, ale i tak widze ze prezentujecie się super, fajnie ze odpoczełas i bawiłaś się dobrze :)
Melll z tym nie ma zartów, idź do innego lekarza
Kredeczko :-* :-* :-* buziaki na pocieszenie za bolący jęzor i rękę

tez ide spac -oczywiscie jak Kuba pozwoli bo jeszcze nie śpi

i coś Matruśki dawno nie było :( buuu Martus odezwij sie

brunetka pisze:
No dobra, z ustęskinieniem czekam na górne dwójki u Mateja. Od paru dni znów wylewa z siebie litry śliny i łapki pcha do buzi i wogóle wszystko co tylko może gryzie. Taka mała kózka, nic go nie zniechęci. ;D

oj skąd ja to znam...też czekm i czekam...a noce są do bani, bo budzi się i ryczy i nic, nawet cycek nie pomaga

Oczywiście o nadrobieniu nawet nie marzę.
Coś tam obiło się mi o oczy o odkurzaczach. Musze przyznać,że Mateusz uwlebia odkurzacz.
Odkurzam a on chodzi jak cień za odkurzaczem i go tak klepie, ciąga za kabel. Moje dziecko to jakiś elektryk ::) :p :p :p rośnie, uwielbia wszelkiego rodzaju przewody, kable, wtyczki itp.

I jeszcze wyczytałam coś o spaniu:Mati spi od ok. 20-21 do 7-8 rano, zjada kaszke i za jakieś 30-45 min.znów zasypia, na ok.godzinę czasem póltora. Potem zasypia jeszcze w dzień ok 14-15 na godzinę.

AniaSzwarc pisze:
brunetka pisze:

oj skąd ja to znam...też czekm i czekam...a noce są do bani, bo budzi się i ryczy i nic, nawet cycek nie pomaga

U nas odpukać(puk puk) narazie z nockami jest ok. Z doswiadczenia poprzednich zębów wiem,że Mati źle śpi tylko raz wtedy jak te zęby akurat się przebijają.

reklama
ale mi fajnie...................poleżałam sobie w pachnącej piance :) tylkoże chciałam prasować ale straaaaaaasznie śpiąca się zrobiłam i tylko poczekam aż pralka skończy wirować i mykam spać oczywiście jeszcze pranko rozwiesze

brunetko fajnie że w końcu się pojawiasz :) czekamy na fotki mateuszka :)

aneczko :-*

no i jeszcze coś mani nie było i joasi a niania....................ma pojechane ;) :police: >:D

Do góry