reklama
Melll
Mama Julci
dobry wieczor
hanti widoczek cudny, ciesze się że powrót do pracy jakoś przezyłaś :-*
e mama łykasz L-Karnitynkę żeby tłuszczyk spalić ??? kurde może też sobie zafunduje
a i u mnie znów wyczuwalne to jakby zgrubienie w piersi : albo ja mam obsesje albo niewiem co to chyba przejde sie do jakiegos lekarza innego
a Aleja Łosi :laugh: :laugh: :laugh:
klaudia fajnie że odpoczeliście i nacieszyliście się sobą, mnie tez się marzy choć na 3 dni jakiś wyjazd
a co do brykania ;D ;D ;D O0 O0 O0
hanti widoczek cudny, ciesze się że powrót do pracy jakoś przezyłaś :-*
e mama łykasz L-Karnitynkę żeby tłuszczyk spalić ??? kurde może też sobie zafunduje
a i u mnie znów wyczuwalne to jakby zgrubienie w piersi : albo ja mam obsesje albo niewiem co to chyba przejde sie do jakiegos lekarza innego
a Aleja Łosi :laugh: :laugh: :laugh:
klaudia fajnie że odpoczeliście i nacieszyliście się sobą, mnie tez się marzy choć na 3 dni jakiś wyjazd
:-* :-* :-*gazelaczek pisze:Melciu - gratulacje dla wędrującej Juli Teraz z Maciejkeim będzie mogła sobie już całkiem na poważnie pobrykać :laugh:
a co do brykania ;D ;D ;D O0 O0 O0
To ja jeszcze się zamelduje!
Jakoś tak nie po drodze było mi do komputera ostatnio.
Ale mamy się dobrze :
No dobra, z ustęskinieniem czekam na górne dwójki u Mateja. Od paru dni znów wylewa z siebie litry śliny i łapki pcha do buzi i wogóle wszystko co tylko może gryzie. Taka mała kózka, nic go nie zniechęci. ;D
Ale mamy się dobrze :
No dobra, z ustęskinieniem czekam na górne dwójki u Mateja. Od paru dni znów wylewa z siebie litry śliny i łapki pcha do buzi i wogóle wszystko co tylko może gryzie. Taka mała kózka, nic go nie zniechęci. ;D
Anikaa
Fan(ka)
e_mama pisze:A oto miejsce ku pamięci ojców naszych dzieci ;D ;D ;D 8)
hi hi hi hi hi hi
Hanti widok super,
Klaudia, co prawda mi się wyswietla tylko jedno zdjęcie, ale i tak widze ze prezentujecie się super, fajnie ze odpoczełas i bawiłaś się dobrze
Melll z tym nie ma zartów, idź do innego lekarza
Kredeczko :-* :-* :-* buziaki na pocieszenie za bolący jęzor i rękę
tez ide spac -oczywiscie jak Kuba pozwoli bo jeszcze nie śpi
i coś Matruśki dawno nie było buuu Martus odezwij sie
Anikaa
Fan(ka)
brunetka pisze:To ja jeszcze się zamelduje!
Ale mamy się dobrze :
oj skąd ja to znam...też czekm i czekam...a noce są do bani, bo budzi się i ryczy i nic, nawet cycek nie pomaga
Oczywiście o nadrobieniu nawet nie marzę.
Coś tam obiło się mi o oczy o odkurzaczach. Musze przyznać,że Mateusz uwlebia odkurzacz.
Odkurzam a on chodzi jak cień za odkurzaczem i go tak klepie, ciąga za kabel. Moje dziecko to jakiś elektryk : rośnie, uwielbia wszelkiego rodzaju przewody, kable, wtyczki itp.
I jeszcze wyczytałam coś o spaniu:Mati spi od ok. 20-21 do 7-8 rano, zjada kaszke i za jakieś 30-45 min.znów zasypia, na ok.godzinę czasem póltora. Potem zasypia jeszcze w dzień ok 14-15 na godzinę.
Coś tam obiło się mi o oczy o odkurzaczach. Musze przyznać,że Mateusz uwlebia odkurzacz.
Odkurzam a on chodzi jak cień za odkurzaczem i go tak klepie, ciąga za kabel. Moje dziecko to jakiś elektryk : rośnie, uwielbia wszelkiego rodzaju przewody, kable, wtyczki itp.
I jeszcze wyczytałam coś o spaniu:Mati spi od ok. 20-21 do 7-8 rano, zjada kaszke i za jakieś 30-45 min.znów zasypia, na ok.godzinę czasem póltora. Potem zasypia jeszcze w dzień ok 14-15 na godzinę.
AniaSzwarc pisze:brunetka pisze:To ja jeszcze się zamelduje!
Ale mamy się dobrze :
oj skąd ja to znam...też czekm i czekam...a noce są do bani, bo budzi się i ryczy i nic, nawet cycek nie pomaga
U nas odpukać(puk puk) narazie z nockami jest ok. Z doswiadczenia poprzednich zębów wiem,że Mati źle śpi tylko raz wtedy jak te zęby akurat się przebijają.
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
ale mi fajnie...................poleżałam sobie w pachnącej piance tylkoże chciałam prasować ale straaaaaaasznie śpiąca się zrobiłam i tylko poczekam aż pralka skończy wirować i mykam spać oczywiście jeszcze pranko rozwiesze
brunetko fajnie że w końcu się pojawiasz czekamy na fotki mateuszka
aneczko :-*
no i jeszcze coś mani nie było i joasi a niania....................ma pojechane olice: >
brunetko fajnie że w końcu się pojawiasz czekamy na fotki mateuszka
aneczko :-*
no i jeszcze coś mani nie było i joasi a niania....................ma pojechane olice: >