reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joasiu umyj tez moje heheh bo mi sie nie chce ;D

heheeh.............mnie tez sie nie chce..............ehhh

wogole mam humorek do d...pki............

ide po kaweczke :)

ja ostatnio nie lubie myc włosów :mad: nie wiem czemu??? u mnie teraz to szybka sprawa bo umyje , głowa w dół, wysusze i w pięć minut jest po sprawie a mimo tego mam lenia ;D ::)

reklama
oo dzwonek, goście przybyli, zmykam i do wieczorka kochane ;D
dzisiaj na wieczór mam karmi zaplanowane haha
dawno nie piłam ::) ;)

elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joasiu umyj tez moje heheh bo mi sie nie chce ;D

heheeh.............mnie tez sie nie chce..............ehhh

wogole mam humorek do d...pki............

ide po kaweczke :)

ja ostatnio nie lubie myc włosów :mad: nie wiem czemu??? u mnie teraz to szybka sprawa bo umyje , głowa w dół, wysusze i w pięć minut jest po sprawie a mimo tego mam lenia ;D ::)

ja zanim umyje swoje to ho ho ................czasem jeszcze wieczorem, nawet po suszeniu wlosow, mam mokre gdzieniegdzie..........niestety tak to jest jak sie ma wlosy do pasa.........ale juz niedlugo!!!!

eloł kochane !
Asiu umyj i za mnie !!!!!!!!! plissssssssssss ;D :laugh: :laugh: :laugh:
ja od zawsze niecierpię myć głowy, bleeeeeeee
Właśnie skończyłam kawkę, na nogach jestem od 5:30. Co ja poradzę, że moje młode upodobało sobie tą godzinę na poranne mleko?
Zaraz ją spacyfikuję w łóżeczku i czekam na gości, a potem spacerek.
Całe szczęście, że dziś w 3M przepiękna pogoda.

no to zmykam bo goście w drodze :)

hej :)

my za chwilke zbiramy się na spacerek, bo narazie pogoda słoneczna ale niewiadomo co popołudniu będzie, bo wczoraj lało jak niewiem :p

uff ale fart zdążyliśmy przed pizgawką ;) bo przyczłapaliśmy ze spacerku a teraz to samo co wczoraj!! i za moment będzie lało !!

co do włosów..........ja też niebałdzo lubię myć, bo jak je myję to odrazu przywpomina mi się że mam je masakrycznie zniszczone od farbowania ! a musze myć codziennie jak chcę mieć je jako takie. no a co do suszenia to w awaryjnych sytuacjach susze albo kłade się z mokrymi, lub przed snem mi przeschną albo umyję rano i splątuję ::)no i pół dnia są mokre

a teraz tymul zjadł jabłuszko z malinkami i biszkoptami (swojski deserek ;P ) i dam mu cyca jak zaśnia to ok a jak nie to do wyrka na tubisie, bo dzisznowu tak zasnął :D i wstawaim kuraka i ziemniaczki do piekarnika, bo rodzice niedługo wracają.............

buźka moje wspaniałe ;D

aha edziu jak tam ??? dobrze wam idzie ? jak ty, twoje cycule i julinka się macie ??

Goście jednak do nas nie dojechali :-(, pogodę mamy przecudowną, przed chwilą wróciliśmy z oliwskiego ZOO. Ale była super wyprawa ! :laugh: :laugh: :laugh:

Kredziu obie znosimy zakończenie karmienia dzielnie. Julka zaczęła zjadać "przepisowe" porcje sztucznego mleka, a ja mogę sobie łykać L-Karnitynkę i jest sii (jakby to Kasia.K powiedziała :p) Od wczoraj piję szałwię (bleaaaaaaaah). Nie wiem czy mi coś pomoże. Najważniejsze, że przestało mnie boleć w jednej piersi. Wydaje mi się, że skończone 9 mscy to najlepszy czas na odstawienie. Dziecko jeszcze nie przeżywa za bardzo rozstania z cycusiem, podobno im starsze tym jest gorzej no i ja też jakoś to zniosłam mimo początkowych wątpliwości. Ważne, że byłam konsekwentna.

elfiko
pisałaś kiedyś, że Weronika miała taką zaczerwienioną brodę, przypomnij kochana proszę czym jej to wyleczyłaś??
Mojej od jakiegoś czasu utrzymuje się takie zaczerwienienie, nawet mam wrażenie jakby się jej taka skorupka zrobiła na brodzie. Dziś w aptece chcialłam kupić wit A+E, ale mi aptekarka odradziła i wzięłam jakąś maść. Zobaczę czy ona coś pomoże.

Cześć babeczki :) Witam po dłuuuugim wekendzie. Nasz weekend majowy przedłużył sie o 4 dni :) Mój mężulek zrobił nam niespodziankę i wziął sobie urlop jeszcze na czwartek i piątek :) No ale niestety jutro trzeba wrócić do rzeczywistości :(

Byliśmy w Krynicy i było SUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpoczęłam za wszystkie czasy. A najważniejsze jest to, że byliśmy ze sobą w trójkę cały czas i nacieszyliśmy się sobą aż do bólu :)
Maciuś zniósł pierwsze wojaże rewelacyjnie. Spał tam lepiej niż w domu, dzielnie wędrował w góry całymi dniami w nosidełku u tatusia na plecach, a potem okazało się, ze do knajp lubi chodzić tak jak jego rodzice :) Wyjadał nam ziemniaczki i brokuły z talerza :) No więc wywczasowaliśmy się za wszystkie czasy, a teraz czekamy do wakacji bo już planujemy że skoro Maciuś okazał się takim dzielnym turystą, to pojejdziemy w nasze kochane Taterki :)

Kurcze nie było mnie chwilkę i nie zauważyłam, że zdjęcia trzeba wklejać gdzie indziej. A teraz nie mam ich jak wykasować :(
Kurcze ale tu pusto :(

reklama
Witam ;D

U nas dzisiaj leniwy dzień w szybki łikend ;)

na obiadku byłam u babci,później na spacerku i na koniec lody w domku

Do góry