reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Julince WIELKIE BUZIAKI ZA RACZKOWANIE :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
no i ja muszę się dopisać,jako mama dwójki dzieciaczków,
że z Damianem było zupełnie inaczej i jakoś mniej byłam zmęczona,
Otylcia jest bardzo absorbująca i nie można sie przy niej wyspać
ale nie boi się głośnych rzeczy(odkurzać,wiertarka,itp.),
za to zauważyłam,że moje dziecię ma wrażliwy dotyk,
a mianowicie jak jakiś materiał ma fakturę,która jej się nie podoba,
to jak go dotknie zaraz zabiera łapki i jeczy

tak było u moich rodziców,kiedy łażąc na czworaka doszło do Otki,
że wykladzina ma włosie,to było aejjj i nie wiedziała,jak z siadu ma do mnie dojść by jej nie dotknąć
nie lubi swetrów i misiów z włosiem...............mam wrażenie,że się ich boi

idę spać,bo i tak nie wiem,co chciałam napisać jestem już za bardzo zmeczona ;)

;D
dzień dobry :)

kasiu
moze otka się brzydzi.............benjamin jak był mniejszy był strasznie obrzydliwy, nie jadł np groszku, kulek do mleka i np nie lubi czekolady z paprochami ;) batoników czyli jak coś ma rodzynki, orzeszki

aaaa tymi dziś spał całą noc ! rano koło 6 chyba się obudził i zabrałam go do siebie i do 7 pospaliśmy ;D

miłego dzionka kochani.................

u nas 18 stopni narazie i zapowiada się bardzo ciepły dzionek ;D

U nas tez chyba cieplutko bedzie i wybywamy nad jeziorko ale to po obiedzie dopiero.

Chcialam sprostowac, ze Maja budzi sie raz o 8 na mleko, zapomiałam o tym :p

Mnie od rana boli glowa jakbym miala kaca a jeszcze nic nie pilam ::)

czesc babeczki :)

my po sniadanku, zaraz zabieram sie za kaweczke, tylko umyje sobie wloski hehe :)

dzisiaj mam samotna niedziele, wiec wybywamy na spacerek!!!!

dobry dzień :laugh:
ja już na nogach od 6.15 ::) ciekawe czemu?
W nocy trzy pobudki i jedna próba wyjscia na włąsna ręke z łóżeczka ::)
a o 8.10 domisie obejrzane i teraz śpi jak zabita już drugą godzine :)
ja kawkuje, mężuś zrobił małe przemeblowanie przy komputerze i teraz sie gubie hihi - zawsze stawiałam kubek z kawa po prawej stronie a teraz jest tam drukarka i musze stawiac z lewiej i jak do Was pisze to sie zapominam i szukam kubka i macam drukarke ;D

czekam sobie na moich rodziców i bede z mama tworzyć obiadek a panowie na spacer z łobuzem pójdą ;D
narazie wymyśliłam sałatke- ryż makaronowy , kurczak, kukurydza,czosnek,pieczarki
reszte mama wymysli ale będą pewnei jakieś warzywka i rybka jakas bo dzisiaj obiadek grilowany na ogródku robimy ;D

reklama
Do góry